Şimdi Ara

v3 kullanıcılarına sesleniyorum:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon almayı düşünüorum ama v3ün tuş takımının ekranda iz yaptıını söyleyenler var bu sitede bu doğru mu ya??bilgisi olanlar varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim..çok teşekkürler şimdiden..

• Yapıyor doğru...

Ama silince geçiyor
  • allah allah o ne biçim iş ya anlayamadım bak..kir toz falan mı yoksa ekranın içinde hani olur ya böle renk kayması gibi bi şey öle bi şey mi yani bu iz??ekran çizilmesi de olamaz herlade??de mi??:)
  • az öncede mpx220 kullanıcılarına sesleniyordunonu alacaktın vaz mı geçtin?ayrıca çoğu istiridye kapaklı tel iz yapar
    quote:

Orjinalden alıntı: meirei

arkadaşlar telefon almayı düşünüorum ama v3ün tuş takımının ekranda iz yaptıını söyleyenler var bu sitede bu doğru mu ya??bilgisi olanlar varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim..çok teşekkürler şimdiden..

• yok be yauw mpx220 fln istemiom ki nerden çıkardınsadece v3-v360-sez520i arasında seçim yapamadım bi türlü de ondan soruyorum ya..bi de bundan önce aldıım telefonlar hep o kadar para saydım hepsi elimde patladı diebilirim..kendimi enayi gibi hissetmek istemiorum tekrar o yüzden telefonların herşeyini araştırıorum ya :(
  • quote:

yok be yauw mpx220 fln istemiom ki nerden çıkardınsadece v3-v360-sez520i arasında seçim yapamadım bi türlü de ondan soruyorum ya..bi de bundan önce aldıım telefonlar hep o kadar para saydım hepsi elimde patladı diebilirim..kendimi enayi gibi hissetmek istemiorum tekrar o yüzden telefonların herşeyini araştırıorum ya :(

o civarda paraya symbiansız bir telefon alacaksan w550i rakipsizzzz(550 falan,biraz ekle..al pişman olmazsın)

• çok teşekkür ederim saol..biraz da o teli araştırayım o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok teşekkür ederim saol..biraz da o teli araştırayım o zaman :)

burda benim eklediğim w550i videosu,canlı bi w550i fotosu da var(abimde varda)

http://forum.donanimhaber.com/m_5144543/tm.htm

şunları söyleyebilirim w550i ile ilgili;
    şu an en iyi ses kalitesine,seviyesine sahip telefon(2 hoparlör ve stereo!)
    1.3 mp kamerasının arayüzü,efektleri,beyaz dengesi vs w800i,k750i ile aynı,kamera ışığı var ve video çözünürlüğü,kalitesi,akıcılığı da w800i,k750i ile aynı
    ekran 256k 176x220 pixel çok net,parlak bi ekranı var
    256mb hafızası var
    ekranın üzerinde oyun tuşları olduğu için uyumlu oyunları yatay oynayabilme imkanı var
    kulaklıkları w800i ile aynı mega bassı açıp dinlemeni öneririm
    menüsü basit,güzel,hızlı
    bluetooth transferi çok hızlı(k700i 10 kb atarken aynı pc'ye bu 39-40 kb ile atıyor)
    şimdi aklıma gelenler bunlar sorularını cevaplayabilriim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Ocak 2006 1:35:07 >

• bilgiler için çok teşekkür ederim hunter91..bi tel alcam die uraştırıorum bu kadar..çok saol..yine bişi takılırsa aklıma sorarım..kendine ii bak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.