Bildirim
Uzun Süreli Domain Alacağım - Nereden Alayım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Godaddy şu an ilk yıl 20 tl kampanyası var 2. yıl 79 tl. daha uygununu bulabilirsin belki ama en güvenilir şirketlerden birisi. -
Normalde direkt Godaddy'den alırdım hocam da adamlar ilk yıl gel gel diyip sonrasında kazığı geçiriyorlar. Başka sitelerde yenileme çok daha ucuz bundan dolayı öneri istiyorum diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: kintsugi
Godaddy şu an ilk yıl 20 tl kampanyası var 2. yıl 79 tl. daha uygununu bulabilirsin belki ama en güvenilir şirketlerden birisi. -
Merhabalar;
ProIrc olarak 2012 yılından beri müşterilerimize hizmet vermekteyiz ve fiyat politikalarımız birçok firma ile yarışma düzeyindedir. Uzun süreli alım da yapabilirsiniz.
Bizi tercih ederseniz mutlu olacağımızı belirtmek istemekteyiz.
ProIrc Domain & Hostingwww.proirc.net / destek@proirc.net -
Sizin başka yorumunuzu başka bir konuda da gördüm. İçimden geçiyordu biliyor musunuz benim konuma mesaj atacağınız
Teklif için teşekkür ederim. Zaten hemen alım yapmayacağım önce düzgün bir plan yapmam lazım ne yapacağım konusunda. Ancak sizi de düşündüklerim arasına aldım, hayırlısı artık. -
güvenilir ve garanti bir firma arıyorsanız natroyu tercih edin derim. Yıllardır çalışırım memnunum -
Merhabalar;
Bizi de değerlendirmeye aldığınız için teşekkür ederiz,
ProIrc Domain & Hosting
www.proirc.net / destek@proirc.net -
Kanada uyruklu hosting firmalarından domain temin edebilirsin..uzun sureli domain alımlarında uygun fiyatlar sunuyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece domain alacağınız için isimtescil diyorum, diğer hizmetlerini önermem/promosyon hosting paketlerinden falan uzak durun. (Ülkemizde en büyük bunlar acı tablo)
Guzelhosting yine iyidir
IHS pahalıdır ama iyidir.
Netinternet iyidir, kendi veri merkezi mevcut
Yabancı düşünürseniz directnic iyidir, ilk alımda ucuz sonra taşırsınız.
Diğer firmalara ucuz diye bakmaya gerek yok. -
Directnic güzelmiş hocam teşekkür ederim.
Sadece domain alacağım ama aklımda asıl olan bir blog kurmak. Fakat blog için çok erken, muhtemelen en yakın 1-1,5 yıl sonra başlayabilirim. Belki bu yıl içerisinde olabilir ancak %15'den fazla ihtimal vermiyorum. Alacağım domaini şimdilik sadece mail adresi olarak kullanmayı düşünüyorum.
İlk yıl Directnic'den alıp sonrasında Türk şirketlerden birisine taşıyıp yanına hosting veya vps almak en mantıklı seçenek gibi duruyor şu an. (Fiyat bakımından)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 23 Ağustos 2019; 20:22:39 > -
Tek domain ve blog için şimdilik masrafınız 2$ 1 yıllık domain, Türkiye lokasyona blog açıyorsanız yıllık 25 liraya hosting yeter.
Tamamen örnek amaçlı firma ile bir alakam yok;www.guzel.net.trTürkiye Lokasyon Hosting Paketleri - Türkiye hosting, linux hosting, limitsiz hostinghttps://www.guzel.net.tr/turkiye-webhosting.php
Basit paketin fiyatı 21 TL, site içeriğinde resimleri dışarıda host ederseniz (örnek veriyorum hizliresim, gyazo) bu sitenin aylık kotası ve alanı günlük 1000-3000 arası ziyaretçi ile bitmez. Vps için hiç optimize edilmemiş bir sistem ve 10 bin üstü hit lazım.
Wordpress falan otomatik kuruluyor cpanelden. 1 saatte her şey hazır açarsınız siteyi :)
Hayırlı olsun şimdiden bol hitler.
-
Teşekkür ederim hocam zaten hosting olarak çok ağır bir şeye ihtiyacım yok. Hatta nefes alsın yeter mantığı ile sitemi açsa yeterli yani.
Bir nevi online günlük (günlük değil tamam olarak ama başka kelime gelmedi aklıma) olarak kullanacağım. Yaptığım projeler falan ortalıkta kaybolmasın, ileride benim adım altında kolaylıkla bulunabilsinler v.b. Özgeçmişime bakan birisi siteme girip neler yaptığımı görsün. Etrafa oradan buradan Github v.b link verip durmayayım istiyorum. Bunların hepsini düşününce kişisel bir blog açmak en mantıklısı duruyor. Ondan dolayı bol bol hit alacağımı da sanmıyorum :)
Yukarıda vps dedim de onu dememin nedeni belki farklı işlerde kullanırım diye yazdım. Zamanında (Neredeyse 1 yıl olacak) ArubaCloud'dan VPS indirim kodu almıştım 2 aylık ve o iki ay içerisinde çok farklı işlerde kullanma imkanım oldu vpsyi. Hatta birkaç euro ödeyip toplam 4-5 ay kadar kullandım kendisini.
Vasat hostinge para vereceğime vasat vps'ye para vermek daha mantıklı geldi. Tabi sadece siteyi yayınlayacak birisi için sizin üstte yazdığınız en uygunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X