şekil yapma senin bir arkadaşın vardı maçlara gelen söyler misin ona da tetikte olsun batuhankılıç'a ulaşabilen var mı? Pm attım dönmedi henüz
birisi evde oturup 24 saat müzik yapıyor dj olmuş gelir mi diğeri diğer maçta rezil oldu diye gelmiyor
quote:Orijinalden alıntı: mucha su is ben istanbul'da oldugum zamana denk getiremediniz 2.kez sen bir denk getiremedin maç zamanını
quote:Orijinalden alıntı: mucha su is ben istanbul'da oldugum zamana denk getiremediniz 2.kez bilerek denk getiriyoruz attıgın her şut çataldan dönüyor kalecilere bişey falan olur yoksa
quote:Orijinalden alıntı: mucha su is ben istanbul'da oldugum zamana denk getiremediniz 2.kez bilerek denk getiriyoruz attıgın her şut çataldan dönüyor kalecilere bişey falan olur yoksa
quote:Orijinalden alıntı: mucha askere gidiyorum fenerlix hocam hayırlı şeyler eee teskereler sen gelince artık, pieri de bekliyoruz bakalım kısmet
quote:Orijinalden alıntı: arda1811 quote:Orijinalden alıntı: mucha su is ben istanbul'da oldugum zamana denk getiremediniz 2.kez bilerek denk getiriyoruz attıgın her şut çataldan dönüyor kalecilere bişey falan olur yoksa Unutmadin demek
quote:Orijinalden alıntı: OttomanEquity ben bu sefer gelemeyeceğim cünkü calısıyorum benim yerime arif ve bakkal koşsunlar senin formanı müzeye kaldırac ağız hocam şimdilik kalenin önüne koyduk
quote:Orijinalden alıntı: arda1811 bir arkadaşım var o da gelecek forumda cezalı oldugu için yazamıyor nickini unuttum yaz bişeyler frlendsofarda'yı mı diyorsun tamamdır ekledim
quote:Orijinalden alıntı: Rizeli quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 bugün de kazandık, 3'te 3 gidiyorum hayırlısı yalnız cenabetlikte sınır tanımıyorum, komedi goller yedik yürü gitla abdestsiz... maçtan önce seni soyunma odasına sokup zorla abdest aldırtacam bakkalım, zirve demişken senin tel fazla çalınca bi hatun çıkıyor, tabi para b.k gibi olunca sekreteride direk ingiliz olarak almışsın dimi maçta abdestliydik valla, bir de cenabet olsam ne olacağıdı merak ediyorum siz bana 40 tas su dökün