Şimdi Ara

V8 - V10 - V12 Sesi Veren FM Transmitter (Soundracer) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aziz yıldırım

sitede satıcılarda üye son yorumu ve ondan bir öncekini yazan ms sungur bsr tuning aynı kişi zaten ürün iğrenç derecede kötü aldık pişman olduk prazitli ses gerçekle alakası olmayan ses üst devirlerde kedi çiftleşmesi gibi çıkan sesler dayanılmaz bu sese birde 130 140 150 lira gibi rakamlara satılıyor yazık bu paralara filtre egsoz yapın daha iyi bu tür mallarla uğraşmayın fm tranzlimitere takılıp yakıtta ekonomi yapanları var nette ahahaha neler çıkıcak daha durun

arkadaş senin derdin nedir anlamadım ki...

bahsettiğin diğer üyeyle alakam yok. nereden bağ kurduğunu sormuyorum bile çünkü çakmak girişiyle fm transmitter arasındaki farkı bilmeyen hatta transmitterı bile "tranz-limiter" olarak yazan birisisin.

Bana gelince:

www.bsrturkiye.com adresinden de bakabilirsin. İsveçli BSR Tuning ürünlerinin Türkiye distribütörüyüm. Araçlara OBD den yazılım atan bir modüldür sattığımız. Doğuş Oto bayilerinde Alman ABT satılır, onun İsveçli versiyonu. Aracında sanayi işi merdivenaltı değilde kaliteli bir yazılımla beygir gücü ve tork artışı isteyen olursa beklerim.

• galibeymiş--- msungurmuş ---bsr tunıngmiş ---ongun bsr miş ---gökhanmış ---hepsi aynı adam zaten sitelerde adam kullanıcılar gibi yorum yazıyor iğrenç malını satmaya çalışıyor bunu araştırırsanız gorürsünüz

almayın sakın malı iğrenç gerçekle alakası olmayan bir sesi var pişman olduk aldığımıza nfs oyunlarında bile daha gerçekci sesler var düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz yıldırım -- 11 Aralık 2012; 3:14:33 >
  • Arkadaşlar bu harika aleti satın almak istiyorsanız resmi satış sitesi olanhttp://www.soundracerturkiye.com/ ı tavsiye ederim. Ben burdan aldım kullanıyorum, ayrıca amazondan falan getirtip boşuna kargo parası verip riske de girmeyin derim.
  • Ürünühttp://www.soundracerturkiye.com/ resmi satış sitesinden aldım ve kullanıyorum, ses kalitesi güzel. Yorumlarınız pek gerçekçi değil. Herkesin zevk anlayışı farklı ürün parasının hakkını veriyor, tavsiye ederim.
  • ürünü resmi sitesi satış sitesi olanhttp://www.soundracerturkiye.com/ adresinden aldım ve kullanıyorum bahsettiğiniz gibi rahatsız edici bir sesi yok aksine çevredeki gürültü kirliliğinden kendinizi soyutlayıp belli bir süre stres atmanıza yardımcı oluyor diyebilirim. Verilen parayı da hakettiğini düşünüyorum. Ses kalitesi tatmin edici ve temiz. Kullanırken doğal hissi alabiliyorsunuz, tamamıyla motorla senkronize bir şekilde çalışması da hoşuma gitti alacak arkadaşlara pişman olmayacaklarını söyleyebiliirim. Sitede yapılan bu ürünle ilgili yorumları tamamıyla gerçek dışı buluyorum, insanları memnun etmek zor.

• Bari şurda delikanlı gibi site bizim,reklamını yapıyorum de.Yok aldım memnunum da yok şöyle de böyle de demeye 3 ayrı mesaj attın ha
  • Adanada bir arkadaşım bu tip bir cihazın satışını aldı, o da kullanıyor dediğine göre güzelmiş. Şahsen benim ilgimi çekmiyor. O sesle gaza gelir kaza yapar insan.
  • adamlar reklam peşinde yenı üyelik almış direk konuya 3 mesaj atmış malını pazarlıyor forum donanımdakı arkadaşlarda yedı bunu yane zeka abidesi hakan pardon gökhan ongun dicektim
  • şaka gibi 3 mesaj birden baya bi sinirlenmiş pazarlamacı arkadaş sanırım :) bukadarda saflık olmaz ya ( jack_daniel ) arkadaşında dediği gibi biraz delikanlı olmak lazım
  • @hakansenturk Ürünü nereden aldınız link verebilir misiniz?
  • Affınıza sığınarak yazıyorum;

Allah akıl fikir versin..
  • Arkadaşım hakikaten allah akıl fikir versin...

Bu Aziz Yıldırım niye bana bu kadar takılmış anlamıyorum.

