Şimdi Ara

V. DH İstanbul Sonunda Geleneksel Olan Halısaha Müsabakası -Saraçoğlu Etabı- (fotoğraflar eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sefer kadroları oraya gitmeden yapalım defansları kalecileri forvetleri taktik dizilimi belirleyelim.... almanlar gibi futbol kültürümüzü şimdiden kuralım maçta yoksa rizeli gibi defans adamları forvette oynuyor
  • bugün sahaya baktım 6 şarlı kaldıramayız

mesaj attıklarımdan henüz cevap gelmedi
  • her türlü kaldırırız
    kaldıramayanlar düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 22 Temmuz 2010; 20:33:30 >
  • bana bitane kota ayır, forumdan birini ayartmaya çalışıyorum kandırabilirsem getirecem kandıramazsam döverek getirecem

o sahada 6 şarlı rahat oynanır, 7 şerli rahatımızı bozar...
  • yer kaldı mı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

bana bitane kota ayır, forumdan birini ayartmaya çalışıyorum kandırabilirsem getirecem kandıramazsam döverek getirecem

o sahada 6 şarlı rahat oynanır, 7 şerli rahatımızı bozar...

bugün sahaya baktım da oturur ağlarsın 6şarlı oynarsak

kimi ayartmaya çalışıyorsun pm at ,ayrıca numaranı da atsan iyi olur numaran değişmiş sanırım

Benji oynayacaksan yazayım ..

• sizi nasıl tanıyacam la
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sizi nasıl tanıyacam la

diğer maç konularına gir bi zahmet -ki ilk ikisi mefta olmuş-,fotoğraflarımız mevcut

ayrıca sahaya gelince ben seni tanırım raad ol
  • sen beni nerden tanıyacan lağ
    eskişehir buluşmalarına mı baktın

maç fotolarına baktım zati de o kadar kişiyi muhtemelen ezberleyemem
  • ya o saatte biz zaten orada oluruz, tipik " Tanımadığın insanların yanına gelme bakışı" na sahip biri gibi milletin yüzüne bakaraktan geleceksin ve ben bu bakışı çok iyi bilirim o yüzden seni şıp diye tanıyacağım
  • sen saatinde sahaya gel kimseyi tanımana gerek yok seni hangi takıma alırlarsa gir oyna işte, napcan milleti tanıyıp
  • ben de tam zirvede bırakmıştım ama sanırsam jordan gibi bir dönüş yapmam gerekicek
  • önceki organizasyona katılan arkadaşlara öncelik tanınacaktır, yenilen pehlivan hesabı :DD evet gelenleri görelim

sen tut öncelik tanıyacam de sonra da adam bulacam diye kıvran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

ben de tam zirvede bırakmıştım ama sanırsam jordan gibi bir dönüş yapmam gerekicek

aha aranan insan

geliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

önceki organizasyona katılan arkadaşlara öncelik tanınacaktır, yenilen pehlivan hesabı :DD evet gelenleri görelim

sen tut öncelik tanıyacam de sonra da adam bulacam diye kıvran

listeye bakarsan zaten öncelik tanıdığımı görürsün, adın yukarılarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

ya o saatte biz zaten orada oluruz, tipik " Tanımadığın insanların yanına gelme bakışı" na sahip biri gibi milletin yüzüne bakaraktan geleceksin ve ben bu bakışı çok iyi bilirim o yüzden seni şıp diye tanıyacağım

daha önce sözlük tayfayla 25ten fazla maça çıktık ama sana söz o bakışı takınacam

@rizeli, hemşeri sayılırız, tanıyalım da kimin bacağını kıracağımızı bilelim

• biz sözlük tayfaya benzemeyiz

olsun bu bakış her buluşma öncesi takınılınır, ben de o sırada beklenilen can simidini atarım kazazedeye; "DHHHHH" diye bağırmamla her şey hallolmuş olur
  • çok iyi olacak, çok da güzel olacak, helecanla bekliyorum

forum tayfaya da alışak be,
    cumartesileri forum, hafta içleri sözlük iyi kondisyon yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 22 Temmuz 2010; 21:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

biz sözlük tayfaya benzemeyiz

olsun bu bakış her buluşma öncesi takınılınır, ben de o sırada beklenilen can simidini atarım kazazedeye; "DHHHHH" diye bağırmamla her şey hallolmuş olur

zaten gelen çekinerek geliyor, bide senin gibi bağıran biri çıktımı" eyvah burda deliler var" deyip slm vermeden tüyüyo, bizde eksik oynamak zorunda kalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

çok iyi olacak, çok da güzel olacak, helecanla bekliyorum

forum tayfaya da alışak be,
    cumartesileri forum, hafta içleri sözlük iyi kondisyon yaparız

twitter ve facebook la ne zaman yapıyorsunuz

Rizeli: Bir sorun olduğunu anlamıştım da yıllardır bulamıyordum

Yalnız saha bir güzel yerde ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 22 Temmuz 2010; 21:33:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.