Şimdi Ara

v51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun sürümünü v51'e yükseltemiyorum aratıyorum bağlantı hatası veriyor başka bir hattandan da denedim gene bağlantı hatası verdi bilgisayardakide daha v50 en son versiyon diyor ne yapmam lazım

• Böyle eski bi soruya yeni konu açarsın ha?

al sana:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm

• Okudum ve hiç bir şey anlamadım gibi.Bağlantıları kontrol ettim ama bir sorun yok.Ama şimdi olmuyor hard format mı atıyım napıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR35

Okudum ve hiç bir şey anlamadım gibi.Bağlantıları kontrol ettim ama bir sorun yok.Ama şimdi olmuyor hard format mı atıyım napıyım ?

E pes yani.O konuyu okudun ve anlamadıysan senin için yapabileceğimiz birşey yok.Versiyon da yükseltemezsin artık.Forumda güncellemenin nasıl yapılacağına dair en ayrıntılı açıklama o konuda yazıyor.Ve sen anlamadın?

O zaman unut gitsin kardeşim.
  • Versiyon yükseltmeyi biliyorum fakat güncellemeleri kontrol et dediğimde arıyor bulamadan bağlantı hatası veriyor.
  • güncellemeleri telefon üzerinden internete bağlanarak yapmaya çalış.
  • Bilmem şu foruma bir sorayım dedim belki bir iki "insan" çıkar yardım eder diye ama olmadı işte etraf insan görünümlülerle dolu bizde kendi başımızın çaresine bakıyoruz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aopen H600B Mod YARDIMMM...
    17 yıl önce açıldı
    [SATILDI] CORSAİR H100İ V2
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upS! orda dur bakalm.
    milleti aşşağılama burda. bu konu hkakında defalarca yazıldı. sen okumayı bilmiyorsan millete suç atamazsın! arama butonu var orda en azından onu kullanabilirdin..Veyaaahttp://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm yani aresmarın verdiği linke yazabilirdin..
    konu açabilecek bi kaç "...." cıkabiliyor..
  • Ben güncellemenin nasıl yapılacağını sormamıştım
    güncellemenin neden yapılamadığını sormuştum size göre ben doğru dürüst okuyamıyorum bana görede siz

Ben genel olarak yazmıştım üstüne alınanlara lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCR35 -- 27 Ağustos 2010; 19:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR35

Bilmem şu foruma bir sorayım dedim belki bir iki "insan" çıkar yardım eder diye ama olmadı işte etraf insan görünümlülerle dolu bizde kendi başımızın çaresine bakıyoruz!

Kimin insan olup olmadığı senin lafınla belli olmaz. Bak bakalım burada kimler yardım almış sorunlarını çözmüş kaç kişiye cevap verilmiş.

Boş boş konuşup milletin asabını bozma. Seni en espirili şekilde kırmadan en doğru yere yönlerdirdik önce bunu algıla sonra bizim insanlığımıza laf et bakalım.

Hadi canım daha çok da toz kaldırmadan yavaş yavaş.
  • aaa pardon
    Allah'ım sen yardım et
    Benim Bir yere gittiğim yok
    Haa dediğiniz gibi baktım ama bana verilen cevapların bir eşine ya da benzerine rastlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.