Bildirim
V8 - V10 - V12 Sesi Veren FM Transmitter (Soundracer) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye'de satılıyor mu acaba? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Türkiye'de satılıyor mu acaba?
Çok ilginç ya merak ettim bende -
-
-
doğan görünümlü V8 sesli şahin -
kaza oranı yuzde 680 artar -
Bunun turbo versiyonu mu nitro versiyonumu ne vardı galiba..Hatta forumda arkadaşlar konuşuyordu bununla ilgili..Gereksiz birşey bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: drsnrky
doğan görünümlü V8 sesli şahin
Hocam adamlar tam havaya girer o zaman araba var ses var Ne kazalar olur bunun yüzünden en iyisi bu konuyu kilitlemek yoksa bu apaçilerin
eline geçerse sesten durulmaz
-
Arabanın Önüne Hoparlör Bağlayan Ameleler çıkmış bile
http://www.youtube.com/watch?v=Jk68o_iIo-I&feature=plcp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 24 Haziran 2012; 3:49:50 > -
Şahinci apaçiler görmesin dikkat konuyu uplamayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
Aman Şahinciler görmesin
-
çok fena kaşınıyorum 50 dolar kargo dahil alasım var ama 90 lira çok para şuan kahroluyorum -
-
o sesi biraz da olsa duyuyorum ben aslında, v6 sağolsun. ama tabi v12 vs. gibi olmuyor. -
-
Benim aracın hoparlöründe son ses müzik açınca bile doğru dürüst ses alamıyorum. Ben bunu alınca bir de müzik sistemi sipariş etmeliyim -
2 adet 500rms lik woofer ile gerçeği aratmaz özellikle rolanti de -
Çok güzel bir şey
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X