Şimdi Ara

V8 - V10 - V12 Sesi Veren FM Transmitter (Soundracer) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız araçdan güzel ses geliyorda hızlı devirlenemediği için biraz komik oluyor sesi de. Sanki yavaş çekimde ilerliyormuş gibi sesi

Bu arada bu alet türkiye de yaygınlaşırsa apaçilerden geçilmez ses kirliliğinden hemen yasaklanır.En iyisi türkiye ye gelmesin meraklısı olan dışarıdan alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Yalnız araçdan güzel ses geliyorda hızlı devirlenemediği için biraz komik oluyor sesi de. Sanki yavaş çekimde ilerliyormuş gibi sesi

Bu arada bu alet türkiye de yaygınlaşırsa apaçilerden geçilmez ses kirliliğinden hemen yasaklanır.En iyisi türkiye ye gelmesin meraklısı olan dışarıdan alsın.

Geçen Sakarya Üniversitesinde 106 vardı bir tane, F1 egzoz takmış sanırım, polisin yanından geçerken hava amaçlı pati çekerek kalktı, seste vızzz diye bir ses. Güldük arkadaşlarla, dediğiniz gibi apaçilerin eline düşerse yazık olur.. Çünkü temel amaç eğlence, sırf o ses.. Bir de dizelin sesini bastıracak düzeyde hoparlörler ile kaputun altına iyi bir sistem döşenebilirse tadından yenmez

• Komik ama güzelmiş gerçekten.. Arkadaşımın aracında kumandalı egzoz var ama artık Adanadaki polisler onlarıda biliyorlar Söyleyim bundan alsın bir tane ses dışarı verilebilir zaten..
    Ebayden baktımda fiyatlarıda baya var yanii... Çinliler yakında bunlarında çakmasını yapar ucuzlar her araçta görmeye başlarız artık
  • Aynı mesajtan ikitane gitmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 15 Mayıs 2011; 13:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolly

1.5 dci clio videosu bana herkese bağırıp çağırıp sürekli dayak yiyen bir adamı anımsattı nedense.motordan gelen sese baksan araç rakip tanımıyor ama gerçekte focus la yürüyemiyor bile.garip gerçekten de.inşallah yaygınlaşmaz da sağda solda arka atarken etrafı inleten apaçi arabaları daha da fazla bağırmaz...

tam bunu söyleyektim bende. tamam ses güzel ancak bir gariplik var. o sese göre araç 150 ile gitmesi gerekirken 60la gidiyor
    bazı videolarda bu kadar belli olmuyor ama clio'yu kullandığımdan mı ne daha çok farkettirdi bu his beni clioda

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Yalnız araçdan güzel ses geliyorda hızlı devirlenemediği için biraz komik oluyor sesi de. Sanki yavaş çekimde ilerliyormuş gibi sesi

Geçen Sakarya Üniversitesinde 106 vardı bir tane, F1 egzoz takmış sanırım, polisin yanından geçerken hava amaçlı pati çekerek kalktı, seste vızzz diye bir ses. Güldük arkadaşlarla, dediğiniz gibi apaçilerin eline düşerse yazık olur.. Çünkü temel amaç eğlence, sırf o ses.. Bir de dizelin sesini bastıracak düzeyde hoparlörler ile kaputun altına iyi bir sistem döşenebilirse tadından yenmez

şenliklerde ben de gördüm o apaçiyi,yaygınlaşırsa yandık

• ve siparişi verdim arkadaşlar gerçeği olmasa da sesine sahip olacağız.
  • Güzel cihazmış nereden temin edebiliriz?
  • Çok iyi sesleri güncelleseler süper olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Çok iyi sesleri güncelleseler süper olucak

aynen , e30 3.25 sesi olsa süper olurdu
  • güzel oyuncakmış nerden alırız . milleti ne kekleriz bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

güzel oyuncakmış nerden alırız . milleti ne kekleriz bununla

sayfa başına link koydum
  • Tuttum ben bu işi.
  • Aman yayginlasmasinda apacilerin eline duserse gorurum ben sizi.
  • Aman Şahinciler görmesin
  • arkadaşlar bu forumda sizde göründe alın diye açtım konuyu , ürün elime geçince (1 haziran) bu konuyu silmeyi düşünüyorum. çünkü konu ne kadar fazla kalırsa apaçilerin görme olasılığı artar
  • ayrıca aracın dışına hoparlör sistemi mi bağlatmak gerekiyor?
  • arkadaşlar bu forumda sizde göründe alın diye açtım konuyu , ürün elime geçince (1 haziran) bu konuyu silmeyi düşünüyorum. çünkü konu ne kadar fazla kalırsa apaçilerin görme olasılığı artar

-----

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ayrıca aracın dışına hoparlör sistemi mi bağlatmak gerekiyor?

hayır , sadece içeridekilerin duyması için tasarlanmış bir sistem.

-----

bayırları çıkarken vereceği o haz dolu sesi kulaklarımda duyuyor gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From The Cold Water -- 16 Mayıs 2011; 19:57:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.