Yorumunuza saygı duyarım, benim sorum Organizasyonu düzenleyen arkadaşadır, size değil madem geleneksel bir organizasyondan bahsediliyor, başka topic açmaya gerek var mı? öyleyse ben topic açayım sen aç, başkası açsın, forum çöplüğe dönsün o zaman bu topicin ne anlamı kalır?
bu tuhaf nickli arkadaş doğru söylüyor
hazır fenerliler kazandık diye konudan çıkmıyorken bizim cimbomlular kendilerini banlatmış ortalıkta yokken bi takım kursam fena olmaz
bir dahaki maça yeniler gelsin ben gençlere bırakıyorum mirasımı
irr7Yoki; senin sandığın gibi bir organizsyon değil bu. Daha önceki konular silinmemiş olsa anlayabilirdin tabi sana da hak veriyorum. Konuyu benim açmış olmam organizasyonun benim tekelimde olduğu anlamına gelmez. daha önceki maçlarda farklı farklı kişiler ayarlamıştı misal. Katılımcıların aynı olması, konuyu takip etmelerinden kaynaklanıyor. he tabi bazı arkadaşlarımız var ki geliyor musun diye sormaya bile gerek olmuyor, zaten bu arkadaşlara bizim sokakta maç var desen geliyorlar
sürekli aynı kişilerin oynaması olayında bir ayrıntı daha vereyim, ilk maça katılan arkadaşlardan bu son maça katılan sadece ben, bakkal gazi, stigmata ve batuhankılıç var.. Yani sürekli değişen bir kadro var aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli 11 tane yine az yemişler, dua etsinler guiza bizdeydi
tüm suç bakkalın, maçtan önce ps oynadık tüm hırsımı orada harcadım maça matelitem bitik birşekilde başladım
Haydaaaaa, PS'de de bşey yapamadın ki
kanıtınyok.gif
irr7Yoki; Hacı nickin anlamı ne, boşver şimdi maçı
ps'yi kırmamış olsaydın kanıtım da olacaktı
PS yi kırmak? Bn kimseyi kıramam
gelsene güngörene
Ben gelemem, psikolojik bunalımdayım
Mesajımın üstünd bu yazıyor la, ne alaka?
3 dk önce [Onay bekliyor]
hangisinde yazıyormuş, hemen onaylayalım
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
irr7Yoki; senin sandığın gibi bir organizsyon değil bu. Daha önceki konular silinmemiş olsa anlayabilirdin tabi sana da hak veriyorum. Konuyu benim açmış olmam organizasyonun benim tekelimde olduğu anlamına gelmez. daha önceki maçlarda farklı farklı kişiler ayarlamıştı misal. Katılımcıların aynı olması, konuyu takip etmelerinden kaynaklanıyor. he tabi bazı arkadaşlarımız var ki geliyor musun diye sormaya bile gerek olmuyor, zaten bu arkadaşlara bizim sokakta maç var desen geliyorlar
sürekli aynı kişilerin oynaması olayında bir ayrıntı daha vereyim, ilk maça katılan arkadaşlardan bu son maça katılan sadece ben, bakkal gazi, stigmata ve batuhankılıç var.. Yani sürekli değişen bir kadro var aslında.
Peki teşekkürler. Ben de takipte kalayım öyleyse...
ee ps de ki sonuç ne onu söyleyin...
sğukta bi maç iyi gelir zuhahahahahaha
6. cıyı nerde yapalım la dinarsudamı yapsak yine metropüsün dibi orasıda