Şimdi Ara

v3 ün ekranının tozlanması,temizlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motorola v3 telefonumun ekranının içi acaip tozlandı.daha 3 4 hafta önce servise temizlettim ama böle 3 4 haftada birde servise götürmek istemiyorum!acaba bu aletin ekranının nasıl açıldığını bilen warmı?garanti falan önemli değil,daha önce nefret bi servis sıkıntım oldu çünkü ben daha iyi bakarım telefonuma.

• iyi yapıştırmamışlar o zaman ekranı.. benim servisten geldikten sonra 3 ay falan gayet iyiyidi tekrar toz girmeye başladı içeri.. daha önce birisi söylemişti yukardaki MOTOROLA yazısının oradan ekranı kaldırıp temizleyebilirsin die kuytuda kalan forum köşesinde silinmediyse duruyodur hala..
  • Benimkinde bir sorun yok bence senin telefonun ekranında bir sorun olabilir. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı ?
  • abi ne kadar arkadaş varsa v3 lü hepsinde var toz sorunu...maşallah bayada var toz içerde ki daha yeni temizlettim
  • Valla anlamıyorum bu zamanda neredeyse bütün telefonlarda ekrana toz dolma sorunu var!! Anlamadım gitti bu işi
  • Ekranın üstünde sağ ve solda iki tane lastik tıpa var onları kaldırıp altındaki vidaları çıkarınca olabilir. Altta da iki tane var ama onların altında vida var mı bilmiyorum. Üsttekilerden birini yanlışıkla çıkarmıştım oradan biliyorum. Normal vida değiller imbus denilen bir aletle açılıyor olması gerekiyor. Yine de dikkatli olun.
  • o sorun bende de var. L6 ımın ekranını tozdan göremiyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum ama bir toz sorunu yasamadım sadece pc drıver ı yok bende pc drıverını gönderebilecek olan bi arkadas varmı yardımcı olursanız çok büyük iiliğiniz dokunur arkadaslar.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.