Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.119.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi sen yuanlış mı anladın yani 100 km derken biz gittiğin yolu demiştik sen sabit 90 la gitim falan dmeişsin ama yanlış bi anlaşma mı oldu..100 km yol demek istedi herhalde kapadokyalı abcim..
  • değerli abilerim ve dostlarım galiba 2008 caddy bu lanet olsun VW bu kez tamponları bıyamış yaa..keşke 2008 alaydık...

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

değerli abilerim ve dostlarım galiba 2008 caddy bu lanet olsun VW bu kez tamponları bıyamış yaa..keşke 2008 alaydık...

Boyaya aldanmayın arkadaşlar. Ben servise verdim bugün full gövde rengine boyanıyor her yeri.. 300-350 ytl. sisleri taktıryorum 300'e.. Port bagaj krom. 2008 modelden fark bunlar olacaksa hiç üzülmem..Resimler pek yakında bu sinemada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

quote:

değerli abilerim ve dostlarım galiba 2008 caddy bu lanet olsun VW bu kez tamponları bıyamış yaa..keşke 2008 alaydık...

Boyaya aldanmayın arkadaşlar. Ben servise verdim bugün full gövde rengine boyanıyor her yeri.. 300-350 ytl. sisleri taktıryorum 300'e.. Port bagaj krom. 2008 modelden fark bunlar olacaksa hiç üzülmem..Resimler pek yakında bu sinemada..

sisler bu kadar pahalımı?300ylt?.boyanmış ön tamponlarda logo iptali ve ön panjur krom çok tatlı ve hoş duruyo bence.
  • kapadokyalı abim, (ismini de bilmiyorum böyle bi garip oluyo gerçi) ayakların maşallahı var. Ama alışabilmene sevindim. Almanlar iri insanlardır gerçi, ama tamamen kendilerine göre yapsalar bu sefer 1.70 altı kullanamazdı

Beyler şu jackie chan'li caddy'deki gri tamponlar Touran tamponudur. Touran makyaj görünce ellerinde kalanları bunlara taktılar sanırım. Almanya'da Caddy Life Color Concept olarak satılan araçta da bu tampondan var. Gümüş, mavi ve kırmızı renkleri mevcut. Far aynaları da siyah boyalı. Almanya'da satılanların iç döşemeleri de dış renkle uyumlu. Mesela kırmızı olan aracın koltuk kumaşları kırmızı ağırlıklı vs.

Sis lambasını da ben servise sormuştum, adam bana "işçiliğiyle beraber 550 lira" dedi. "Dalga mı geçiyosun ya sen?" diyip kapattım

•  --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

Bir VW servisinde, arkadaşımın abisi çalışıyor. 30 bin bakımını ona yaptırmayı düşünüyorum. Uygun fiyata ayarlarsak sis lambası ve cruise control de taktırcaz

• quote:

abi sen yuanlış mı anladın yani 100 km derken biz gittiğin yolu demiştik sen sabit 90 la gitim falan dmeişsin ama yanlış bi anlaşma mı oldu..100 km yol demek istedi herhalde kapadokyalı abcim..

arkadaş hızını söylemiş, ama ben 100km yol demek istemiştim. yani iki defa gitmiş gelmiş o yüzden 100km mesafeyi aşmış olabilir. herneyse bakalım ne kadar mesafe katetmiş arkadaş yazarsa daha net yorum yaparım.

buarada coşkun benim ismim mustafa. aslında alman arabalarında bu tip bir sorun olmayacağı düşünülür ama bazen olabiliyo. inşallah sisleri ve cruse controlü taktırırsın. buarada ben caddynin kapılarında bulunan şerit şeklindeki kısmı metalik griye boyadım çok hoş oldu. resim koyayım bi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapadokyalı -- 27 Nisan 2007; 0:00:33 >

• Vay Mustafa abi memnun oldum

Kapılar da güzel olmuş bak, elegant duruyo.

1) Ne boyasıyla boyadın?

2) O çıtalar sökülmüyodu yanlış hatırlamıyorsam, nasıl boyadın?

3) Teşekkürler

4) Kapı döşemesine noldu öyle? Flaştan filan mı öyle çıkmış? (ekleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 27 Nisan 2007; 0:04:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Vay Mustafa abi memnun oldum

Kapılar da güzel olmuş bak, elegant duruyo.

1) Ne boyasıyla boyadın?

2) O çıtalar sökülmüyodu yanlış hatırlamıyorsam, nasıl boyadın?

3) Teşekkürler

4) Kapı döşemesine noldu öyle? Flaştan filan mı öyle çıkmış? (ekleme)

bende memnun oldum coşkun kardeşim. zaten önceden tanışıyoduk. caddy nin sisleri hakkında önceden msjlaşmıştık.

1- marshall marka sprey boya ile boyadım(tanesi 10 ytl ve tekiyle baya bi yer boynıyo). ama rengi gerçekten metalik gri.

2- evet çıtalar sökülmüyo doğru bende o yüzden sökemedim. kapı döşemesini tamamen sökmeye niyetlendim fakat sonra ses yapar diye vazgeçtim. tek çare kalmıştı kapıyı ve arabanın kapıya yakın olan kısımlarını maskeledim. özellikle kapıyı maskeledim adam akıllı ve sonra da boyadım. maskeleme baya zaman alıyo boyamak ise işin hem zevkli hemde kolay kısmı.

