Şimdi Ara

Uzun zamandır Giymediğim ceketimin cebinde çıkan şey (Büyü olabilir mi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzerezumzum

Büyüye inanmak nedir la
    Boş yazıdan ibaret kağıt parçası.
    Hocam bende dine pek inanmam açıkcası, fakat büyü gerçek. İslam ile ilgisi yok dediklerimin, eski latin büyüleri vs de var. Kimse hokus pokus yapıp büyü sihir yapmıyor zaten. Fakat metafizik gibi şeyler var.
  • DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yarın gideceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bir müezzine göster en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceketi nasıl şans eseri buldun? Ceket senin değil mi ?

• net büyü muska öyle olmaz

• Elimizden ateş fırlatma büyüsü de var mı hocam?
  • İçinde besmele i şerif var büyü olduğunu düşünmüyorum , muhtemelen korunma muskasi olarak konulmuştur

• Hocam 2 3 sene önce giymeyi bıraktığım bi ceketti yırtılmıştı bazı yerleri.Dolapta olduğundan bile haberim yoktu oluyor mu diye bi deniyim demiştim

Ailene sor muska falan yaptınız mı diye eğer yok derlerse bilene danış sakın yakma ve suya atma.

• Tek tük arapça okumam ile Allah'ın isimleri, Ali-Muhammed felan yazdığını görebildim. Pek bir şey değil, dua felan yazmışlar. Deden felan oğlum korunsun diye yazdırıp senden habersiz cebine koymuştur.

• Düğümlemişler seni reyiz. Şaka biyana bi bardak suya at kağıt erisin yazı silinsin her ihtimale karşı. Bu yaz dabbe filmlerindeki 3.sınıf aksiyonların alayını canlı yaşadım ( şahsın ağzından başka birinin konuşması hariç) neredeyse tamamını hemde. En son olaya noktayı koyan hoca yanımda yazdı çizdi bişeyler ve göz göre göre inandım. Dalga geçmesin kesinlikle. Sadece cuma namazlarına giden bir tip olarak bu tarz olayların doğruluğunu nirvanaya kadar yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 17 Kasım 2019; 20:53:6 >
  • Fus Ro Dah!
  • Yıkama talimatı:)

Ulan anım depreşti anlatayım bare aklıma gelmişken.

Sakaryada bir yaz gecesi, öğrenci evinde içiyoruz ama nasıl içiyoruz, masada rakı, votka, redbull mezeler miss.
    Şişeler bitmeye yaklaştı bizim kafalar leyla, 3 kişiyiz, birisi balkona çıkıp boş boş konuşuyor, birisi yatmış şarkı söylüyor bense evde bir oraya bir buraya dönüp duruyorum.
    Daraldım dışarı çıkarttım zorla ötekileri, hep beraber yürüyoruz, sabah ezanı yeni okundu, millet namaz kılıyor, caminin karşısından geçerken yerden bir naylon buldum, her tarafı kapalı falan aldım ben bunu açıcam dedim açma etme büyüdür vs dediler dinlemedim. Bunlar önde ben arkada yürüyorum açmaya çalışarak.

Ulan açtım kağıt çıktı içinden, sarılmış iyice, bi açtım kağıdı arapça yazılar, “aman tanrımm” diyip fırlattım bizimkiler ne oluyor lan dedi arapça yazı var a* dedim, p*çler büyülüdür sana musallat olacaklar diyip kıllandırdı.
    Camiiye bi döndüm cemaat çıkıyor, aldım yerden kağıdı koştum adamlara soruyorum imam nerede diye, kafa leyla tabi yaklaşamıyom adamlara, imamı buldum kafa eğik adam benden uzak durmaya çalışıyor durumu anlattım yak dedi umursamadı pek, yaktım kurtuldum.

Bu da böyle bir anımdı, sirkeye bas, yazılar silinir herhalde, yak gitsin sonra

• Buyu hocam bir tutam sac ile birlikte yakmaniz lazim yoksa pesinizi birakmaz

• OssuranFil O kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl hikaye hocam böyle şeyler kafa guzelken olunca farklı bir olay oluyor yav.Bi ara bende kafa güzelken
    şu videoyu açıp sabaha kadar dinlemisim haberim yok gjsjfjakf

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

• Yerli Korku filmlerinden bir kareyi kesmişsin gibi geldi... Gerçekse de git bir yere göm

• Üzerinde çok büyük büyü var kardeşim. Benim ibani vereyim özelden. 1000lira ateşle, hemen bozalim büyüyü.

• Tusubasa şifresidir o

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.