Neden aldınız? |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1132. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
herkes bu işi bilmek zorunda değil, kaldıki bu işin profesyoneli fon yöneticileri dahi zaman zaman yanlış kararlar alıp zarar edebiliyorlar.
en sağlıklısı paranı fonlara yatır. tabi fon alırken de çeşitlendirme yap.
yani 1 tane bist hisse senedi yoğun fon alınca 1 tane de yabancı hisse senedi fonu al.
-
Tşk ederim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
indir kaldır lunaparka döndü iyice
-
Vakit kaybediyoruz , para kaybediyoruz , psikolojik anlamda çöküyoruz ne olacak böyle artık
göz bebeğimiz TUSAŞ a hain saldırı yapılmış. bu işin perde arkasında israil mossad ve cia yoksa ben de bir şey bilmiyorum.
-
yaralı sayısı 14'e çıktı ve rehine durumu var, bu olay uzar.
-
İlginçtir yeşil bugün.
-
Siyasi mesaj yazmak istemiyorum ama rehine derken , rehine mi var anlayamadım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
% 50 Faizde sabit kazanmak varken, altın alıp gül gibi kazanmak varken borsaya girdiğim her güne sövüyorum zarar sürekli artıyor.
Ülkede ekonomi yok, istikrar yok, olaysız gün yok normal bir avrupa ülkesinin 1 senede yaşamadığı kadar çok olayı biz 1 haftada yaşıyoruz.
Sonrada para kazanıcaz diye borsaya girdik işte 6 ay sonra düze çıkarız kendimizi avuturuz zararda değlim diye.
-
Kademeli olarak alım yaptım gene olmadı gene bir dünya zarar ettim hele en son faizdeki parayı çekip kph fonu aldım arz olunca lanet olsun kendimizi bitirdik
Hocam borsa düşmeye bağladığı zaman kademe vs hikaye.Dibini dönüşünü bulmak zordur.Bu nedenle artık içerde ne varsa ekleme yapmadan bekleyeceksiniz.Yada kol kesip çıkacaksınız.Baska seçenek yok
-
Yabancılar geçen hafta 73,6 milyon dolar satış yapmıs.
Haftalık satış grafiklerini gösteren verileri nerden bulabilriim ?
-
bim +5 yapmış bizim koç +2 de sürünüyor
-
Rekabet kurulu taahhütleri yeterli bulmadığı için TOASO'nun Stallantis Türkiye haklarını devralmasına izin vermedi..
2025 sonunda egea, Doblo, Fiorino üretimi de duracak TOASO için buyrun cenaze namazına
-
senin emir girdiğin fiyattan demekki fazla satışta lot yokmuş. ne kadar varsa o kadarını almış gerisi iptal olmuştur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X