Şimdi Ara

V.Manisa - GALATASARAY (Maç Öncesi ve Sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç Öncesi Arkadaslar Yorumlarımızı Yazalım...

Bu arada SABRİ bu maça yetişemeyecek galiba.. (sakatlıgı yüzünden )

Onun yerine kime görev verilmeli.. ?

Bu haftaki Kadro nasıl olmalı..

Herkese iyi forumlar... (lütfen gereksiz yazılar yazarak TOPİC i saptırmayalım...)

V.Manisa - GALATASARAY (Maç Öncesi ve Sonrası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 16 Ağustos 2006; 2:31:08 >

• sabrinin yokluğunda ardayı sağa carruscayı sola koyacaktır gerets. inşallah bu maç carruscanın çıkış maçı olur. iyi bir maç çıkarırsa kendine güveni gelecektir. manisa iyi takım olmasına rağmen bize fazla dayanabileceklerini sanmıyorum
  • ilk iki haftada büyük takımlara karşı oynadığı güzel fubol ve aldığı puanlardan sonra bu hafta onlar için rahatlama haftası olur die düşünüorum...

zaten çıkışta olduğumuzuda düşünürsek rahat bir galibiyet olacak gibi...
  • somaliye katılıyorum.ardayı sağa caruscayı sola çekecek.inşallah galip geliriz.valla benimde aklımdan kolay bir galibiyet geçiyo aam hadi hayırlısı diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

sabrinin yokluğunda ardayı sağa carruscayı sola koyacaktır gerets. inşallah bu maç carruscanın çıkış maçı olur. iyi bir maç çıkarırsa kendine güveni gelecektir. manisa iyi takım olmasına rağmen bize fazla dayanabileceklerini sanmıyorum

Tamam, güzel de, Hasan nerde oynayacak ?

Kadro böyle olmalı

***************************Hakan--------Necati***************************

**********************************Iliç **********************************

****************Carrusca(Arda)---------------------Hasan****************

*******************************Ayhan(Orhan) *******************************

******************Uğur(Ferhat)-----Song-----Tolga(Tomas)-----Cihan******************

*********************************Mondragon*********************************

abi siz bakmayın, gerçekten zengin bir kadromuz var... Ayhan biraz daha defansa yardım etse çok iyi olacak

Bu arada Vestel Manisa şuanda TSL'de en güzel oynayan takımlardan birisi, bize Fark atacak güçteler... Maçta deplasmanda... işimiz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 16 Ağustos 2006; 0:38:15 >

• hocam ardayı yedek bırakması imkansız şu anda sakatlık dışında...
  • çok doğru söylüyorsunda Carrusca bir an önce başlamazsa, sonu pek parlak olmayacak gibime geliyor. Eğer Hasan Trip'ini devam ettirirse, Arkadaşların dediği gibi arda'yı sağa çekip Carrusca'yı solda oynatma ihtimali de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: somali

sabrinin yokluğunda ardayı sağa carruscayı sola koyacaktır gerets. inşallah bu maç carruscanın çıkış maçı olur. iyi bir maç çıkarırsa kendine güveni gelecektir. manisa iyi takım olmasına rağmen bize fazla dayanabileceklerini sanmıyorum

Tamam, güzel de, Hasan nerde oynayacak ?

Kadro böyle olmalı

***************************Hakan--------Necati***************************

**********************************Iliç **********************************

****************Carrusca(Arda)---------------------Hasan****************

*******************************Ayhan(Orhan) *******************************

******************Uğur(Ferhat)-----Song-----Tolga(Tomas)-----Cihan******************

*********************************Mondragon*********************************

abi siz bakmayın, gerçekten zengin bir kadromuz var... Ayhan biraz daha defansa yardım etse çok iyi olacak

Bu arada Vestel Manisa şuanda TSL'de en güzel oynayan takımlardan birisi, bize Fark atacak güçteler... Maçta deplasmanda... işimiz zor.

arkadaşım naptın yaw. eski sisteme döndün. o şekilde top oynarsak bi halt olmaz. özellikle avrupada.
    bu arada necati ve hasan oynamasın.

