Ardadaşlar uzun süre girmeyince karaktere bir kağıt geliyomuş bununla skilleri bedava sıfırlıyabiliyormussun varmı böyle birşey birde kaç gün girmeyince oluyor
evet öyle bir kağıt geliyor. fakat ne kadar süre bilmiyorum. genelde oyunda büyük eklentiler yapıldığında gönderiliyor. bırakanlar yeniden başlasın diye.
gelen kağıdı ilk önce bir yerde değiştiriyorsun. üstünde Return Knight yazısı çıkıyor ve 1 ay %20 EXP fazla geliyor. ve sana başka bir kağıt veriyor. o kağıt ile de skill ve exp statlarını sıfırlıyorsun ücretsiz. ve o kağıt üstünde kalmaya devam ediyor, yani bir kere yapınca yok olmuyor. o kağıdın belli bir süresi var mı bilmiyorum ilk gelen kağıt (posta ile gönderilen) silinmiyor, süreli değil.
adolf1
kullanıcısına yanıt
Hocam return knight dan araştırdım 60 gün sonra geliyormuş steamkodada 60 günmü acaba 2 ay cok be :)
Beşinci Etkinlik: Geri Dönüş Etkinliği
60 gün boyunca oyuna giriş yapmamış olan oyunculara muhteşem avantajlar bu etkinlikle geliyor! Oyuna giriş yaptığınızda karakter isminizin başında ‘R’ eklenecektir. Bu amblem size 14 gün için +2 National Point, +%20 Exp ve +300 Ağırlık kazandıracak.