Şimdi Ara

Uzun Yolda En Konforlu Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

2014 Model Toyota Corolla'nın uzun yol konforu,2012 Model Passat Comfortline'dan daha iyi buldum.

o da bişey mi hocam, sıfır symbol almıştım zamanında, bana da passattan daha konforlu geliyordu. tabi şimdi değil:)
  • yanlış anlamayın ben passat fanı değilim vw araç bile sahip olamadım ama passat yol tutuş yok yalıtım yok.hatta c sınıfından daha konforsuz o zaman neden d sınıfı yapmışlar.
    passat binmedim hiç bikere test etmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bilinmeyen bir araba olsa da bu soruna hiç düşünmeden Hyundai-Sonata diyeceğim 2008 model 2.4 motor bir araçtı benimki ve her anlamda çok rahattı D sınıfı olmasının verdiği geniş iç hacim 166 bg gücün verdiği performans ve hepsi sadece 30.000 liraya gelmişti ama ihtiyaçtan satmıştım şimdi 2001 opel var buda güzel ama SONATA'nın yanından bile geçemez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

- kralı olursun bu gidişle

olsun hocam, bu da bir gelişmedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 1 Eylül 2014; 19:06:43 >
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    yani sonucta millet yazını goruyor bugun - 100 alırsın yarın bi +1 alırsın
  • C5 i çok övüyorlar vectra da gayet konforlu uzun yollar yormuyor. sınıfındaki mondeo ile nerdeyse aynıdır. onun dışında superb ile passat bir tık daha önde
  • latitude diyorum .
  • C veya d sinifi degil ancak ford c max in bir onceki kasasi da cok konforludur 1.6 dizel yuksek tork .....

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan657

Pek bilinmeyen bir araba olsa da bu soruna hiç düşünmeden Hyundai-Sonata diyeceğim 2008 model 2.4 motor bir araçtı benimki ve her anlamda çok rahattı D sınıfı olmasının verdiği geniş iç hacim 166 bg gücün verdiği performans ve hepsi sadece 30.000 liraya gelmişti ama ihtiyaçtan satmıştım şimdi 2001 opel var buda güzel ama SONATA'nın yanından bile geçemez :)

Zaten sonata makam aracı olarak kullanılıyor.

sizce en seri(atik) 1.6 altı dizel d sınıfı araç hangisidir?

• volvo s60 1.6 dizeller güzeldir.eski kasa s60 r olanları vardır 4 çeker 260 bg güç üretir.Keskin bir viraja 100 kmh üzeri hızlarla rahatlıkla girip çıkarsınız hissettirmez bile.
  • asloader_489 A kullanıcısına yanıt
    Bütçe nedir 508 oldukça rahattır yine Skoda Superb te
  • Avensis...

Yalıtımı en iyi D sınıfı denebilir.. Testler de bunu gösteriyor. Süspansiyonlar t25 yani eski kasada çok daha yumuşak, t27 de daha sert ama sorun olmuyor..

Yola çıkınca 1000 km üzeri yolculuklar yaparım her seferinde, yorulmak, baş ağrısı, gürültü vs hiç bilmem..

Burada bahsi geçen diğer D sınıfı araçların çoğunu kullanmış birisi olarak rahatlıkla karşılaştırma yapabiliyorum, Lütfen karşılaştırma yorumlarını Avensisi kullananlar, bilenler yapsın..

Ayrıca Toyota güvenilirliğinden bahsetmem de gereksiz herhalde, öyle yollara girdim ki, oralarda bir kalsak aylarca gören bile olmazdı, ama Toyota ile şu ana kadar bir kere bile yolda kalmamanın verdiği güven hissi ile her yola, her saatde gidebildik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Reason

Avensis...

Yalıtımı en iyi D sınıfı denebilir.. Testler de bunu gösteriyor. Süspansiyonlar t25 yani eski kasada çok daha yumuşak, t27 de daha sert ama sorun olmuyor..

Yola çıkınca 1000 km üzeri yolculuklar yaparım her seferinde, yorulmak, baş ağrısı, gürültü vs hiç bilmem..

Burada bahsi geçen diğer D sınıfı araçların çoğunu kullanmış birisi olarak rahatlıkla karşılaştırma yapabiliyorum, Lütfen karşılaştırma yorumlarını Avensisi kullananlar, bilenler yapsın..

Ayrıca Toyota güvenilirliğinden bahsetmem de gereksiz herhalde, öyle yollara girdim ki, oralarda bir kalsak aylarca gören bile olmazdı, ama Toyota ile şu ana kadar bir kere bile yolda kalmamanın verdiği güven hissi ile her yola, her saatde gidebildik...

avensis iyide 1.6 dizeli yok acaba corolla nasıl

• Tartışmasız 2.0 motor dizel mondeo.

• Mondeo C5 Superb bunlar gayet rahatlar.
  • Opel Omega.Gemi gibi bir araba.Tüm camları kapalı iken içeriye kesinlikle ses almaz.100 km hız size sanki gitmiyormuşsunuz hissi verir.Benim arabam 97 model otomatik 2.0 CD.Satacağım.2.5 Omega almayı düşünüyorum.Değeri bilinmeyen arabalar maalesef.
  • citroen her segmenti iyi. C5 hele harkulade... beni uzun yolda tek pişman eden araç eski kasa focus.
  • Octavia A5
  • Honda Accord.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.