Bildirim
V Kayışı Sesi İçin Silikon Sprey
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kayışı gezdirin yada değiştirin bunlar geçici çözüm ısınıp o silikon buharlaşıp kaldığı yerden devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V kayışını 25 tl den alıp kendim taktım. 2010 kia ceed benzinli. Slikon spreyle ugrastiginiza değmez.
sprey parasına kayış al,orjinal almazsan yine ses yapar.
Merhaba.
V kayışını değiştirebilecek kadar tecrübem yok.
Daha önce başka aracımda aynı sesi kesmek için usta gerginlik ayarı yapmıştı ama işe yaramamıştı.
Arabayı zaten satmayı planlıyorum ve sprey de var.
Merhaba.
Motor soğukken dıştan görünen bölgeye bir defa sprey sıkmak yeterli geldi, ses tamamen kesildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mytohology
Merhaba.
V kayışını değiştirebilecek kadar tecrübem yok.
Daha önce başka aracımda aynı sesi kesmek için usta gerginlik ayarı yapmıştı ama işe yaramamıştı.
Arabayı zaten satmayı planlıyorum ve sprey de var.
En fazla 20 tl de takmaya verirsiniz. Bu sekilde diger ikinci el araclar gibi bakımları tam diye satarsınız. Alan kişi de bakım yapmadan biner. Kayis kopar ve bolca hayır duası alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X