Şimdi Ara

Uzun yolda kontak kapatma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben zaten arabaya güvenmiyorum bi kazada hamur oluyor allah vermesin araç kağıt gibi yolda tırın yanından geçeerken bile sağ sola uçuyor araba bide kontak kapayınca direskiyon taş gibi frenler şiş pompalayarak vırajlara felan giriyo bidaha yaptırmamaya çalışacam
  • Bu yazıları sadece babana değil annene kardeşlerine amcalarınada okut -ki babana baskı yapsınlar sizde asla bu şekilde arabaya binmeyiz deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer halaa o adamın kullandığı arabaya biniyorsan sende deli cesareti var dostum kusura bakma.
  • Yav şu yaptığınız şey size tasarruf değil zarar ettiriyor. Güvenlik kısmını geçiyorum. Sen kontağı kapattın tamam 0 yakıyo ama marşa basarken bi dünya yakıt çekiyo. Bunu direk bi büyük vitese alsa öyle devam etse yokuş aşşa daha iyi olur h em motor freni olmaz hemde adam gibi sistemler açık 0 yakıtla gider. Yapmayın şöyle şeyler.Kontak kapatmayı geçtim boşa bile almayın aracı.
  • Babanızın yaptığı yanlışlığı 40 farklı şekilde anlatmışlar, evet çok yanlış ama sonucu merak ediyorum. Acaba yanlışından vazgeçecek mi? Eskiler genelde ne kadar yanlış olduğunu anlatsan da bildiğini yapmayı iyi bir şey sanıyorlar.
  • yokuş aşağı boş viteste inmek bile tehlikeli,kaldı ki kontak kapatmak.ne fren çalışır,ne direksiyon.edeceği kârı hesaplasa trajikomikliğin farkına varır
  • Nilüfer turizm'le gitmek daha az tehlikeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontağı kapatmak yetmez, anahtarı da çıkarın, tam ekonomi olur.

Bu konunun tamamen muhabbet olsun diye açıldığını düşünüyorum. Gerçekte böyle yapan birini cinayete tam teşebbüsten tutuklamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbdanisman -- 18 Mayıs 2013; 14:27:25 >
  • Resmen cinayetten başka bir şey değil.
  • Kesinlikle yapılmaması gereken birşey öyle yapacagına at 5 e ne gaza bas ne frene
  • Baban bunu bir daha yapmaya niyetlendiğinde cebinden çıkarıp 5 lira ver.
    "Neyse parası vereyim, bu ay yolda kontak kapatma" de.

Eğer seni arabadan indirip dövmezse plan amacına ulaşmış demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaa

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar babam 2008 model renault symbolün uzun yolda iken rampa aşağı yollarda kontak kapatır hızlanıpta kapatır 90 la felan gidiyosa basar 130 u kapatır ve bayağı gider bununla az yakıyormus diyor gerçekten öylemi hersey devre dısı kalıyor diyorum halen yapıyor airbag felan filan tüm arabadaki hersey fren sisiyor gırgırgır ediyor frene basınca öyle yapınca azmı yakıyor bidaha yapmamasını söyleyeceğim bu konuyu okutacağım

teşekkürler yorumlar için

babana bu konu başlığını ve mesajları okut kafi.

okuma yazması yok ise yardımcı ol.
  • Clio ilginç bir araba. Clio yokken parası yetenler Broadway, yetmeyenler ise Spring alır kullanırlardı. Bu araçların ortak özellikleri; Gideceği yere ulaştırır, az yakar, parçası ucuzdur, kolay satılır, konforsuzdur, güvenlik sıfıra yakındır, iğrenç görünüme sahiplerdir. Clio çıktı çıkalı 'şirketler hariç' kullanıcı kitlesi Spring veya Broadway leri eskiyen ya da gözünden düşen kullanıcıların tercihi olmuştur.

Nereden biliyorum? En yakın örneği öz ve öz eniştem. Taklalı Spring alıp toplattırıp 7 sene kullanıktan sonra birkaç sene önce Clio' ya terfi etti. Arabası şehir içinde yakmıyor, uzun yolda ise yakıt üretiyor. Kullanım direkt ekonomi amaçlı. Arabanın motor kulaklarından biri kırık, baskı balata bitti-bitecek, direksiyonda yaklaşık 30 derecelik bir boşluk var, direksiyon kutusu zaten fırsat kolluyor. AMA!.... Araba hiç masraf çıkarmadı aldım alalı diyor. Tabiki çıkarmaz yaptırmazsan.

Neden yazdım?
    Babanız muhtemelen Clio' ya gönül verenler güruhunun bir parçası. O yüzden ne kadar uğraşırsanız uğraşın ne derseniz deyin, hele hele 50 yaşın üzerindeyse inadına inadına kapatmaya başlar kontağı. Bence en güzeli babanız düşük bir hızda kontağı kapattığı zaman 'kimseye maddi manevi zarar vermeyecek şekilde' ufak bir olay geçirirse o zaman tövbe eder ve birdaha yapmaz. Yoksa ne bu konuyu okur, ne de okursa bile hak verir. Burada yazan herkese güzelce bir döşer :) olan o olur.

Allah yardımcınız olsun..

• bugun dedim şehir içinde de kontak kapattı ŞEHİR İÇİNDE bağri yapma diyom önüne aniden birisi çıksa gitti şehir içi daha tehlikeli uyardım bidaha yapacakmı bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.