• bir de düşünün bu kadroya yakında Ümit Karan, Hasan Kabze, Yalçın ve Sabri eklenecek...

Kalitesiz diyorsunuzda, aslında güzel bir kadromuz var arkadaşlar.

Neden oynamasınlar ? Hasan kadar güzel orta açan biri varmı bu takımda ? Necati kadar güzel şut çeken biri varmı (sakat olmayan ) bu takımda ?

Yeni Çift Ön Libero Sistemi hoşuma gitmedi ve pek işe yaramayacak gibime geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 16 Ağustos 2006; 0:47:10 >
  • vestel manisaya yürekten başarılar diliyorum.inşallah geçen hafta ki kayseri maçına benzemez diyorum ve manisa'nın kayseri'den daha zor olduğunu iddia ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

vestel manisaya yürekten başarılar diliyorum.inşallah geçen hafta ki kayseri maçına benzemez diyorum ve manisa'nın kayseri'den daha zor olduğunu iddia ediyorum

demek idda ediyorsun o zaman hemen git İDDA bayisine.. İdda oyna manisaya ver...

Paranı kaybedince tekrar gel bana yaz.. Parayı kaybettim diye bende bak aynen su sekilde güleyim..

Birde o kadar dedim gereksiz yazılar yazılmasın ve konu saptırılmasın diye.. Neyse

• quote:

bir de düşünün bu kadroya yakında Ümit Karan, Hasan Kabze, Yalçın ve Sabri eklenecek...

Neden oynamasınlar ? Hasan kadar güzel orta açan biri varmı bu takımda ? Necati kadar güzel şut çeken biri varmı (sakat olmayan ) bu takımda ?

hoca nasıl ii deil 2 önlibero

2 maçta 9 gol attık daha ne istiyon yaw...

• quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

vestel manisaya yürekten başarılar diliyorum.inşallah geçen hafta ki kayseri maçına benzemez diyorum ve manisa'nın kayseri'den daha zor olduğunu iddia ediyorum

demek idda ediyorsun o zaman hemen git İDDA bayisine.. İdda oyna manisaya ver...

Paranı kaybedince tekrar gel bana yaz.. Parayı kaybettim diye bende bak aynen su sekilde güleyim..

Birde o kadar dedim gereksiz yazılar yazılmasın ve konu saptırılmasın diye.. Neyse

niye banlıyon ki ben sadece maç öncesi görüşümü söyledim ve arkasındayım.manisa'nın maçının zor geçiceğine inanıyorum.hem gs-manisa maçı ya manisa taraftarı olarak yazdım

• @yavkarFB

tamam dedigin gibi olsun.. hayırlı ve basarılı forumlar..

insallah bizde bu tür yorumlar yapınca FB Topicinde hakarete ugramayız...

neyse k.i.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 16 Ağustos 2006; 1:04:50 >
  • yok hocam valla beni bilen bilir ortalığı bulandırmak gibi bir amacım yok.ama yine de kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

quote:

bir de düşünün bu kadroya yakında Ümit Karan, Hasan Kabze, Yalçın ve Sabri eklenecek...

iyi değil demedim, hoşuma gitmedi dedim

• quote:

yok hocam valla beni bilen bilir ortalığı bulandırmak gibi bir amacım yok.ama yine de kusura bakma

yavkar arkadaşımıza bilmeden haksızlık yapılmış bizler böyle arasıra bu şekilde şakalşırız.kusura bakma yavkar arkadaşlar daha seni tanımıyolar.ayrıca yavkar
  • quote:

yok hocam valla beni bilen bilir ortalığı bulandırmak gibi bir amacım yok.ama yine de kusura bakma

yok kardeş kusurluk bir sey yok..! Tamam bundan sonra senin actıgın TOPİC'lere rahatlıkla gelir yorumumu yaparım..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

quote:

iyi değil demedim, hoşuma gitmedi dedim

alem adamsın yaw. koptum.

• yavkar'ın maç öncesi topiclerindeki galatasaray açısından negatif postları bize uğur getirir, hadi yavkar devam !!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.