Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
23.673
Cevap
613
Favori
1.128.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun olacağı belliydi atomu parçalamadıkı bu firmalar solar sistem yapan yurtdisi firmalardan know how yaptilar dukkan actilar ulkemizde hem hala f/k ve pdd-dd ye gore hala yüksekler +olarak ahım şahım bi ihracatlarıda yok belki froto nun 1 haftada yaptigi ihracati 1 yılda yapiyolardir

Ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royals R kullanıcısına yanıt

Eleştiri için yazmadım ya :)

Ben de olsam aynısını yapardım muhtemelen.

Çıkarılacak ders şu olabilir : 2-3 yıl içerisinde ihtiyacın olacak parayı borsada tutmak ters durumda bırakabilir.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Nerede trak orada bırak.

• dark dragon kullanıcısına yanıt

Ben yazmıştım hatta küfür yemiştim 140 fk ile nereye gidecekti daha, 5 yılı fiyatladılar zaten.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Zamanında bulaşmamıştım.Şu anda bile toplasam sadece tek hisseyi seçerdim buradan.Onda bile fiyat hedefim var oraya gelirse alırım ,gelmezse sıkıntı yok.Bana hisse mi yok Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Bu arada dün Koç Holding YouTube kanalındaki belgeseli izleyip yatmıştım,rüya gördüm ve rüyada Rahmi Koç vefat ediyordu , zaman atlaması yaşayıp 1-2 yıl sonrasına gittiğimde Koç şirketi iştiraklerini bir bir kapatıyordu.

Valla korktucu bir rüya ile uyandık.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam koç gitse aslan gelir. Biz firmalara değil firmalar bize muhtaç. Milenyumda yani 2000lerde Cem uzan motorolaya ortak telefon çağın icadı ve telefonun mucidine türkiye ortak. Şöyle düşün bugüne uyarlarsak tesla spacex in ortağı türkiye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım daha ne kadar dibe gidicez borsada şu an güncel zararım -82.000 TL Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm  Suç bende % 50 faiz varken oturduğun yerden kılçıksız her ay paranı almak varken. Yok orda doğu karıştı, yok o ona füze attık, yok siyasi söylemler, yok ekonomik dibe batmışlıklar al sana TR borsası işte bize aylarca gün yüzü yok belli oldu

• Arondir kullanıcısına yanıt

O kadar basit değil ama zaten biraz ayrı ve derin bir konu o , ben borsadaki payları özelinden yorumu yazmıştım korkutucu diye :)

• hisse geri alımı yapan şirketler

ORGE

LKMNH

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • royals R kullanıcısına yanıt

Etrafımda giripte zararda olmayan yok ben dahil herkesin portföy %30/50 arasında eridi sepet yaptım ama yinede zarar var bende anlamadim

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

sepet içinde yabancı hisse senedi var mıydı?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Tamamen yerli hisse senedi

Enerji

GYO

Gıda

Ulaşım

Market hisseleri mevcut sepet yaptık sepet olduk

Hisseler şuan ki değerinin iki katı artsa anca reel kaybını telafi eder

Elimde 10 adet halka arzlarda var ama onlarda ekside

Yabanci hisse senetleri ne girsem onlarda düşer hocam 😁

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

işte bu tam olarak bir sepet değil.

tamamen yerli hissede,tamamen bir varlıkta olmak yanlış. yani %100 yerli hisse de olmak ta yanlış %100 altında veya bancı borsada olmak da yanlış.

%50 bist hisseleri

%30 yabancı hisse

%20 altın

gibi bir sepet daha sağlıklı olurdu

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

Tamamını değil neyse ki ,altında dövizde faizde se param var.

Borsa da yaklaşık 450 yatırdım, ama - 110 binde.

Onu da peyder pey ve çeşitli hisselere yatırdım. Tek hisseye ,tek seferde bütün paramı yatırmadim.

Not artışları geliyordu, fed Faizi düşürdü, cds ler düştü. Ülkeye para girişi oldu.bende bunlara güvenerek paramın bir kısmını borsaya yatırdım evet.

Ama suçlu ben oldum.

Ülkenin Türkiye olduğunu unuttum.

Biraz bir kaç hisse yeşillensin, çıkıp eve yatırım yapacağım.

Ford halkbank qnbank ısdemir özellikle onları bekliyorum.

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

yok hocam estağfurullah ben eleştirdiniz diye demedim. aksine bir öneri var mı? hani alternatif ne olabilir acaba diye? gerçekten ben de yazan arkadaş gibi kitlendim çünkü. 2-3 yıl diye girmiştim ben 2022 temmuzda girdim borsaya deprem vs bir sürü şey gördüm ama bu kadar kötüsünü anlayamadım. 3 ayda ortalama %50 ye yakın düştü hisseler.

• 15 ekim 1270

yine bir moğol saldırısı sonrası 6 yıl geriye düştüm.

• Geçen hafta nakitimin %20 si le maliyet düşürmüştüm. Bugün nakitimin %20 si ile yine maliyet düşürmek için alım yaptım.

• Düştükçe alıyorum, aldıkça düşüyor

• 
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.