Sırayla cevaplayayım:

Sn. Jack_daniel's

www.soundracerturkiye.com sitesi benim sorumlusu olduğum GMPL Ltd.Şti.ne aittir. Cevap yazdığınız kullanıcıyla alakası yoktur. Hatta oradaki ifade de yanlıştır. Zira bu site bir satış sitesi veya e-ticaret sitesi değil, distribütörlüğün ürün tanıtım sitesidir. Girerseniz görürsünüz ki ne fiyat bilgisi vardır ne de e-ticaret formatı. Hakan bey, sitedeki iletişim bilgilerinden bize ulaştı, İstanbul Anadolu yakasında olduğundan beraberce ürünü denedik, beğendi ve bayiden almak yerine bizden elden aldı. Normalde yapmadığımız bir uygulama bu, genelde bize ulaşan müşterileri bulundukları ilde varsa bir bayimize, yoksa sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar, kacirmayiz gibi internetten satış bayilerimize yönlendiriyoruz.

Vesileyle belirteyim, İstanbul içi müsait olduğumuz sürece ürünü denetiyoruz.

Sn. Aziz Yıldırım

Sizin mevzunuz ürünle değil benimle; orasını anladık. Geriye kim olduğunuzu bulmak kalıyor. Aklıma gelen iki şahıs var: Birisi İzmir'den Burak bey, birisi de Bursa'dan Ali İhsan bey. Birisi bayilik talep ederek, numune aldı, ürünleri açarak kopyalamaya çalıştı, beceremeyince kutularını parçalayarak iade etti. Hatta çeşitli forumlarda karalama yapıyor ben de reklamın iyisi kötüsü olmaz diye vakit buldukça cevap yazıyorum. Bir diğeri de önce bayilik istedi, sonra İsveç'e mail atarak "onun distribütörlüğünü iptal edin, ben daha yüksek alım taahhüdü veririm" cinsinden bir teklifte bulunmuş. Allah'tan İsveçliler prensip sahibiymiş ki maili aynen bana yolladılar, biz de arkadaşa ürün vermedik.

Herhangi bir şekilde beni yalanlamaya kalkarlarsa elimde her türlü kanıt mevcuttur, gerekirse adli mercilere de başvururum. Fakat; dediğim gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Burada yazmak işime geliyor. Ama bir şeyi belirtmek lazım, her ürünü beğeneni ya da yapılan çirkefliğe karşı çıkanı "sen de o kişisin, sen de ongunsun" diye paranoya yapmanın alemi yok. Belki de siz ve başka forumlarda da ürünü beğenmediğini belirtenler aynı, bir tek kişi. Deyimi bile var: Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş!!

Son olarak... Sn. Vedat-İnce: Pazaralamacı arkadaş sinirlenince böyle mesaj yazıyor. Allaha şükür tek kullanıcı bana yeter:)))

Herkese saygılar...

SoundRacer Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: galibey

Arkadaşım hakikaten allah akıl fikir versin...

Bu Aziz Yıldırım niye bana bu kadar takılmış anlamıyorum.

Sırayla cevaplayayım:

Sn. Jack_daniel's

www.soundracerturkiye.com sitesi benim sorumlusu olduğum GMPL Ltd.Şti.ne aittir. Cevap yazdığınız kullanıcıyla alakası yoktur. Hatta oradaki ifade de yanlıştır. Zira bu site bir satış sitesi veya e-ticaret sitesi değil, distribütörlüğün ürün tanıtım sitesidir. Girerseniz görürsünüz ki ne fiyat bilgisi vardır ne de e-ticaret formatı. Hakan bey, sitedeki iletişim bilgilerinden bize ulaştı, İstanbul Anadolu yakasında olduğundan beraberce ürünü denedik, beğendi ve bayiden almak yerine bizden elden aldı. Normalde yapmadığımız bir uygulama bu, genelde bize ulaşan müşterileri bulundukları ilde varsa bir bayimize, yoksa sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar, kacirmayiz gibi internetten satış bayilerimize yönlendiriyoruz.

Vesileyle belirteyim, İstanbul içi müsait olduğumuz sürece ürünü denetiyoruz.

Sn. Aziz Yıldırım

Sizin mevzunuz ürünle değil benimle; orasını anladık. Geriye kim olduğunuzu bulmak kalıyor. Aklıma gelen iki şahıs var: Birisi İzmir'den Burak bey, birisi de Bursa'dan Ali İhsan bey. Birisi bayilik talep ederek, numune aldı, ürünleri açarak kopyalamaya çalıştı, beceremeyince kutularını parçalayarak iade etti. Hatta çeşitli forumlarda karalama yapıyor ben de reklamın iyisi kötüsü olmaz diye vakit buldukça cevap yazıyorum. Bir diğeri de önce bayilik istedi, sonra İsveç'e mail atarak "onun distribütörlüğünü iptal edin, ben daha yüksek alım taahhüdü veririm" cinsinden bir teklifte bulunmuş. Allah'tan İsveçliler prensip sahibiymiş ki maili aynen bana yolladılar, biz de arkadaşa ürün vermedik.