4- kapı döşemesinin o kısmına ben sonradan kumaş yapıştırdım. uzun yolda dirseğimi acıtıyodu sert plastik, bende böyle bir çare bulmuştum. ama sonra hafif kavlama yaptı alt kısmından falan ve bu şekilde brz kötü görünüyo.

nasip olursa bu yaz ön konsoldaki bu şeridin devamı olan kısmı da boyayacağım. arabanın içini tamamen maskelemem gerekecek zor olcak ama yaparsam da süper olcak.

• 2005 FRESK YEŞİLİ EKLEYİN LİSTEYE 18000 KM 210 U GÖRDÜ Bİ KAÇ DEFA BAŞKA GİTMİYO
  • Abi sağol bilgilendirdiğin için. Kumaş için jeton yeni düştü. Bizim arabaların kapıda kumaş yok ki

Ben de yazın yapabilirim böyle şeyler
  • kapadokyalı abicim yavv o kumaş çok çirkin durmuş orda göze çok pis batıyo..neysee kanal baya hareketli dha çok bilgi paylaşımı..

ulen adamlar 2 tane lamda takıyo demek 500 YTL istediler heeaaa...neysee aga biz arabaya bişi yaptıramyız bu gidişle ancak 3 4 sene sonra ufak tefek sisler cruise control flaan...
  • kapı kollarınız soyuluyor ise garantinin bitmesine yakın garantide değiştirtin. Ben öyle yaptım garantisi biterken değiştirttim. Ama siz siz olun aracınızı gece teslim almayın veta kapı içlerini iyice kontrol edin. Zira kapı kollarını (Tutamaklarnı yanlış anlaşılmasın) takmak için kapı içlerini komple söküyorlar ve düzgün takamadıkların için aralık kalıyor ya da ses yapıyor. Sırf bunun için bir daha gitmiştim servise özür dileyip yeniden söküp taktılar. Birde motor bölümünde takmadıkları bir hortum bulmuştum hava filitresinin yanında bir yere takılıyordu. Onu da şikayet ettim.
    Yaw hep küçük yaşta asgari ücretle çalışan teknikerler hep işlerini baştan savma yapıyorlar. Ya ciddi bir parçayı takmadılar sa dediğinizi duyar gibiyim. Evet onu da yapıyorlar garantiden döndükten ikinci gün tekar gitmek zorunda kalmıştım servise Volant'ı ve Baskı balatayı değiştiler garanti kapsamında
    yani sizin anlayacağınız arabayı servise bi götürdüm arabanın kimyası bozuldu

• valla daha yeni araba ama kapı kolları falan soyuluırmu billmem daha öle bi belirti yok ALLAH'a şükür insallahda baskıda volantda bir şeyler çıkmaz yani...İÇ anadolu bölgesinde KAYSERİ KIRŞEHİR AKSARAY NİĞDE civar ıönerebileceğiniz VW servisi var mı yetkili..biz direk kayseri ÖZ-SA ya gideriz ama nasıl servis kullanan var mı oraya giden varmı..
  • arkadaşlar ben kabul ederseniz yeni giriyorum aranıza benim arabam 2000 km de şu anda çok memnunum.herşeyi yaptım bi tesisat kaldı eğer tavsiye verirseniz sevinirim
  • quote:

kapadokyalı abicim yavv o kumaş çok çirkin durmuş orda göze çok pis batıyo..neysee kanal baya hareketli dha çok bilgi paylaşımı..

ulen adamlar 2 tane lamda takıyo demek 500 YTL istediler heeaaa...neysee aga biz arabaya bişi yaptıramyız bu gidişle ancak 3 4 sene sonra ufak tefek sisler cruise control flaan...

bende farkındayım kötü durduğunun ama napayım tercih meselesi. ben görüntüyü feda edip rahatlığa önem verdim ve kendim ancak böyle bir şey yapabildim. şimdi kapıyı kaplattırmaya kalksak baya bi masraf ve her yer de kaplamaya yanaşmıyor. zamanla geriye bırakma yapar diye. neyse şiödilik böyle idare ediyorum zamanla o kumaşı çıkarırım herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isoka

arkadaşlar ben kabul ederseniz yeni giriyorum aranıza benim arabam 2000 km de şu anda çok memnunum.herşeyi yaptım bi tesisat kaldı eğer tavsiye verirseniz sevinirim

İsoka diğer vwtr.com sitesinde cevap verdim ama yine burdan hatırlatma yapayım (hem bu topiğide boş bırakmamış olurum..
    ) Ben Golf V deki tesisatı aktarcağım. Caddy nin ön kapılardaki hopörleri çok iyi hatta golf ten bile iyi. o yüzden onlara dokunmayacağım arka tarfa 2 kutu yaptııyorum kompenentler için. Komponenetler MBQUART markaydı. Arka direklerede 2 tweeter. arkafa rockforde fostgate p2 30 cm woover ile 4004 ampi çözüyorum bu işi. Bu arada boya ve aksesuar işleri bitti. Sadece jant ve lastikler kaldı. Vakit olursa resim koyacağım. İddalı bişey olmadı ama temiz ve sade oldu sanırım.

• BestSony bekliyoruz resimlerini,ilerde bende tesisat yaptırmayı düşünüyorum.
  • isoka abicim özeline de attım ama burayada yazım masrka model belirt hemen ilk sayfada lsteye ekliyorum senide abiicm...yavv herkes arabayı yaptırıyo tesisat aksesur ben kaldımm yavvv
  • bende kaldım merak etme şuan maddi sıkıntıdayımdvd nin 5+1 i var.onun subwofırını ve 2 hoporlörü arabaya taktırılırmı onu bi ara tesisatçıya sorcam.anfi lazım falan dediler tabi bide vw teyibi kaldırırmı bilmem,en fazla bi anfi alabilirim ekstradan hoporlör almaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.