Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karagulle70 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.693
Cevap
613
Favori
1.129.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batık şirketi halka arz edip kurtardılar.

• DHTech D kullanıcısına yanıt

Ve bizleri batırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moğolların ve Timurluların ordusunun çoğusu Türklerden oluşuyor batılılar bizi onlarla aynı görüyor ülkemizde bize farklı anlatıyorlar.

Ben Cengiz ve Timurun kurduğu devletleri Hunların ve GökTürklerin devamı olarak görüyorum bu liderleri millet olarak Türk kabül ediyorum.

Bu devletlerin yıkılması ile Asya da güç boşluğu oluştu Turanı kurabilirsek önümüzde kimse duramaz yeniden büyük bir bozkır impratorluğu kurmalıyız.

• REEDR Reeder Teknoloji Yönetimi, 187.554.222 adet payı borsada satılabilir hale getirmek için MKK'ya başvurdu.

şirket patronları zengin oluyor olan biz yatırım yapanlara oluyor  

• Benim aklım sanayi şirketlerinin düşüşünü alıyor ancak her şey neden düşüyor? Yani en defansif şirketler hatta bankalarda zararım yüzde 30 un üzerinde. En az 2 yıl tutmadan enflasyonu yenmek imkansız artık.

• Sırada bir ralli olursa savunma olacak gibi. Savaş tehlikeleri bu yeni çıkan savunma fonu ordu modernizasyonunda kullanılacak vs Bu aralar yerli savunma şirketleri fonu var mı diye bakacağım. ytd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 12 Ekim 2024; 0:14:46 >
  • .Eray. kullanıcısına yanıt

Koton ilk çıktığında almışım %30 zararda hala fazla alanları düşünemiyorum sabırlar diliyorum

• 2024 Yılı borsa için hepimize pişmanlık yılı oldu sanırım :( Koç holding var elimde o bile düşüyor güven vermiyor. Parayı bazı gruplar küçük hisseler üzeinde spek hareket çekerek kazandılar spk da benim gibi izledi olanların 1 ayda zengin olmalarını.

Halka arz denen fırıldakları hiç konuşmaya gerek yok zaten bir daha tövbee. şubat ayında Limak Çimonto arzına girdik öve öve anlata anlata bitiremediler sonuç bir hisse 8 aydır terste olurmu ya tam bataklık  

Faiz ve altın bu yılın güzel kazandıranları oldu özeti bu

• Arondir kullanıcısına yanıt

savunma sanayinin paraya ihtiyacı varsa abudik gubidik şirketleri halka arz edeceklerine.

ASPİLSAN

ROKETSAN

HAVELSAN

TUSAŞ

gibi savunma şirketlerini halka arz etsinler.

Ve tefas ta herkese açık devasa trilyon tl lik bir fon kursunlar ve biz o fona para yatırak o fon hem borsa istanbul da piyasa yapıcı olsun bofa şerefsizine rakip olsun hem de aynı zamanda bu fon yurt dışı hisselere ve şirket alım satımları da girsin ülkeye para kazandırsın.

yani tıpkı norveç varlık fonu gibi işlesin.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var özbey halka arzın bir vergi çıkmış katkı payı alınacak ve savunmada kullanılacak olay bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

o paraları savunma sanayisinde kullanmayacaklarına adım kadar eminim

olası erken seçimse seçim işlerinde kullanacaklardır.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Önce halka arz şimdi siyaset normalde kuş uçsa kuş hisselerine yarıyacak diyen adamsın sırf karşıt görüş olucan farklı farklı şeyler söylüyon bir garipsin özbey:D

savunma sanayisi için kullanılmayacağını bildiğim için öyle diyorum zaten. savunma sanayisinde kullanılacağından emin olsam derim ki bu vergiler,savunma sanayi hisselerine yarar savunma hisseleri prim yapar.

ama işte o vergilerin oralarda kullanılmayacağından eminim.

• Vergi kelimesini duyan liboşlar fıttırdığı için taktik oluşturdular. Alışveriş poşetini ücretli yapmalarının sebebi geri dönüşüm felan deği resmen poşetle ekonomi kalkındırmaya çalışıyorlar. Üniformalı vergilerim görevde öldürülüyor ve vergilerin mantıklı bir şekilde kullanıldığına çok eminiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 12 Ekim 2024; 18:27:3 >
  • BayKukla kullanıcısına yanıt

Bu kadar insanı cahil bırakmak kolay mı? Ali Erbaş'a para lazım.

• 
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.