alnımızın akıyla bu mactan çıkacağımızı düşünüorum kayseri macındaki kadro çıkarsa kesin kazanırız.
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
alnımızın akıyla bu mactan çıkacağımızı düşünüorum kayseri macındaki kadro çıkarsa kesin kazanırız.
hadi lem oradan sen ne anlarsın.yok aynı kadro çıkarsak kazanırmışız.görende hıncal sanar seni.
kayseri maçındaki kadroyla çıkarsak yeneriz arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
hadi lem oradan sen ne anlarsın.yok aynı kadro çıkarsak kazanırmışız.görende hıncal sanar seni.
hıncal dan neyim eksik olum ben ondan daha iyi yaparım bu işi sadece entel değilim o kadar
quote:
quote:
quote:
hıncal dan neyim eksik olum ben ondan daha iyi yaparım bu işi sadece entel değilim o kadar
boynuna fular takmassan olmaz olum.
quote:
quote:
quote:
quote:
boynuna fular takmassan olmaz olum.
sırtımada kazak atayım bunu rehayla ümit aktanda yaptı bi ara ama öncüsü hıncaldır
İşte Galatasaray'ımızın muhtemel 11'i
Turkcell Süper Lig'de yarın Vestel Manisaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basın kapalı olarak gerçekleştirilen ve 1 saat sürdüğü açıklanan antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda taktik ağırlık çift kale maç oynadıkları belirtildi.
Milli takım kampından dönen oyunculardan Sasa İliç'in antrenmanın tamamında yer aldığı, milli maçta gözüne darbe alan Kamerunlu oyuncu Song'un ise rejenerasyon çalışmaları öncesinde kontrolden geçirildiği bildirildi. Ayrıca, sakatlığı devam eden oyunculardan Hasan Kabze'nin fizyoterapist eşliğinde çalıştığı ifade edilirken, genç oyuncu Aydın'ın ise milli takım kampından gece dönerek kadroya İzmir'de dahil olacağı açıklandı.
Sarı-kırmızılı kafile, akşam saatlerinde THY'nin tarifeli seferi ile İzmir'e gidecek.
20 KİŞİLİK KADRO
Galatasaray'ın, Vestel Manisaspor ile yarın yapacağı karşılaşma öncesi teknik direktör Erik Gerets'in belirlediği 20 kişilik kadro açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları bulunan Ümit, Yalçın ve Hasan Kabze'nin dışında Fevzi, Volkan, Ferhat, Özgürcan ve Ergün'ün de yer almadığı kadroda, Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Okan, Hakan, Necati, Hasan Şaş, Aykut, Carrusca, Ayhan, Cihan, Emre, İliç, Mehmet, Aydın, Tolga, Uğur Uçar, Sabri, Arda bulunuyor.
Bu arada, Hollanda kampı sırasında sakatlanan kaleci Aykut da uzun bir aradan sonra yeniden maç kadrosuna girmeyi başardı.
MUHTEMEL 11
Galatasaray'ın Vestel Manisaspor karşısına, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Sabri (Hasan Şaş), Ayhan, Mehmet (Okan), Arda, İliç ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan ve hakem Cem Papila'nın yöneteceği karşılaşma, Digitürk Lig TV'den de naklen yayınlanacak.
bence galatsarayın bütün sakatlıkları falan bitince kadro kesinlikle böyle olmalıdır
bu kadro ile galatsary çoşar okan çok kosuyor pires yaıyor hasnı 2 haftada harcamamk lazım arda süperr oynuyor
tek ön liberolu sisteme zorlu deplasmanda dönüş ve orada okanın oynaması...böle oynamamalıyız bence...
hemide karan kamp kadrosunda yok bildiğim kadarıylan...
hemen kadromu yazim
------------------mondi
cihan---song---tomas---orhan
-----------mehmet---ayhan
hasan-------------------------arda
------------ilic
----------------------h.şükür
şeklinde çıkarız gibi ama bence hasanın yerine carruscayla başlanmalı ve arda sağa çekilmeli...
Bence sağlam bir ön libero bulursak Cim-Bom geçen seneki Gerets'in tek önliberolu sistemine geri döner. Takımda bu sene ofansif alternatif oldukça çok. Kanatta her an oynayacak 2-3 adam var, forvet bal dök yala. Geçen seneden oturmuş bir takım düzeni de bir diğer artı. Eksikler ise göbeği tamamlayamayan kanat bekleri ve herşeye rağmen ön libero. Cihan-Orhan-Saiudo geçen sene bu 3 zayıf bölgede Türkiye liginde sırıtmadılar. Ama Avrupa'da zayıf karnımız bu 3 bölge olur(ön libero alınırsa 2ye düşer).
