Şimdi Ara

V. DH İstanbul Sonunda Geleneksel Olan Halısaha Müsabakası -Saraçoğlu Etabı- (fotoğraflar eklendi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irr7Yoki

Yorumunuza saygı duyarım, benim sorum Organizasyonu düzenleyen arkadaşadır, size değil madem geleneksel bir organizasyondan bahsediliyor, başka topic açmaya gerek var mı? öyleyse ben topic açayım sen aç, başkası açsın, forum çöplüğe dönsün o zaman bu topicin ne anlamı kalır?

bu tuhaf nickli arkadaş doğru söylüyor

hazır fenerliler kazandık diye konudan çıkmıyorken bizim cimbomlular kendilerini banlatmış ortalıkta yokken bi takım kursam fena olmaz

• bir dahaki maça yeniler gelsin ben gençlere bırakıyorum mirasımı
  • irr7Yoki; senin sandığın gibi bir organizsyon değil bu. Daha önceki konular silinmemiş olsa anlayabilirdin tabi sana da hak veriyorum. Konuyu benim açmış olmam organizasyonun benim tekelimde olduğu anlamına gelmez.
    daha önceki maçlarda farklı farklı kişiler ayarlamıştı misal. Katılımcıların aynı olması, konuyu takip etmelerinden kaynaklanıyor. he tabi bazı arkadaşlarımız var ki geliyor musun diye sormaya bile gerek olmuyor, zaten bu arkadaşlara bizim sokakta maç var desen geliyorlar

sürekli aynı kişilerin oynaması olayında bir ayrıntı daha vereyim, ilk maça katılan arkadaşlardan bu son maça katılan sadece ben, bakkal gazi, stigmata ve batuhankılıç var.. Yani sürekli değişen bir kadro var aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli
    11 tane yine az yemişler, dua etsinler guiza bizdeydi

tüm suç bakkalın, maçtan önce ps oynadık tüm hırsımı orada harcadım maça matelitem bitik birşekilde başladım

Haydaaaaa, PS'de de bşey yapamadın ki

kanıtınyok.gif

irr7Yoki; Hacı nickin anlamı ne, boşver şimdi maçı

• ps'yi kırmamış olsaydın kanıtım da olacaktı
  • PS yi kırmak? Bn kimseyi kıramam
  • gelsene güngörene
  • Ben gelemem, psikolojik bunalımdayım
  • Mesajımın üstünd bu yazıyor la, ne alaka?

3 dk önce [Onay bekliyor]
  • hangisinde yazıyormuş, hemen onaylayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

irr7Yoki; senin sandığın gibi bir organizsyon değil bu. Daha önceki konular silinmemiş olsa anlayabilirdin tabi sana da hak veriyorum. Konuyu benim açmış olmam organizasyonun benim tekelimde olduğu anlamına gelmez.
    daha önceki maçlarda farklı farklı kişiler ayarlamıştı misal. Katılımcıların aynı olması, konuyu takip etmelerinden kaynaklanıyor. he tabi bazı arkadaşlarımız var ki geliyor musun diye sormaya bile gerek olmuyor, zaten bu arkadaşlara bizim sokakta maç var desen geliyorlar

sürekli aynı kişilerin oynaması olayında bir ayrıntı daha vereyim, ilk maça katılan arkadaşlardan bu son maça katılan sadece ben, bakkal gazi, stigmata ve batuhankılıç var.. Yani sürekli değişen bir kadro var aslında.

Peki teşekkürler. Ben de takipte kalayım öyleyse...

• ee ps de ki sonuç ne onu söyleyin...
  • sğukta bi maç iyi gelir zuhahahahahaha
  • 6. cıyı nerde yapalım la dinarsudamı yapsak yine metropüsün dibi orasıda
  • şişli
  • şişli de olur sahayı sen ayarlarsın artık
  • Şişli olsun. 2 hafta sonra yapalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

sğukta bi maç iyi gelir zuhahahahahaha

ahaha benim forvetteki adamım da buradaymış

bu arada güzel hort +rep
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.