benimde haftalık +1,12 |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1129. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Koton bizi batıracak galiba. Günlük -4.15 nedir. Toplamda -46 olduk onda.
-
İşçileri köle gibi çalıştırdıkları için verimlilik düşüyor denetleme olmadığı için böyle devam ediyorlar insana saygı yok aslında böyle yerlerden alışveriş yapmamak lazım.
Halka arz oluyorsun daha çok işçiye değer verip büyümen gerekirken geri gidiyorsun son zamanlarda dikkat ediyorum bu üç harflı marketlerin önünde kedi besliyorlar bakıyorsun kedi içerde geziyor bunlar normal değil.
-
Hocam sizin orada kedi geziyorsa iyi en azından marketin içi temiz demek ki hayvancağız girip geziyor. Bizim burada özellikle Şok şubesine filan kediyi zorla soksan hayvan dışarı kaçar sana o kadarını söyleyim. Kimi zaman Kedi ve köpeğin bile girmeyeceği halde oluyor. Hayvan ben nereye düştüm filan der.
-
ben de MPARK hissesi var. şimdi bu özel hastanelerde yaşanan yenidoğan bebek yoğum bakım skandalı yüzünden tüm özel hastanelere olan ilgi azalacak,yani mpark ın gelirleri düşecek.
ben bu hisseyi yarın satsam mı?
umarım açılır açılmaz -9,99 olmaz
-
Özbey niye tüm özel hastaneler etkilensin , şu borsayı öğrenemedin gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özbey ne teZcanlı adamsın ya
halbuki hastaneye gitmek yerine hastane hissesi almıştı
-
Ünlü bir borsacı vardı, her ay özel hastaneye gideceğime oraya vereceğim parayı bir özel hastane hissesi alıp 50 yıl sonra multi mulyoner oluyımuşsun diyordu kimdi o.
Fena çakıyor zalımın oğlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 21 Ekim 2024; 10:21:21 > -
xu100 24 milyar hacim anlık.
Tatsız tuzsuz
-
Gümüş 1 haftada direk gibi çıkıyor sonu ne olacak bakalım.
Altın zaten borsaya inat ilerliyor:-(
-
-
coca cola alıp içmek yerine cclola hissesi alıyorum
şuan 2,5 coca coladan bie haha ucuz ccola hissesi
-
1 -1.5 sene fatura , oyun vs alımlarını halka arzlarla yaptım noldu bize böyle :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün borsaya sövmeyen var mı ? içimizde bulunuyor mu öyle bir mübarek
-
-
Soluksuz düşüşe devam ortalama 100 puan gidiyoruz artık. Galiba 1 ay içinde gecen seneye dönmüş oluruz.
-
Şişe de ******* parasıydı :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X