Şimdi Ara

V-Bulletin hakkında bir soru, yardım lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar konu buraya uygunmudur bilmiyorum ama çok araştırdım baktım , en sonunda buraya konu açmaya karar verdim. Yanlış yerde ise konum affola.
    Benim bir v-bulletin forum sitem var. Üyelik kapalıydı, üyelik almıyordum siteme. Uxun zaman sonra açtım siteyi üyeliğe. Daha öncelerden de kısıtlı bir grup oluşturmuştum üye grubu, yeni gelen üyeleri kendim elimle o gruba taşıyordum. Ama üyeliği açtıktan sonra üye sayısı arttı ve hepsini tek tek takip edip elimle üye grubuna taşıması hamallık gibi oluyor. Sanırım yeni üye olacakların otomatikman istediğim üye grubunda üye olabilmesi diye bi kolaylık vardır v-bulletinde ama işte ben bilmiyorum. Bu konu hakkında yardım edebilecek var mı acaba?

• Konu doğru webmaster bölümündede keşke google da "vbulletin destek" diye aratıp vbulletin yardım forumlarında sorsaydınız.
    Uzun zaman önce vbulletin kullanmıştım, bahsettiğiniz sistem yapılabilir bir sistemdi fakat uzun zaman oldu uğraşmayalı dediğim gibi destek forumlarından yardım isterseniz daha hızlı çözüme ulaşırsınız.
  • burdan da yardımcı olan çıkar herhalde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.