Şimdi Ara

Uzun zamandır Giymediğim ceketimin cebinde çıkan şey (Büyü olabilir mi?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arapça dersi kopyası bu nerde olsa tanırım.
  • Her kim ki bu ceketi giyer isi rast gitmez, yoluna engel çıkar ve dokunduklari rahmete kavusmaz. Suphezi bu ceketi giyenlerin bahti kapali, sevdikleri ise ona kapali olacaktir. Biz onlari hem sizi korusun hem de sizlere ders versin diye gonderdik.

Biraz anlamsiz ve kopuk cumleler sacmalamis kim yazdiysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephisto peşinde zebaniye dönüşüp moonwalk yaparak bir yerlere sığın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamını okumadım ama zararsız bir kağıt. Üzerinde ayetler yazıyor. Bir yerde kehf suresi ilk ayetini gördüm. Bir başka yerde isra suresi 81.ayet. Öyle korkacak bir durum yok. Muhtemeln korunmak için yazılmış bir muska ama birçok hocaya göre bunun dinde yeri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk172 kullanıcısına yanıt
    Bu devirde 1000 liraya büyü mü bozulur 200 dolar bile etmiyor lütfen piyasayı düşürmeyin yok dolandırıcı iseniz anca o zaman olur.

• Üstüne işe , sonra bi güzel yak

• Büyüye Uğrama Belirtileri Nelerdir?

Büyüye uğrayan kişi, asla kendine büyü yapıldığını kabul etmeyip inkar eder. Hayatında meydana gelen psikolojik ve bedensel farklılıkları göremez. Büyünün belirtilerinin başında aniden ortaya çıkan olumsuzluklardır. Bu olumsuzlukları kişinin yakınları ve etrafındaki kişiler fark eder fakat büyüye uğrayan kişiye istediğiniz kadar ‘sende değişiklikler var, artık eskisi gibi değilsin’ deseniz bile bunu umursamaz ve içinde olduğu ruhsal ve bedensel çöküntünün farkına varamaz.

Kişide içine kapanma, sinirlilik, uykusuzluk, kabus görme, halüsinasyon, aile ve çevresinden kopma, garip ve gaipten sesler duyma, vesvese gibi durumlar baş göstermeye başlar. Evli insanlarda aniden sorunlar baş göstermeye başlar, aile içi huzursuzluklar oluşur ve evlilik çekilmez hale gelir. İş hayatında hiçbir sorun olmamasına rağmen işleri aniden ters gitmeye başlar. Böyle bir durumda havas ilminde derin bir hocadan destek almak şarttır.

Kainatta her şey Yüce Allah(CC)’ın takdiri altındadır. Büyüye uğramakta Allah(CC)’ın takdiri ve imtihanıdır. Allah bazı şeyleri bazı şeylere vesile eder. Büyü için dua etmeli ve vesilelere sarılmalıyız.

Büyük büyüler ancak uzman bir hocanın yapacağı işlemler ile bozulabilir. Büyü bozma uzmanlık ve derin bir havas ilmi gerektirmektedir. Tıpkı hastalanan birinin branşında uzman olan bir doktora gidip ilaç tedavisine başlayıp Allah’a tevekkül etmesi gibi.

Büyüyü etkisiz hale getirme duası. Bu işlemleri 7 gün boyunca her gün uygulayın.

* La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh lehülmülkü ve lehülhamdu ve hüve ala külli şeyin kadir duasını her gün 7 kere büyüye uğrayan kişinin üzerine okuyun.

* Fatiha suresi, Ayet-el kürsi, İhlas Suresi, Felak ve Nas surelerini büyüye uğrayan kişinin üzerine her gün 7 kere okuyup üfleyin.

* Ayet-el kürsi 7 kere büyüye uğrayan kişinin üzerine her gün okuyup üfleyin. Bu işlemi sabah saatlerinden yapmaya özen gösterin. Mümkün olduğundan sabahları uyandıktan bu işlemi yapmanız daha faydalı olacaktır.

* Bir bardak suya Nas suresi ile Felak surelerini her gün 7 kere okuyun. Büyüye uğrayan kişinin bu suyu içmesinde oldukça büyük faydaları olacaktır. Bu işlemi büyüye uğrayan kişiye yatmadan önce uygulamaya özen gösterin. Cinler uykudayken daha fazla musallat olurlar.

Şifa kapısı yüce Allahtır. Büyüye uğrayan kişi daima dua etmeli ve ibadetlerini aksatmamalıdır. Temiz bir iman ile Rabbine yönelmelidir.

Şayet yukarıdaki uygulamalardan fayda göremezseniz, uygulanan büyü oldukça şiddetli bir büyü çeşididir. Bu durumda büyünün bozulması için bana müracaat edebilirsiniz.

Büyüler genellikler kişiye özel olarak uygulanmaktadır. Bu durumda bakım işlemi yaparak hangi tür büyü yapıldığının tespit edilmesi gerekmektedir. Daha sonra yapılan büyünü bozulması için en uygun yöntem uygulanmaktadır. Kara büyülerin kişisel çabalar ile bozulması mümkün değildir. Havas iliminde derin ve uzman kişilerin desteği şarttır.

• Konu sahibi korkmana gerek yok. Eski Türkçe ile yazılmış bir dua. Elbiselere güve musallat olmaması için yapılan birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Düğümlemişler seni reyiz. Şaka biyana bi bardak suya at kağıt erisin yazı silinsin her ihtimale karşı. Bu yaz dabbe filmlerindeki 3.sınıf aksiyonların alayını canlı yaşadım ( şahsın ağzından başka birinin konuşması hariç) neredeyse tamamını hemde. En son olaya noktayı koyan hoca yanımda yazdı çizdi bişeyler ve göz göre göre inandım. Dalga geçmesin kesinlikle. Sadece cuma namazlarına giden bir tip olarak bu tarz olayların doğruluğunu nirvanaya kadar yaşadım
    Hocam anlatırsaniz dinlemek isteriz doğrusu. Ben fazla inanmiyoeum ama basima gelse deliririm herhalde.

Anlatabilirmisiniz birkaçını rica etsem

• buyude olabilir tilsimda

• .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Ne kadar çok seviyorsan aylardır giymiyormussun

O değil de hocam bence büyüye harbiden kafanı aşırı derecede takacak kadar inanıyorsan bı hoca falan bi şey bul ona git. Burda kim ne dese yalan yani

• Büyü olsada fark etmez kurşun kalemle yazılmaz böyle şeyler amberle olması lazım
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben bu büyü tılsım olaylarına çok inanmam sevgilim taktı kafayı sürekli git bi hocaya göster diyip duruyor.

• Başta arapça sandım okumaya çalıştım ama sanki arapça değilde ibranice gibi duruyor.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle biseydir hocam bende çok korkmuyorum büyü kolay bulunacak bi yere saklanacak bişey değildir herhalde

• Büyü olsada birşey olmaz rahat ol,kendini böyle şeylere inandırırsan bilinçaltın seni mahveder.

• bilinmeyenses kullanıcısına yanıt
    Reyiz öyle deme valla ben de senin gibi düşünüyordum başımıza geldi gördüm inandım

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Konu sahibi korkmana gerek yok. Eski Türkçe ile yazılmış bir dua. Elbiselere güve musallat olmaması için yapılan birşey.
    Klasik türkçe değil. Normal ayet bunlar. Arapça.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Muhtemelen öyle biseydir hocam bende çok korkmuyorum büyü kolay bulunacak bi yere saklanacak bişey değildir herhalde
    Yazdım hocam zaten ne olduğunu.

• YARILDIM LAN AHDJAHFJWBFJSJD

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.