Arkadaşlar farm yapıyorum doğal olarak farm yaparken çok sıkıldıgım için 5 degreye bi char kasim Bütün Skilleri açim dedim ama bu char str ağırlıklı mı int ağırlıklı mı olmasına karar veremedim sizin grüşleriniz nelerdir merak ettim Cevaplar için teşekkürler
Görüşü olan yok mu?
Ch ise str / Eu ise int :)
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
Ch ise str / Eu ise int :)
İnt Bow düşündüm ama nası olur acaba
Güzel fikir Capture the Flag'de iyi iş yapar :)) STR ol derim. Glavie buffıyla hp'n fazla, bow buffıyla attack rating fazla, elinede blade&kalkan al.. Force ları yollayıp, analarını ağlat :)) Elinede Sos - som al.. özel elixirlerle +9 falan bas.. oyy fena :)
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Güzel fikir Capture the Flag'de iyi iş yapar :)) STR ol derim. Glavie buffıyla hp'n fazla, bow buffıyla attack rating fazla, elinede blade&kalkan al.. Force ları yollayıp, analarını ağlat :)) Elinede Sos - som al.. özel elixirlerle +9 falan bas.. oyy fena :)
Ama sonuçta 5deg. Blade öbürleri kadar iş görmez gibime geliyor ama bakıcaz :D
ne de olsa sırf eğlence için açıyosun.hangi karakterden oynamaktan daha çok zevk alıyosa onu seç.chinese ise butun force agaçlarını upla sp yettiği kadar eğlenirsin baya bi ara ben de yapmıştım
force 5d de iş yapmaz ama sen bilirsin eğlence için sp varsa aç ne varsa :D
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
force 5d de iş yapmaz ama sen bilirsin eğlence için sp varsa aç ne varsa :D
force ağaçları derken weapon ve force olarak ayrılan force'tan bahsediyodum.cold-fire-light-force yani karışıklık oldu farkettim ama haklısın force iş yapmaz o levellarda
60 yap charı full int heuksal-bicheon-fire-cold-light git
int
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme