Şimdi Ara

V. DH İstanbul Sonunda Geleneksel Olan Halısaha Müsabakası -Saraçoğlu Etabı- (fotoğraflar eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok la ben gol atmaktan anlamam, ha biirinin üstünden atlanacaksa sorun değil, onu iyi yaparım
  • ciddiyim en az 5 gol attırırız sana..attıramazsak foruma girmem birkaç gün
  • sen kaçtane attın geçen maç bide kaçtane atamadın
  • 4 tane attım 6 adet kaçırdım
  • bir nevi kazmasın yani
  • hayır neden bardağın boş tarafını görüyorsun

guiza benim kadar yüzdeye sahip olsa 25 gol atmıştı yalnız bu sezon
  • oda doğruya
  • Biz oynayamıyoruz mu?
  • isteyen herkes oynayabilr yeterki doğru zamanda doğru konuda ol
  • rizeli: söz bir dahaki maçta 6 tane atıp 4 tane kaçıracağım

Janti, oynayabilirsiniz tabi, araya birkaç beşiktaşlı sıkıştırmak isteriz biz de. Stigmata'nın canı sıkılıyordu zaten yalnızlıktan arada kontrol edin bu bölümü yeni maç organizasyonları yaparsak katılabilirsiniz.

ekleme: galatasaraylı arkadaşlar kendilerini banlatıyormuş bir maç ayarlasak nasıl olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 29 Temmuz 2010; 20:37:10 >

• Ne bu sertlik

Tüm kadro Fenerli mi?
    Takipteyim. Bir sonraki maç ne zaman olursa gelme durumumu yazarım. AV. yakasından gelen var mı?
  • asya yakasından gelen varmı desen daha doğru olur üç kişi için taaaa kardıköye gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

asya yakasından gelen varmı desen daha doğru olur üç kişi için taaaa kardıköye gittik

Ben biraz okuyayım konuyu kim nereden geliyor bir bakayım.
    Bir sonraki karşılaşmayı ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?
  • muhtemelen kasım ayında 6 kasım olacak gibi görünüyor
  • Birde Galatasaray'lı arkadaşlara sormak gerek.

Kasım çok geç değil mi? 4 ay
  • 4 ay geçmi, biz bundan önceki amçı yapalı bi 6 ay oldu herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

sen artık biz takımdasın profesyonelliğin gereği bu

Turuncu formayla geldim formayı ru3acava verdim ben yine sizden oldum o değilde hashus gole giderken ayıp be abicim diyodu hakkaten ayıp içim kahroluyor 11 tane nasıl atarız.

vaay

yalaaaaaan

Bana demedimmi yoksa o lafı

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Ne bu sertlik

Tüm kadro Fenerli mi?
    Takipteyim. Bir sonraki maç ne zaman olursa gelme durumumu yazarım. AV. yakasından gelen var mı?

Önceki maçlarda oynayamayan/kadroya dahil olamayan arkadaşlar için yeni bir organizasyon yapılsa iyi olmaz mı? Yani hep iskelet bir kadroyla mı yapılacak maçlar? Yakın bir tarihte yapmak isteyen arkadaşlar olduğuna inanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: irr7Yoki

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Ne bu sertlik

Tüm kadro Fenerli mi?

Önceki maçlarda oynayamayan/kadroya dahil olamayan arkadaşlar için yeni bir organizasyon yapılsa iyi olmaz mı? Yani hep iskelet bir kadroyla mı yapılacak maçlar? Yakın bir tarihte yapmak isteyen arkadaşlar olduğuna inanıyorum...

İnanmakla olmuyor gidceksin konu açcaksın maç için toparlıcak milleti gidip kaporayı verip maçı ayarlıcaksın.

• Yorumunuza saygı duyarım, benim sorum Organizasyonu düzenleyen arkadaşadır, size değil madem geleneksel bir organizasyondan bahsediliyor, başka topic açmaya gerek var mı? öyleyse ben topic açayım sen aç, başkası açsın, forum çöplüğe dönsün o zaman bu topicin ne anlamı kalır?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.