Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.119.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asr açık biraz zor kalkarsın,asr kapalı daha iyi kalkıyo araba ama ekirik in dediği gibi pek ahım şahım bi özelliği yok.ben dediğim gibi sadece kalkışlarda ve hareket yapmak istediğim zaman kapatıyorum.
  • öncelikle İSOKA abicim sen neden alarm taktırıyosunki araba zaten ELEKTRONİK İMMOOBİLİZER var yani bu arabayı yerinden oynatmak mümkün deil anahtar yuvaya girmedikçe çalışmıyo çalışsa bile ki çalıştıramazlar 100 m gidince otomatik stop ediyo sonra çalışmıyo boşa atıp götürsler direksiyon dönmez yani alarm gerektirecek bişi yok immobilizer yeter....

arkadaslar yani anlaşılan şu ki ASR kapatılınca arabanın ön çekişi daha da artıyo ön çekişin iyi olmasını istedğiniz yerde ASR tuşunu kapatın..yani ben bunu anladım bi de kitapçığı okuyum..

isoka abicim senide listenin oraya ekledim..ilk sayfada..
  • teşekkür ederim alarm taktıracağım dan değil garantiden çıkar mevzusu vardı o yüzden fiyat için sormuştum 250 verilen fiyat dışarda aynısı 140
  • KAPODOKYALI kardeş bide ilk aldığımda yan kayar kapıların içten açılmaya kilitlendiğini bilmiyordum bende iki tane çocuk var o yüzden içerden açılmaması gerekiyor ilk önce aklıma alarm gelmişti sonra o mevzuyu çözdüm
  • içerden açılmada sorun deil abicim şoför kapısındaki ayna ayarlama kolunun ordaki kilide bas tüm kapıları kilitliyo orayı açmazsan açılmıyo çocuklar bindimi oraya bas inecek zaman geri açarsın...
  • kardeş bide şunu sormak istiyorum 0-400 kalkış yapsam arabalar eşit asr açık olan mı yoksa kapalı olan mı yer
  • arkadaşlar touran tamponunu almışlar caddy e monte etmişler hemde neredeyse tourandan daha güzel olmuş

hemde montaj yerleri falan aynı
    ekirik adlı arkadaş eklemiş

• kapadokyalı kardeş oradan kilitlediğim zaman iki kere açmaya çalışınca ikincisinde açılıyor o yüzden bende kapının birinin içerden açılışını iptal ettim kapının ortasında bi klips var anahtarla çevirince içerden açılmıyor
  • kardeş mesajını okumadan resmi geçtim uyanamadım önce plakasına baktım sonra jantlara yazıyı okuyunca uyandım
  • VW arkadasım neredeyse zaten güzel ki tourandan yani resimde belli farların iç kısmının siyah olması arabaya ayrı bi hava veriyo...sölemiştim ama yine söleiym sana eğer caddy'ci isen arabanın modelini ve rengini söle sonra burda herşeyi paylaşabilirsin arabanla ilgili..arabanın renk ve modeli ilk sayfada yer alır...

connectgücü abicim yukarıdaki açıklamalara dayanaraktan sölüyorum eğer ki ASR kapalı iken araba daha iyi kalkış yapıyosa pati çekiyosa demekki daha güçlü kalkıyo yani ASR açsa öteki de ASR kapatsa ASR'si kapalı olan tokatlaycaktır kalkışta eğer ki bu araçların ikiside CADDY ise pek bişi FARKETMEZ...

connectgücü abicim araban CONNECT herhalde..
  • arkadaşlar 10000 bakımından sonra yakıt kaça düşüyor bilen varmı
  • ya bide hazır aklıma gelmişken benim kapılar çok sert hızlı kapatmayınca kapanmıyor ama baya çarpmak gerekiyor acaba normal mi özellikle yan kapıları hızlı kapatmayınca kapı açık uyarısı veriyor
  • ön kapılar çok sert olmaması lazım en azından bende sert kapatmak gerekmiyo. arka sürgülü kapıyı ise sert kapatmak gerekiyo. bagaj kapağınıda sert kapatmak gerekiyo ama kapıları ayarlattırabilirsin. ayardan sonra yumuşak örtmeyle kapanır hale geliyorlar kısmen de olsa. hele hele ön kapılar sertse mutlaka ayar yaptır onlara.
  • isoka abicim kesinlikle fikirlerimiz aynıdır aynen bizimkininde arka kapıları sert vurmak gerekiyo aynı şekilde bagajıda tabii yani sert vurmazsak kapanmıyo ön kapılar gayet normal kapanıyo bi sorun yok onlarda..ama arkalar sertlik gerektiriyo..
  • arkadaşlar bişi sorcam.sizdeki hangi direksiyon tipi (biraz saçma oldu ama),bizdeki 3 kolldu dier modeller 4 kolldu, hangisi daha rahat bilen varmı ve bu direksiyon hangi modellerde geliyo?
  • abicim 2007 modellerde direksiyon 3 kollu diğer 2004 2005 2006 modellerde 4 kollu valla açıkcası 4 kollu daha rahattır bence..yani 3 kollu olanlar 2007 modeldir bi de teyp düğmeleri gri olanlar 2007dir..
  • valla bizimkisi 2006 model ama 3 kollu.dier herşey aynı
  • Ben 3 kollu direksiyon simidi olan aracı çok az da olsa kullandım. Park ettim. Aman aman bir fark göremedim. Tipi daha çok hoşuma gitti. Büyüklük olarak filan bir fark yok.

Bu arada yazın farlarla bayağı oynucam. İçlerini siyaha boyucam. Çıkma bulursam da mercek ve angel eye takıcam. Hele bi yaz gelsin de

Ayrıca,www.hasotokromaj.com 'da bizim aracımızdaki aksesuarları bulabilirsiniz. BestSony de oradan aldı. Bunun yanında Gkhn_ nickli arkadaşımızın firması olan S-Dİzayn da var.www.s-dizayn.com 'da da onların üretimi olan parçaları görebilirsiniz. S-Dizayn ufak kromajlı parçaların üretimini yapıyor. Kapı kolları, yan çıtalar vb gibi. Has Krom ise büyük kromaj kaplamalı parçaların imalatını yapıyor. Tavan boruları (portbagaj), yan basamaklar, ön ve arka korumalar vb.

Hepinize kazasız belasız sürüşler

• reklam vermek gibi olmasın ama bu siteyi tek geçerim şuan
    http://www.eliftuning.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus
    valla bizimkisi 2006 model ama 3 kollu.dier herşey aynı

evet 2006'DA bi seri 3 kollu üretildi sanırım..çünkü bende bi 2006 caddy'e bindim 3 kolluydu direksiyon ama teyp düğmeleri gümüş renkte deildir..neysee ben yatar geç oldu..hayırlı geceler KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.