Monster kullanıyorum ve tam 1 ay sonra 2 yaşını dolduracak. Servisleri hakkında bişey söyleyemem çünkü hiç garanti ile bir işim olmadı. Kıbrısta yaşıyorum ve pc üzerinden çalışıyorum. Pcde sıkıntı olması beni çok zora sokardı. Almadan önce çok düşündüm biraz araştırdım genel olarak sıkıntı yaşanması halinde servisinin çok iyi olduğunu ve kısa sürede geri teslim ettiklerini öğrendim. Sadece iş olarak günde net 8 saat açık ve artı oyun vs derseniz günde ortalama 10 saat açık kaldı. 20 küsür aydan sonra biraz ısınmaya başladıki buranın hava şartlarına göre buda normaldir.Yakında bu pcyi kardeşime bırakıp yeni bir pc alıcam. Tek bakıcağım yer Monsterdır. Kullanıcı olarak uzun vadede çok iyi bir bilgisayar olduğunu söyleyebilirim alacak olanlara.
6 senedir monster Z97V kullanıyorum. 3 kere servise gittim, bir keresinde yanlış hatırlamıyorsam 4 yıllıktı, hiç birinde para almadılar ve birkaç saat içinde tamir edip geri verdiler. Zaten fan vs. bakımlarını ücretsiz yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Skyrim vs. oyunları halen gayet güzel oynuyorum. Tek sıkıntım artık pili öldü görmüyor. Ancak yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve yine monster tercih edeceğim. Memnunum tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme