Arkadaşlar ....b.tooth, video, hands free veMP3 olan; hafızası yüksek/arttırılabilir MOTOROLA V635 ve SAMSUNG E720 arasında kaldım.(E720 pahallı geldi ama olmuşken iyi bir şey olsun istiyorum.)Hangisini tavsiye edersiniz. Bunlar dışında daha uygun fiyata önerebileceğiniz kapaklı aynı özelliklerde başka modeller varmı
E720 kesinlikle harika telefon ozellikle sesi mukemmel!
mpx220 yada sx1 yada V635 samsung alma güzel değil
bu linkten 2 telefona da bakın özellik olarak v635 in daha iyi olduğunuy göreceksiniz gerçi e720 daha son teknoloji ama 90 mb hafıza mp3 ağırlıklı bir tel için az üstelik motorolada 1.3 mp kamera varken e 720 de 1 mp 2 telde video çekiyor ama motorola büyk ihtimal 176 ya 144 çekiyodru fakat samsung 352x288 ve mp4 video çekiyor yani çoook kaliteli eğer mp3 için 90 mb sorun değilse samsungu al daha şekil telefon 1 mp kamerayla 1.3 mp fazl farketmes nasıl olsa cep telefonu ama şunu da biliyorum ki motorolaları pc ile seknorize etmek çok karmaşık en aızndan adata kablosuyla öyle bnm arkdaşta v600 var yapamamıştık şahsen bu arada kişisel önerim am bunun özelliklerle şekille fln hiç bir alakası yok bir komunist olarak samsung almanı yeğlerim çünkü bir amerikan şirketinin para kaznmasını istemem çok uzun yazdım ama umarım açıklayıcı olmuştur Not: her 2 telefonu da dah önce ne gördüm ne kullandım nede elime aldım yalnızca internetten edindiğim bilhgiler çerçevesinde yazdım bunları telefonu aldıktnas onra bana küfretmeni istemem belirteyim dedim
süper video çekimiyle e720
Birde Motorola dikey resim çektiği için 1.3 mp olsada bilgisayarda resim 640*480 boyutlarındaymış gibi görüntüleniyor,video çekimi de çok iyi değil.
arkadaşım bende e720 war bikaç gün önce aldım...bende motorola mpx220 ile e720 arasında kalmıştım...ama fotograf kalitelerine fln baktım mobilerewiew den mpx220 nin fotosu igrençti..e720 aldım kamerasından da çok memnunum...bu konuda bi topic açmıştım oraya çektiğim bikaç resmin linkini koydum bakabilirsin..http://forum.donanimhaber.com/m_2912710/tm.htm genede incele bak hoşuna giden teli al...ben bildiklerimi yazıyorum sana..ama e720 nin en büyük özelliği çok kaliteli video kaydetmesi olsa gerek..ben şuan tele alışma dönemindeyim symbiandan sonra zor geliyor biraz