Şimdi Ara

Uzun süredir aklımı karıştıran bir soru size.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım gerçek bir olaya dayanmaktadır.
    Siz diyelim ki hakimsiniz duruşmadasınız.Benim bildiğim hakimin işi adalet dağıtmaktır.Hakikata göre hareket etmektedir siz nasıl düşünürsünüz bilemem.
    Karşınızda bir banka avukatı davacı ve bir de gazi davalı (avukatı yok)var madalyasını da takmış gelmiş.
    Gazi yaşlı bir adam ve şimdiki türeyen sahte sözüm ona gazilerden değil belkide kore gazisi bilmiyorum.
    Gazi bir şekilde bankaya borçlanmış yada borcunu ödememiş bilmemiş yada art niyetli.
    Bilirkişi raporu istediniz baktınız rapor banka lehine yani gazi bankaya borçlu.
    Siz hakim olsanız kimin lehine karar verirdiniz ve neden?

• Gazi nin borcu varsa odemek zorundadir
    Odeme sartlari iyilestirilebilir

Ben dahil cevremde gazi yarali engelli onlarca insan var, bizler herkes gibi yaptiklarimizdan sorumluyuz.
  • En doğru karar olaya duygusal bakmamak olurdu.
  • Ne alaka, haklı olan bankaysa bankadir yani. Gazi diye beş kuruş vermeyecek mi, gazi maaşı falan almıyor mu bu adam?

Borcu taksitle yapilandirir her ikisini de yollarım, yine ödemezse gaziye icra yaptırımı uygulanir.
  • bilirkişi raporu ne içinmiş.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Hakimler hep ister zaten ayrıntısını bilmiyorum. Ama bağlayıcılığı yoktur hani çok da farketmez zaten gazinin aleyhine bir rapordu.
  • AegonTheUnlikely kullanıcısına yanıt
    istenen bişey değildir de o yüzden sordum dedeyi kefil falan yapmışlardır. üstüne bişeyi yoksa ödemesin emekli maaşıyla yaşasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.