Şimdi Ara

V.Manisa - GALATASARAY (Maç Öncesi ve Sonrası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Melik

yavkar'ın maç öncesi topiclerindeki galatasaray açısından negatif postları bize uğur getirir, hadi yavkar devam !!

bak bunu bilmiyordum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

yavkar'ın maç öncesi topiclerindeki galatasaray açısından negatif postları bize uğur getirir, hadi yavkar devam !!

bi bakıma o da doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

sabrinin yokluğunda ardayı sağa carruscayı sola koyacaktır gerets. inşallah bu maç carruscanın çıkış maçı olur. iyi bir maç çıkarırsa kendine güveni gelecektir. manisa iyi takım olmasına rağmen bize fazla dayanabileceklerini sanmıyorum

+1905 aklımdan geçenleri yazmışsın sabrinin sakatlanması bi bakıma iyi bi bakıma kötü oldu

iyi olması; carrusca bu maçta kendini gösterebilir....

kötü olması;son hafta güzel oynamıştı ve fantezifutboldaki kadromun içine etti bu hafta kimi koycam onun yerine ya

• beto başlığı maç öncesi ve sonrası olarak değiştir de bütün msaçla ilgili herşeyi burada konuşalım topik daha iyi olur sayfamızda daha derli toplu olur.zaten modlar artık hemen kapatıyo gereksiz topikleri
  • erken gol bulursak 3farklı kazanırız diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

beto başlığı maç öncesi ve sonrası olarak değiştir de bütün msaçla ilgili herşeyi burada konuşalım topik daha iyi olur sayfamızda daha derli toplu olur.zaten modlar artık hemen kapatıyo gereksiz topikleri

tamam o sekilde yapayım..
  • Vestel kötü takım değil arkadaşlar kolay lokma görmeyin..
    ama GS nin bir avantajı var aslında iki...
    birincisi takım oturmuş ikincisi Anadolu takımlarına kolay puan kaybetmiyor..
  • maç ortada zor olacak vestel manisanın oyun anlayışından dolayı yenilirsekde fark atarsakda şaşırmam

.........mondi..........
    uğur..song..tolga..orhan..
    ..........ayhan..mehmet..
    arda................carrusca
    .......iliç......KRAL.........
  • Kadro böyle olacak gibi..

.........mondi..........
    cihan..song..tomas..orhan..
    ..........ayhan..mehmet(okan)..
    hasan................arda
    .......iliç......KRAL.........

@megi dizilişi sende aldım..

Bu arada Uğur, sanki formasınden biri çekiyor gibi koşuyor ya..
    Ne kadar Cihan'a her maç küfür de etsem bana göre Uğur gibi 5 tane eder.
    Türkiye lig tarihinin en yavaş ve estetik olarak en kötü hareket eden oyuncusu bence.

Not: Hep bence dedim, cevap verilecekse ona dikkat edilerek cevap verilsin lütfen.
  • cihanı hem oynatırım hem söverim diyorsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

cihanı hem oynatırım hem söverim diyorsun yani

Aynen öyle..
    Gol attığı maçta bile 2-3 gol kaçırdı yine deli etti.
    Gerçi bir sağ bek nasıl bu kadar pozisyon buluyor o da şaşırtıcı..

Bir de Levent Tüzemen'in yorumlarını falan okudum biraz haksızlık ediyoruz gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Gerçi bir sağ bek nasıl bu kadar pozisyon buluyor o da şaşırtıcı..

adam müdafa yapmıyo ki , orta yapmaya koşuyo paso onuda yapamıo bu sefer başkası orta yapınca gol pozisyonu buluo ama cihan işte bu karşı karşıya kladığında bu sefer pas atıo...valla song olmasa geçen maç cihana çok daha fazla küfür etcektik.

• Galatasaray'ın işi zor söylemedi demeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Galatasaray'ın işi zor söylemedi demeyin...
    gerçekten işi zor manisa en azından beraberliğe oynar Yani biliyorum çünkü antrenmalarını izliyom
    ayrıca bilet fiyatları açık 40 kale arkası(gs tribünü) 40 ytl
    kapalı tribün 50 ytl
  • veste iyi ama bence cimbom yeni sistemiyle parçalar manisayı carruscanın da çıkış maçı olur diye düşünüyorum hasan necati yine yedekte olur işallah bide şu kazma cihanı oynatmasın artık gerets
  • hakem Cem Papila Atanmış Manisa - GALATASARAY maçına
  • cem deda değil miydi? neyse farketmez.
  • aramızda şimdiden 8 puan fark olduğunu düşünürsek,bu hafta alacakları bir beraberlik veya yenilgi yarıştan kopmanızı kesinleştirir diyorum benyani galatasaraylı arkadaşlara diyorum,vestelliler alınmasın üstlerine
  • ben hem Fenerbahceli'yim memleketim de Manisa Manisa kazanir veya berabere gelir gibime geliyo TARZAN'lara basarilar

• valla manisanın hücum gücünün çift ön liberolu oyun oynayan galatasaraya gol atacağını düşünmüyorum.tabi ben düşünmüyorum diye atmayacak değiller atabilirlerse atarlar.manisa ekibi genç oyunculardan kurulu olmasına rağmen sanki trabzon maçında çok yoruldular ve oyundan düşmüş gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.