Şimdi Ara

Uzun süre motor suyuna antifriz konmayan araca antifriz koymak için ne yapmalı SS atıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapaktan kaçırması zor bence hocam dikkat edin para almak için çok teferruatlı şeyler söyleyebilirler. Belki basit bir hortumdan kaçıyordur yani. 11 yıl boyunca sanayide öpüldükten sonra 2 yıldır aracın mekaniğini kendim tamir ediyorum evin önünde.   Çok basit şeylere çok fazla masraf çıkarabiliyor 'usta' kesimi. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

Kapaktan kaçırması zor bence hocam dikkat edin para almak için çok teferruatlı şeyler söyleyebilirler. Belki basit bir hortumdan kaçıyordur yani. 11 yıl boyunca sanayide öpüldükten sonra 2 yıldır aracın mekaniğini kendim tamir ediyorum evin önünde.   Çok basit şeylere çok fazla masraf çıkarabiliyor 'usta' kesimi. Kolay gelsin.

Sağolasın hocam, eğer yamuk yaparsa abime derim sanayide abimi herkes tanır, hiç tanımadığım yere bile gidince abimin adını verince indirim bike yaparlar.

Bu konuda cidden şanslıyım.

Ama şuda var keşke yetkili servis ucuz olsa herşeyi serviste yaptırsak, ne kadar tanısamda yetkili servis en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• genellikle uzun süre antifriz koymayıp yeni antifriz ekkendiginde, içeride oluşan korozyonlu yerlerden kılcal delinmeler oluşabilir, ısınma ve basınç oluştuğunda da burdan kaçak yapabilir. motor bölgesi sıcak oldugundan da hemen kurur. dikkatla inceleyin buhar emaresi varsa kaçak yeri orasıdır. diger durum, radyatör kapağı basıncı tutamıyorsa genleşme kabına şişirip ordan taşma yapabilir. sürekli genleşme kabı civarında leke görüyorsanız kapak arızalı olabilir. kırmızı antifriz aracınızla uyumlu mu? kitapcıgına bakın. kırmızı antifrizler organik antifrizdir her araca konmaz.... hele hele kırmızı antifriz ile mavi veya yeşil antifrizler asla karıştırılmaz. kimyasal tepkimeye girip jelleşip çamur kıvamına gelir bu da devirdaimi bozar motor için ölümcul sonuçlar dogurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

Kapaktan kaçırması zor bence hocam dikkat edin para almak için çok teferruatlı şeyler söyleyebilirler. Belki basit bir hortumdan kaçıyordur yani. 11 yıl boyunca sanayide öpüldükten sonra 2 yıldır aracın mekaniğini kendim tamir ediyorum evin önünde.   Çok basit şeylere çok fazla masraf çıkarabiliyor 'usta' kesimi. Kolay gelsin.

Hocam usta baktı sorun depodaymış tahmin ettiğim gibi, koca şaşmazda bulamadım gittim markanın showroomuna Türkiyede yokmuş meşei ülkeden getirecekler 1 ay içinde gelecekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

Hocam usta baktı sorun depodaymış tahmin ettiğim gibi, koca şaşmazda bulamadım gittim markanın showroomuna Türkiyede yokmuş meşei ülkeden getirecekler 1 ay içinde gelecekmiş.

Alıntıları Göster

Bununla geçmiş olsun =)

• Sekaretteki hastalar için "herşeye hazırlıklı olun" derler ya...

Herşeye hazırlıklı olun... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 26 Kasım 2020; 23:59:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.