Şimdi Ara

Uzun vadede kalifiye game system. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kruel

Ben SLI yapmayi zaten hic dusunmedim , siz mi yanli$ anliyorsunuz surekli bilmiyorum.
    Ilk mesajimda da belirtmi$ oldugum gibi gunde yuzlerce review ve benchmark okuyorum diyorum , siz bana hala gelip CF'nin ancak %40 fazla performans saglayacagini falan soyluyorsunuz.
    Lakin tekrar soyleyecegim gibi , ben bunlari her gun okuyorum , aldigim ilk 386DX'den beri bilgisayarin her komponentiyle cok yakindan ilgileniyorum.

Benim burada sordugum tek bir soru var , 3870 CF mi tercih ederdiniz yoksa SINGLE 8800 GTX ya da ULTRA mi.

Tekrar dedigim ve cevap alamadigim uzere gigabyte GA-X38T-DQ6 mi tercih ederdiniz yoksa ASUSTEK P5E3 DLX WIFI X38 DDR3'mu ?

lynrdskynrd.
    Diyorsun ki anakart ve kasa tercihin onemli , e ben bu yuzden bas bas bagiriyorum bana bir anakart soyleyin diye.
    Nvidia tower'dan kastin Cooler Master'in Nvidia revizyonlu kasasi mi merak ettim , lakin "Nvidia" nin full tower kasasi gibi bir seyler bulamadim.

Bir de anlamadigim bir $ey var.
    herkes soyle konusuyor ;
    - onu alma , soyle bir sey al.
    - o olmaz , boyle dusunme , sunu yap.

bana `bunu yap , sunu yap` dan ziyade , "x" markasinin "x" modelini tercih edebilirsin diye soyleyebilirsiniz degil mi ?

dostum sen baya bi gaza gelmişin:P ehehue sakin :D neyse önemli değil olur böle şeyler gelelim senın sısteme..alacagın ekran kartın ASUSTEK MAX FORMULA X38 DDR2 GLAN+SATA2 16X olsun..gusel bır anakart ileride üzerinde oynayabılecegın bır anakart...kasayıda nvidia tower al(cooler master)(ben çok begendıgım için öneriyorum..tabiki tower herhangi bir kasada uygundur)..ekran kartın zotac 8800 amp olursa bence daha hesaplı ve güzel olur....kingston ram al 800-1300 arası senın kararın...işlemcinide 6750 veya q6600 olarak düşünebilirsin...6750 alırsa overlock la süper halede getirebilirsin...(denedik ve sonuc süperdi) onun dısında harddisk seciminde 2 adet 400 luk yada 500 luk olsun...(uzun vadeli oyun makinası asla toplayamazsın) ilerde sorun yaşayacagın bir sistem değil bu..oynarsında üstünde...umarım daha açıklayıcı olmusumdur dostum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.