Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
23.673
Cevap
613
Favori
1.128.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ay daha düşer 6 ay da ama gelebileceği max dip seviyesi 7200'dür daha altı yoktur

zaten 50 aylık trend yıkılmış

50 aylık trendi öyle 3-5 ayda hemen toparlanması pek kolay değil

ayı piyasaları en az 6 ay sürüyor ortalama 9.5 ay

temmuz ortası başlamış bugün daha 3 ncü aydayız

en iyi ihtimal trend dönüşü için ocak 2025 ya da mart 2025 gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 15 Ekim 2024; 21:44:30 >
  • bu bofa neden sürekli şok market satıyor günlük 1-1.5m lot satıyor Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Tavsiye için çok teşekkür ederim, toplamaya karar verdiğim 5 kağıdı da enine boyuna inceledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marttan sonra hocam.Marttan sonra dalacaksın içeri

• İçeri dalmayı ABD seçimleri sonrasına bıraktım ama biste değil Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A7996B64B

dostum teknik olarak daha da düşemez emin olabilirsin

3 olasılık var

ya 8695-8563 bandından

ya 7xxx bandından

ya da dip 7203 bandından

bunun dışında bir ihtimal yok

yani en en kötü senaryoda dip için yüzde 20 daha var gelir mi gelmez mi ne zaman döner kimse bilemez tam bir kumar olur

Hocam endeks 7000'li seviyelere gelirse hisselere ne olur tahmin bile edemiyorum. Temennim 8500'ün altını görmemek. Yoksa endeks yükselirken gitmeyen hisseler endeks düşmeye başlayınca perişan olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bist için daha düşüş olur mu ne dersiniz artık Orta vade için biraz giriş yapmayı düşünüyorum ppflerden çıkıp

• Hocam en son ne zaman bir Şok markete gittiniz. Adamlar şok marketlerin halini duyuyorlarsa satmayıp ne yapsınlar. Ben daha az önce gittim giriş kapısının önüne koymuşlar yeni gelen malları içeri çıkış kapısından girdim. Süt, ayran ve yoğutların olduğu kısma geldim orada da kocaman yuvarlak içi boş bir şey vardı. Yanından zar zor geçtim. Süt alacaktım boştu süt olması gereken yer ve son zamanlarda gittiğim de de genelde hep boş görüyorum veya 10 adet varsa 2 tanesi dışında hepsinin son kullanma tarihi yaklaşmış oluyor. Gecenler de de 1 hafta boyunca boşet yoktu. Müşterinin birine 15 TL bez boşat kakalamaya çalıştılar. Gecen aylarda 1 ay boyunca post cihazları çalışmadı. Aldıklarımızın parasını 1 ay sonra ödemek zorunda kaldık.

Gecen gün en olmayacak gün ve saatte içerde sayım yaptılar. İnsanların en yoğun alışveriş yapacakları saatte sayım yapılmaz. Çoğu zaman mağazada 1 tane çalışan var. Gecen aylarda annem söylenirken orada bir reyonda işlem yapan adam ben bölge müdürüyüm mağazaya personel alımı yapacağız demiş. CV anneme yakınız varsa başvursun demiş. CV verdik ses çıkmadı. Hatta o gün 4 tane çalışan vardı mağazada. Ama o günden sonra gittiğim günlerde 1 tane çalışan ancak görüyorum. Adamlar alım yapacaklarına çalışanların çoğunu işten çıkarıp duruyor.

Gecen bir müşteri vardı kasada. Parası yetmedi. Kasiyer ürünleri azaltıp tekrar kasadan geçirdi. 100 TL verdi müşteri. Kasiyer daha fazla bozuk yok diyerek kadına para üstünü 3 TL eksik verdi. Müşteri de yabancı uyruklu filandı. Anlamadı bunu aldı alacaklarını gitti. Bir adamcağız bende bozuk var ben vereyim dedi ama kasiyer duymasına rağmen müşteriye bekle bozuk varmış diye seslenmedi.

Firmanın kendisi ayrı çalışanları ayrı cins. Şok hakkında bolca olan şikayet ve olayları duyuyorlarsa Bofa hisse satar.

Adamlar satmayıp ne yapsın. İçerileri o kadar piski bir tık üstü bazı benzin istasyonların tuvaleti kadar pis olması olur. Kirli olmasının sorumlusu çalışanlar değil çünkü çalışan hangi bir işi yapsın. Kasada mı dursun. Yeni gelen malları mağazaya mı soksun. Vitrinlere yeni gelen malları mı boşaltıp dizsin. Aradığını bulamayan müşteri sorduğunda onla mı ilgilensin.

Bugün gittiğimde tek başına bir kızcağız yeni gelen ürünleri içeri tek başına taşıyordu. Başka 1 tane çalışan yoktu. Hatta ben süt sorduğumda çalışan var mı diye sordum sanıp ben varım dedi.

Benim hissem olsa ben de satardım. Çalışanlar ya kendileri dayanayıp ayrılıyorlar veya mağaza yetkileri kendi hatalarını görmezden gelip faturayı mağazada çalışanlara kesiyorlar. Şok bu kafayla devam ederse bir çok şubesi yavaş yavaş kapanmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 16 Ekim 2024; 11:48:49 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Aynı durum a101 için de geçerli.

çalışanına değer vermeyen şirketler.

bim ise tam tersi benim gözlemime göre.

• Reis kararlı
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail topyekun bir savaş çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 16 Ekim 2024; 16:37:15 >
  • Topye-kunUzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğümryuken xdyoutube
    like atın la ------------------------------------------------------------------------------------- anime önerileri anime izle anime amv anime tarih anime şarkıları anime kisses anime çizimi anime türkiye anime aşk anime amv love anime amv fight anime akımı anime animasyon anime anime anime alt yazılı türkçe baby shark baby shark dance baby shark song cute dance for children dance for kids baby shark challenge pinkfong family kids toddlers babies preschool education educational videos kids education education for children preschool learning videos for kids kids videos kids animation songs songs for kids songs for children kids app fairy tail bleach death note hunter x hunter kids game itunes google play app store nursery rhymes baby shark for kids baby shark remix music video funny naruto sasuke one piece amv shorts
    https://www.youtube.com/watch?v=35gQGZaRCcs
  • bugün endeks yükselmedi bofa mal aldı Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Öğleden sonra baktimda +1.2 idi kapanışta ne olduda -1 düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

bugün endeks yükselmedi bofa mal aldı  

Yarın satar. Zaten tek başına domine ediyor piyasayı. Bofa ne derse o...

• KKM'ci, insider ve en paralı abilerin nereye gittiği belli
    Konut satışları 2 yılın zirvesinde
    "Türkiye genelinde konut satışları Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %37,3 artarak 140 bin 919 oldu."

• 18 Temmuzdan itibaren başlayan "düzeltmenin" tamamlandığını söylememiz için, üstte sırasıyla 9196 ve 9514 puan seviyelerinin aşılması gerekiyor...

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğümx (formerly twitter)
    Murat R. Arslanoğlu (@mrarslanoglu) on X
    https://x.com/mrarslanoglu/status/1846498754855080068
  • Konuda temettünün t sinden eser kalmadı tabi ama yine de söyleyeyim #froto ikinci temettüyü açıkladı :)

x (formerly twitter)
    M. Ömer - Temettü Yatırımcısı (@temettu_99) on X
    https://x.com/temettu_99/status/1846947345105060250?s=46

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

tüpraş ın da keşke 3.temettü ihtimali olsa Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Froto yoq

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.