asıl anadoluda satacaksın bu ürünü.... konya falan....::)))
O sesi duyup, arabanın gitmediğini görmek daha çok moralimi bozar
Eskiden bilgisayara direksiyon ve pedal seti alır takardık. Bilgisayarda araba yarışı oynarken daha gerçekçi olsun diye...
Şimdi bu cihazla direksiyon gerçek, pedal gerçek, trafik de gerçek. Bir tek ses gerçek değil. Onu da unutup pekala keyfini sürebilirsin:))))
Bu aparat Türkiye'de tutar :)
daha neler görecez
Kaç kişi Mustang veya Ferrari alabilir ki... Her adam da arabasına tuning yaptıramayacağına göre...
30lu yaşlarda beyaz yakalı bir çalışan düşünün. Altındaki arabaya tuning yaptıramaz, etraftan ne derler diye. Cam filmi bile çektiremez "zibidi" yaftası yememek için. Hele de araba şirket arabasıysa zaten olay bitmiştir. Hanım var, çocuk var...
İşte bu adam için bu cihaz bir kaçamaktır, yalnızken keyfini süreceği bir adrenalin kaynağıdır.
Yoksa tuning mantığına pek uyan bir cihaz değil. Dışarıya ses vermek için tesisat yapacaksın falan... kim uğraşacak...
bunun android telefonlara uyumlu programları var hemde daha ekonomik programın adını tam hatırlamıyorum bulursam buraya koyarım. . .
XLR8
ACCELERATE kelimesinin okunuşu olur.
yeni clio'da da var bu özellik :)
Abi bu nedir, saçmalığın danişkası.
turkıyede bu yaygınlaşırsa yollarda makas atma oranı ve dolayısı ile kazalar çoğalır.Benzin istasyonları sahipleri servetine servet katar.
Sollarken sakıncalı, sese kanmamak lazım
ben de trafikte her gün kulağını çınlattığım magandalar kim diye merak ederdim... gece egzosu bağırtıp mahalleden bulvardan geçerken müziği son ses açıp olur olmadık yerlerde korna çalıp çoluğu çocuğu konu komşuyu zıplatan rahatsız eden zihniyetin alayı toplanmış buraya... sırf bu yüzden fahri trafik müfettişi olmak isterdim... bir insan zevkleri uğruna başkalarını rahatsız ediyorsa ve bu kişi 18 yaşından büyükse ! beyninde bayağı bir tahta eksik olması lazım !
Mustang modelinin yerli videosu... Ürünün kullanımıyla ilgili de detaylı bilgi verilmiş...
Merhaba, ben bu üründen aldım ve aracımda kullanıyorum. Soundracer Türkiye adresinden aldım. Yapılan yorumların aksine hiç apaçi işi değil. Zaten yapılma amacı sizin aracınızın içinde kimseyi rahatsız etmeden müzik sisteminizden v8 motor sesi alabilmeniz. Otomobil meraklıları için bence müthiş bir ürün. V8 motor sesini özleyen, vergiden dolayı 1.3 motorlara mahkum olan bir nesil için inanılmaz bir keyif. Bu keyfi bilen bilir. Siz hiç v8 motor sesi duymamışsanız böyle bir şeye özlem duymazsınız. Fiyatı da pahalı değil, eksoz, hava filtresi ile güzel ses almaya çalışanlar için daha ekonomik. Fiyatınında ucuzlamasını beklemeyin çünkü adam patent almış, oturmuş uğraşmış. Emeğe saygım var. İsteyen alıp sesi dışarı verir vermez bu durum kullanıcıya bağlı. Zarıl zarıl bağıran boş boru şeklinde şahin sesi duymaktan iyidir. İleride elektrikli otomobiller çıkınca asıl o zaman böyle v8 sesini arayacağız. Hatta 4 silindirli araba sesini bile arayacağız. Doğru fm frekansı ayarlanınca da gayet net ve gerçekçi bir ses. Düşünen, üreten, satan kişilerin eline sağlık. Başarılar dilerim.
sitede satıcılarda üye son yorumu ve ondan bir öncekini yazan ms sungur bsr tuning aynı kişi zaten ürün iğrenç derecede kötü aldık pişman olduk prazitli ses gerçekle alakası olmayan ses üst devirlerde kedi çiftleşmesi gibi çıkan sesler dayanılmaz bu sese birde 130 140 150 lira gibi rakamlara satılıyor yazık bu paralara filtre egsoz yapın daha iyi bu tür mallarla uğraşmayın fm tranzlimitere takılıp yakıtta ekonomi yapanları var nette ahahaha neler çıkıcak daha durun
quote:
Orijinalden alıntı: antibiotic1907
ben de trafikte her gün kulağını çınlattığım magandalar kim diye merak ederdim... gece egzosu bağırtıp mahalleden bulvardan geçerken müziği son ses açıp olur olmadık yerlerde korna çalıp çoluğu çocuğu konu komşuyu zıplatan rahatsız eden zihniyetin alayı toplanmış buraya... sırf bu yüzden fahri trafik müfettişi olmak isterdim... bir insan zevkleri uğruna başkalarını rahatsız ediyorsa ve bu kişi 18 yaşından büyükse ! beyninde bayağı bir tahta eksik olması lazım !
ben de kim bu rahatsizlar derdim hep, inanir misin? otu boku baska seylere suruklemeyi seven, hic bir sucu olmamasina ragmen hep bok atan insanlar kimdir merak ederdim... arkadasim bence burada kafasinda tahtasi eksik olan biri varsa o da sensin. bu transmitteri kullanan insanlar son ses bile acsa oyle etrafi gumburdetebilecek bir sese ulasamazlar binlerce lira yatirip ses sistemi yapmadiklari takdirde, onu da gectim kimsenin kafasi kaldirmaz zaten arac icinde o kadar sesin olmasini... burada insanlar ulasamadiklari seyleri boyle ucuz ve basit yollarla yapmaya calisirken, senin bu konudaki cahilce tavrin beni cileden cikartiyor. sen git bunu modifiye forumlarina yaz, simdi git ve bu konuya bi daha da ugrama.