Cem papila ne biçim hakem yaaa kaç penaltıları vermedi en sonunda verdide diğer penaltılar ne oldu Hakan Şükürü çekmesi vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: SonSaMuRAi
yahu bu peneltılar neden çalınmaz insan uzayda olsa görür be yuh
Doğru penaltıları çalamıyor gidiyor Orhan AK?'ın penaltısını çalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_ok
quote:
Orjinalden alıntı: SonSaMuRAi
yahu bu peneltılar neden çalınmaz insan uzayda olsa görür be yuh
Doğru penaltıları çalamıyor gidiyor Orhan AK?'ın penaltısını çalıyor
harbidenya ne ole 1de ofsayttan golumuzu vermedi 2penaltimizi calmadi, gitti uyduruk bi penalti caldi kendini affettirmek icin
quote:
Orjinalden alıntı: UlTrArDa
medusa nın video su filan var mı ben maçı izlemedim de
Abi adamın adı Meduna değilmi Abimde Mesude dedi yaa Koptum
Necati' nin pozisyon penaltı yüzde on milyon falan. Hakan Şükür' ün pozisyon Judo' da sayı aldırır. Ofsayt diye kesilen golü Pes5' teki yan hakem bile devam ettirirdi. Ama Meduna ' ya büyük geçmiş olsun. Damar kasın içinden geçiyormuş. Bu sıcakta maç oynatırlarsa olacağı budur. Yazıktır günahtır futbolculara. Atın şu ligleri 1 ay ileriye. Gözlerini para bürümüşlere spor şehiti vermesek daha fazla.
necatinin penaltısı ve iliçin golü verilmedi iki sıfır geri düştük ve bu inanılmaz sıcakta beraberliği kurtarmayı bildik yine de. çok iyi top oynamadık. iki önliberolu sistem doğru ancak önliberoda mehmet çok ağır kalıyor orada okanın oynaması lazım.
ayrıca cihan sorunsalı son sürat devam ediyor hala oynuyor adam anlamak mümkün değil. son dakikalarda yaşanan tatsız olay olmasaydı maçı çevirirdik bence. neyse ki sağlığı yerindeymiş ancak futbol hayatı biter ya da bitmez demediler kritik galiba.