Ben hem TR-Manisa hem de GS-Kayseri maçını izledim. Vestel sağlam takım ama yenilmeyecek bir takım değil. Oturmamış bir Trabzon Vestel'i elinden kaçırdı. Çok pozisyon buldu Trabzon ama atamadılar. Biz ise bulduk mu çakıyoruz. İki ön libero sistemi benim hoşuma gitmiyor. Ligde tek önliberoya dönmek lazım. Ön liberonun birisi verimsiz kalıyor.
Takımın ideali bence
Cihan-Song-Tomas-Orhan
Ayhan
Hasan İliç Arda
Necati Kral
ALternatif 11
Song-Tolga-Tomas-Orhan
Ayhan Hasan Carrusca Arda
İliç Kral
İşte Galatasaray'ımızın muhtemel 11'i
Turkcell Süper Lig'de yarın Vestel Manisaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basın kapalı olarak gerçekleştirilen ve 1 saat sürdüğü açıklanan antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda taktik ağırlık çift kale maç oynadıkları belirtildi.
Milli takım kampından dönen oyunculardan Sasa İliç'in antrenmanın tamamında yer aldığı, milli maçta gözüne darbe alan Kamerunlu oyuncu Song'un ise rejenerasyon çalışmaları öncesinde kontrolden geçirildiği bildirildi. Ayrıca, sakatlığı devam eden oyunculardan Hasan Kabze'nin fizyoterapist eşliğinde çalıştığı ifade edilirken, genç oyuncu Aydın'ın ise milli takım kampından gece dönerek kadroya İzmir'de dahil olacağı açıklandı.
Sarı-kırmızılı kafile, akşam saatlerinde THY'nin tarifeli seferi ile İzmir'e gidecek.
20 KİŞİLİK KADRO
Galatasaray'ın, Vestel Manisaspor ile yarın yapacağı karşılaşma öncesi teknik direktör Erik Gerets'in belirlediği 20 kişilik kadro açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları bulunan Ümit, Yalçın ve Hasan Kabze'nin dışında Fevzi, Volkan, Ferhat, Özgürcan ve Ergün'ün de yer almadığı kadroda, Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Okan, Hakan, Necati, Hasan Şaş, Aykut, Carrusca, Ayhan, Cihan, Emre, İliç, Mehmet, Aydın, Tolga, Uğur Uçar, Sabri, Arda bulunuyor.
Bu arada, Hollanda kampı sırasında sakatlanan kaleci Aykut da uzun bir aradan sonra yeniden maç kadrosuna girmeyi başardı.
MUHTEMEL 11
Galatasaray'ın Vestel Manisaspor karşısına, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Sabri (Hasan Şaş), Ayhan, Mehmet (Okan), Arda, İliç ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan ve hakem Cem Papila'nın yöneteceği karşılaşma, Digitürk Lig TV'den de naklen yayınlanacak.
bence orhan çok iyi ama cihan batırıyo.
vestel manisayı yenip güzel bir çıkış yapmalıyız başarılar galatasaray
gecen sezon 2 maçtada yendik bu maçtada bol gol atarız 2 tane sasa iliç 1 tane hakan en az 3 0 alırız
Geçen sene bizi yenip belki de şampiyonluktan ettiler. Bu sene de ilk hafta Beşiktaş'ı yendiler. Kendi sahasında hafife alınacak bir takım değil.
Bir Fenerbahçe'li olarak tabi ki inşallah V. Manisa alır diyorum.
maç bugün mü?
19:00'da GS maçı, bittikten 45 dk sonra yani 21:30'da FB maçı.
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
Sıcak hava nedeniyle gs maçı 20.00 a alındı.
Fb maçı da 21:45 oldu..
@emredici, artizlik yapma la benim yazdığım doğruydu. Ertelenmiş işte.
@beckhir, sağ ol. 21:45'i duyunca bir an heyecanlandım ŞL'yi özledim ben.
Manisa tuhaf bi takım umarım bize bi süpriz yapmazlar kazasız belasız şu maçı da atlatırız inş