Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Basteryus , tafesan Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.654
Cevap
613
Favori
1.127.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden aldınız?

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

herkes bu işi bilmek zorunda değil, kaldıki bu işin profesyoneli fon yöneticileri dahi zaman zaman yanlış kararlar alıp zarar edebiliyorlar.

en sağlıklısı paranı fonlara yatır. tabi fon alırken de çeşitlendirme yap.

yani 1 tane bist hisse senedi yoğun fon alınca 1 tane de yabancı hisse senedi fonu al.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Tşk ederim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

ben halka arzında bu şirketi ve sahiplerinin diğer halka açık izmir demir çelik şirketini araştırmıştım . detayları çok hatırlamasam da şu grafikteki olay yüzünden uzak durma kararı aldığımı hatırlıyorum.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 23 Ekim 2024; 13:2:40 >
  • indir kaldır lunaparka döndü iyice Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Vakit kaybediyoruz , para kaybediyoruz , psikolojik anlamda çöküyoruz ne olacak böyle artık

• göz bebeğimiz TUSAŞ a hain saldırı yapılmış. bu işin perde arkasında israil mossad ve cia yoksa ben de bir şey bilmiyorum.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

yaralı sayısı 14'e çıktı ve rehine durumu var, bu olay uzar.

• kacanga kullanıcısına yanıt

İlginçtir yeşil bugün.

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Siyasi mesaj yazmak istemiyorum ama rehine derken , rehine mi var anlayamadım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

1 oda dolası mühendis rehin alınmıştı ancak son saldırgan da etkisiz hale getirildi şimdi

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • % 50 Faizde sabit kazanmak varken, altın alıp gül gibi kazanmak varken borsaya girdiğim her güne sövüyorum zarar sürekli artıyor.

Ülkede ekonomi yok, istikrar yok, olaysız gün yok normal bir avrupa ülkesinin 1 senede yaşamadığı kadar çok olayı biz 1 haftada yaşıyoruz.

Sonrada para kazanıcaz diye borsaya girdik işte 6 ay sonra düze çıkarız kendimizi avuturuz zararda değlim diye.

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Kademeli olarak alım yaptım gene olmadı gene bir dünya zarar ettim hele en son faizdeki parayı çekip kph fonu aldım arz olunca lanet olsun kendimizi bitirdik

• Hocam borsa düşmeye bağladığı zaman kademe vs hikaye.Dibini dönüşünü bulmak zordur.Bu nedenle artık içerde ne varsa ekleme yapmadan bekleyeceksiniz.Yada kol kesip çıkacaksınız.Baska seçenek yok

• Yabancılar geçen hafta 73,6 milyon dolar satış yapmıs.

Haftalık satış grafiklerini gösteren verileri nerden bulabilriim ?

• bim +5 yapmış bizim koç +2 de sürünüyor Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Rekabet kurulu taahhütleri yeterli bulmadığı için TOASO'nun Stallantis Türkiye haklarını devralmasına izin vermedi..

2025 sonunda egea, Doblo, Fiorino üretimi de duracak TOASO için buyrun cenaze namazına Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt

senin emir girdiğin fiyattan demekki fazla satışta lot yokmuş. ne kadar varsa o kadarını almış gerisi iptal olmuştur

• 
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.