Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.654
Cevap
613
Favori
1.127.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GES ve RES yatırımı için her türlü kolaylık ve izinler tanınacakmış bugünkü enerji hisselerinin yükseliş nedeni bu haber

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğümdünya gazetesi
    Yatırımcıya ‘süper izin’ dönemi başlıyor
    https://www.dunya.com/surdurulebilir-dunya/yatirimciya-super-izin-donemi-basliyor-haberi-750593
  • quote:

Orijinalden alıntı: triceratops

aynen hocam tek hisse

risk aldım biraz ama uzun vade tutacağım

çocuğa bırakmayı düşünüyorum

ama ekleme yaparken de fon alıyorum şu an az az

Baktım olmuyor ben de risk alıp Bist tarafında ağırlığı bir hisseye verdim. 8500'ü kırdırmazlarsa Bist'te dibi gördüğümü düşünüyorum. Büyüme şirketleri ile devam. Aylardır Bist'e pek ekleme yapmadım. Hatta ufak ufak kar gördükçe çıktım. Bu yıl Bist güldürmedi. Seneye iyi olur umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vioptaki shortların sebebi buymuş galiba aylardır
    SON DAKİKA! "Bahçeli: Öcalan TBMM'ye gelsin"
    Önümüzde ilginç bir çözüm süreci veya anayasa süreci var gibi gözüküyor. 1 hafta önce tepkilerle geri vitese takmışlardı ama Bahçeli'nin çıkışları Akp'den bağımsız olarak garip olmaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Özbey emeklerin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketlerin geçmiş yıllarına aşt fklarına ulaşabileceğim ücretsiz bir site var mı acaba?

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    geçmiş yıllar ile kıyaslama yapacak bir durum yok artık , yapsanda boşa uğraşmış olursun ,

tüm mevzu enflasyon muhasebesi ile altüst oldu

evindeki buzdolabı 3 yıl önce 10bin e aldın , şimdi bu buzdolabı 40bin tl , devlet diyor ki burda sana 40bin üzerinden vergi vereceksin

böyle bir düzenek böyle bir dolandırıcılık dünyada Türkiye haricinde kimse akıl edemezdi

bu sebeple hiç bir şirket artık eskisi gibi güzel kar çıkartamacak

artık borsada hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bu garanti , 4 fk dan işlem gören şirket karşına bir anda 13 15 fk ile çıkacak

örnek olarak tyh genel müdürü açıklaması bu , 6milyar dolar kar ettik ama devlet yarısına bu düzenek ile el koydu demiyor da ağzından çıkan kelimelere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 22 Ekim 2024; 13:44:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Binbin ne yapmak nereye varmak istemektedir.

• Doğru diyorsunuz hocam ama son 5 yılın en azından kârlılıklarını ve en yüksek f/k sı kaçmış en azındam görebilsem iyi olur diye düşünmüştüm ama sanırım mümkün değil ücretsiz bir şekilde :/

Üstad

Enerjiler bir hafta tavan yapması lazimki zarar dan çıkalım

İzenerji 40 dan aldık 20 olmuş

• dark dragon kullanıcısına yanıt

Aldığım fiyata verdim iki hafta bekledim 93 den çıktım işe bak

• İos için altın-hisse-fon portföyümü tek bir yerde takip edeceğim uygulama öneriniz var mı? Paramla dışında olursa sevinirim onun arayüzüne bir türlü ısınamadım

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Demek senin çıkmanı bekliyormuş şu an tavana gidiyor.

iznerjiyi neden aldın?

• durkn halka ırzı hala sürünüyor bugün de yükselmiyorsa elimize vermişler Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

rüzgar ve güneş enerjisi potansiyeli yüksek olan bir bölgede enerji üretimi kapasitesi yüksek olup İzmir bölgesinde 15 bin çalışanı ile aktif bir firma olduğu için aldim 80 TL gördü zirvede ben yarısında 40 da girdim ne yazık ki dahada düştü sebebini bilgim yeterli olmadığı için anlamadim ancak 17 ye kadar indi neden dahada inmedi onuda anlamadim

Bir sirket 80 olup 2/3 ay sonra 8 tlde olabiliyor demekki

Ben enerji firmasi üretim kapasitesi yüksek ve bilançoları düzgün kar marji iyi ve çalışmai sayısı yüksek diye girdim

Firmada 50 çalışanı olan firmalarin 5/10 kat arttığını gördüm yine 3 ayda ama izenerji bir türlü artmadı

Neyse ki portföy yarısı ile girecektim %10 ile girdim direkten dönüşüm

Birdakine asla halka arzdan gelen hisselere girmem herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 22 Ekim 2024; 22:29:55 >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt

Binbir halka arzdan geldi geçenlerde 98 gördü yine 92 yapti bence yine ayni şeyi yapıyor şuan

3 dönemdir şirket zarar ediyor kara geçmedikce yükselmesi zor

çalışan sayısının fazla olması iyi bir şey değil ne kadar çok çalışan o kadar çok personel masrafı demektir. yani gider kalemi çok yüksek demektir.

bilançoları düzgün demişsin de hiçte öyle değil her çeyrek zarar etmiş şirket

çeyreklik net kara bak her çeyrek zarar azalmak yerine iyice artıyor.

net kar marjı : %-44,93

öz sermaye karlılığı %6

bu hisseyi sadece 2 tane fon portföye eklemiş o da zorumluluktan eklemişlerdir az miktarda

Üstad her konuda hakim olmadığım için ya bilancoyu düzgün okuyamadigimizdan yada başka durumdan şirket hiç gitmedi bir enerji şirketi İzmir gibi büyük şehirleri arkasına almış insan gerçekten şaşırıyor

Peki bir hissenin iyi olacagini gösteren kavramlar nelerdir bilanço dışında sizin bu konuda fikriniz nedir

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Şirketi aldık ama zarar açıklamaya başladı oda durumu kötüleştirdi

• 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.