Şimdi Ara

Uzun zamandir beklenen Lindvior guncellemesi yarin Core'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emergency weather forecast for Aden:

The storm has been impending for quite some time now. And it will finally strike on Tuesday. We declare the state of emergency. A series of tornadoes will sweep through Aden destroying everything on its way. Several twisters will drive through the continent threatening the lives of citizens. According to the Storm Prediction Center Elmoreden will be at risk of severe thunderstorms and dragons falling from the sky.
    We strongly ****e you to gear up, find trustworthy companions and fight for your lives.

Tomorrow, on Tuesday, June 4th the long-awaited Lindvior update will be installed on Core!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 3 Haziran 2013; 11:07:35 >

• Update şuan başlamiş durumda 1.1 Gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 4 Haziran 2013; 11:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Update şuan başlamiş durumda 1.1 Gb

aynen yaptım update i ama şimdide mentee certification la alakalı sorun varmış onu düzeltmeye calışıyorlar. halen kapalı.

oyunun girişin ekranındaki lindvior bossu nasıl ama :) cok fecii ya. direk ejderha ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 4 Haziran 2013; 17:07:27 >
  • CSGO oynuyorum stres atıyorum ama aranızda olmak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Update şuan başlamiş durumda 1.1 Gb

aynen yaptım update i ama şimdide mentee certification la alakalı sorun varmış onu düzeltmeye calışıyorlar. halen kapalı.

oyunun girişin ekranındaki lindvior bossu nasıl ama :) cok fecii ya. direk ejderha ya :)

Girdim ben bismillah Hepimize bol droplar :D
  • Craftın tekar geri gelmesi sebebiyle tüm droplar %20 düşürüldü patch notelarda görebilirsin duaya baya bi ihtiyac olucak ekonomide baya bi düzelmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Craftın tekar geri gelmesi sebebiyle tüm droplar %20 düşürüldü patch notelarda görebilirsin duaya baya bi ihtiyac olucak ekonomide baya bi düzelmez :D

Drop ala ala bir kaldik zaten bundan sonra hic alamayiz :( bilsek biriktirir satmazdik ne para eder simdi armorler :D
  • Aşkımız bir yalanmış droplar :)
  • quote:

Craftın tekar geri gelmesi sebebiyle tüm droplar %20 düşürüldü patch notelarda görebilirsin duaya baya bi ihtiyac olucak ekonomide baya bi düzelmez :D

abi innovamı takılıyon naapıyon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

quote:

arif gel oyuna dön. eskilerin coğu bıraktı oyunu. @aslan vardı hatırlıyon mu oda bıraktı ispanyol. al doverman nın charını yada birinin gel takıl. sen seversin wynn summonerı.
  • Güncelleme ile oyun nasıl oldu? iyi olmuş mu? renk geldi mi ?

Yorumları esirgemeyiniz :)
  • quote:

quote:

aynen abi sub kasıyom :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

Güncelleme ile oyun nasıl oldu? iyi olmuş mu? renk geldi mi ?

Yorumları esirgemeyiniz :)

Onceki surumlerde oynadın mı bilmiyorum ama oynamıs farzederekten bi kac bisey yazabilirim...

Güncelleme ile gelen yenilikler;

1- 32 class geri döndü.

Önceden nasildi? Tank class ın dan örnek verecegim...

1.Class 2.Class 3.Class 4.Class(awaken)

Human Fighter ==> Paladin ==> Phoneix Knight ==> Siegel Knight

tüm tank classları (darkelf,Elf,Human) 4.class ta Siegel Knight oluyordu tum skiller hepsinde aynı oluyordu. elf in, darkelf in, yada human tank ın, birbirinden üstünlügü yada eksikligi yoktu sadece görünüm ve ırk ına ait bir kac passive skill almasından baska bir farkı yoktu

ama şimdi öyle değil! Yeni güncellemde sistem şöyle oldu;

1.Class 2.Class 3.Class 4.Class(awaken)

Human Fighter ==> Paladin ==> Phoneix Knight ==> Siegel Phoneix Knight

Hem Passive Hemde Active Skill alabiliyoruz sectimiz class ımınızın mesela Phoneix Knight kendine yada parti içi yada dışı birine heal atabiliyor.

Dark Elf tank Shillen Knight karşısındakine Paralise atabiliyor gibi yenilikler..

2- GOD ile gelen VP sistemi var (Vitality Point) Yeşil renkteki 4 slotluk bir bar. VP harcanma oranı düşürüldü. Örnek olarak bir Kartia 85 90 95 Group instancesine girdigimizde Su gibi içiyordu VP mizi. ve 2 kartia yaptıgımzda bitiyordu. şimdi tek kartiada 1 slot VP yiyior yarı yarıya düşürülmüs 4 gun ust uste kartia yapabilirsiniz...

3- Undefined ve Bound item artık drop olmayacak! droplar Standart ve Blessed olarak droplanacak. Ama Drop seviyesi %20 düşürüldü daha zor düşüyor artık. ve elinizde olan bound itemleri kullanabiliyorsunuz o konuda bir sıkıntınız olmasın hatta bound itemlerinizi unbid Scrollarla Standart item e cevirebiliyorsunuz Unbid Scrollar ın drop seviyeleri artırılmıs vede artık Mentor Guid NPC sinden de Mente Mark lar ile de alabiliyorsunuz.

4- Crafter sistemi geri dönüyor craft item parcalaları düşmeye basladı al sat , yap sat ticaret canlanacak

5- Frintezza önceden 2 parti ile yapilabiliyordu şimdi 5 partiye çıkarıldı (min 5 Pt) ve 5 parti adam da kesemiyor cok zorlastırmıslar.

6- Silahlara SA basmak kolaylastırıldı önceden bir SA basmak icin R grade de 52 tane GemStone istiyordu simdi 20 ye indirilmis.

aklıma gelenler bunlar tamamen kafamdan yazdım işyerinden aklıma geldikce yazarım daha burda olmayan bir suru yenilik var...

• cosmodream kullanıcısına yanıt
    Geleyrum bak, bana yarın öbürgün yalan olmiycak, ver geri çarı olmiycak bi çar ayarlan ozaman :) Hadi bismillah :)
  • quote:

Geleyrum bak, bana yarın öbürgün yalan olmiycak, ver geri çarı olmiycak bi çar ayarlan ozaman :) Hadi bismillah :)

cosmodream, doberman ın satıldıgından haberi yok sanırım char satildi ama arif bekleriz ayarlarız bisiler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craix

quote:

cosmodream, doberman ın satıldıgından haberi yok sanırım char satildi ama arif bekleriz ayarlarız bisiler :)

Eyvallah öner, bende bu işe el atsa atsa başkan el atar die düşünüyodum :) La kenan, yavaş kas, yetişem sana :D
  • beyler tek soru,3 yıl aradan sonra dönülür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler tek soru,3 yıl aradan sonra dönülür mü?

server orjinal oldugu icin dönülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler tek soru,3 yıl aradan sonra dönülür mü?

kesinlikle dönülür merak etme. gine aynı townlar var gine gatekeeper var gine grocoery store var

duruma alışman hic de zor degil. nograde/d/c/b/a/s/s80/r/95/r99 gibi grade ler var artık. sen en sonra nerde kaldıysan ondan sonrakilerde aynı şekilde devam ediyor.

s-grade ss yada bss var simdide r-grade ss / bssr var. tabiki yenilik sadece bundan ibaret değil.
  • Dönülür ama aradığın bulabilirmisin bilmem :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.