Herhangi bir şekilde beni yalanlamaya kalkarlarsa elimde her türlü kanıt mevcuttur, gerekirse adli mercilere de başvururum. Fakat; dediğim gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Burada yazmak işime geliyor. Ama bir şeyi belirtmek lazım, her ürünü beğeneni ya da yapılan çirkefliğe karşı çıkanı "sen de o kişisin, sen de ongunsun" diye paranoya yapmanın alemi yok. Belki de siz ve başka forumlarda da ürünü beğenmediğini belirtenler aynı, bir tek kişi. Deyimi bile var: Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş!!

Son olarak... Sn. Vedat-İnce: Pazaralamacı arkadaş sinirlenince böyle mesaj yazıyor. Allaha şükür tek kullanıcı bana yeter:)))

Herkese saygılar...

SoundRacer Türkiye

ben bu cihaz hakkında konu açtım burda gördüğüm iyi oldu hakan şentürk de sizin hesabınız yeni açılmış henüz 3 mesajı var :) 3 üde bu konuya kendi yazdıklarınıza kendiniz cevap veriyosunuz nedir bu çırpınma ?bu ayakları bırakın herkez özgür insanlara sataşmayın bende kullandım saçma sapan bi cihaz 5 $ etmez dolar bazında 80$ a yakın bi paraya aldım paramda çöp oldu herkezi rahat bırakın cihazı beyenen beyendim der beyenmeyende beyenmedim deme özgürlüğüne sahip dolandırıcılıkla biyere varamazsınız büyük bi firma olsanız buralarda beyenmeyenlere saldırmazdınız burda herkez beyendiğini beyenmediğini söylüyo siz ise millete saldırıyosunuz yazık yok sen onu niye yazdın yok sen bunu niye yazdın diye sahte hesaplar açıp tüketiciyi yalancı çıkarmaya çalışıyosunuz bir firma sahibi bir kişiliğin biraz ağırlığı olur bi şekli şemali olur bu tarz konularda bukadar kendini rezil etmez birde cihazı kopyalamaya çalıştılar diyosun neki o cihaz kopyalasa nolcak kime faydası olmuş satana faydası yok alan a faydası yok kopyalasa kime faydası olcak kime satılacak kim alıcak bu cihazı ?benim gibi 3-5 kişi onlarda mağdur...

• Evet sn. isa 80.

zaten foruma asıl kaydoluş sebebim sizin açmış olduğunuz "SOUND RACER ÜRÜNÜ ALMAYIN!" başlıklı konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_66390171/tm.htm

Forumdaki ilk mesajımı da bu konuya cevaben yazmıştım. Kimsenin sahte hesap açtığı yok, "beyenmeyenlere" saldırdığı da yok. Ama sizler beğenenlere saldırıyorsunuz. Sizler diyorum, gerçekten malı alıp, beğenmemiş müşteriler olduğunuzu varsayarak...

Ürünü beğenmeme, beğenmediğini belirtme özgürlüğüne tabii ki sahipsiniz. Ancak dolandırıcılıkla ve sahtekarlıkla itham etmek, internette tanıtımı yapılan üründen tamamen alakasız bir ürün satıldığını beyan etme özgürlüğüne sahip değilsiniz. Bunu yaparsanız ki bu bir iddiadır, bunu kanıtlamakla yükümlüsünüz. Ben yine de tüm iş ciddiyetiyle o konuya müşteri memnuniyeti çerçevesinde ürününüzün 1 yıl uluslararası garantiye sahip olduğunu, arıza halinde birebir yenisiyle değişim yapılacağını yazdım. Hatta hangi bayiden aldığınızı ve bu bayiye ürünle ilgili memnuniyetsizliğinizi belirttiğinizde size nasıl davrandıklarını sordum.

Bu mesajı 20 Kasımda yazdım ve cevabınızı forum üzerinden yazın ki başka kullanıcılar da doğru bilgilensin dedim. Üzerinden yaklaşık 1 ay geçti. Hiçbir şekilde benim yazıma cevap yazmadınız. İletişim bilgileri belli, adres belli. İnsan bir arar, "arkadaş nedir bu ürünün hali?" der. Siz sadece ürüne olumlu yorum yapan diğer kullanıcılara sataşıyorsunuz. Siz mağdur olduğunuzu iddia ediyorsunuz, ben de sizin mağduriyetinize açıkçası bu noktada inanmıyorum. Bir önceki iletime bir saat içinde cevap yazmışsınız. Demek ki forumu takip ediyorsunuz. Elinizdeki ürünle cep telefonunuzdan bir video çekin ve buraya koyun. Bence bunu 1-2 saat içinde yapabilirsiniz.

Eğer bu videoyu çekip koymazsanız ve ürünü bu veya herhangi bir başka forumda karalamaya devam ederseniz, hakkınızda beni dolandırıcılk ve sahtekarlıkla itham etmekten dolayı yasal işlemler başlatacağımı belirtirim.

Saygılarımla

SoundRacer Türkiye

G. Ongun ALİBEYOĞLU

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galibey -- 7 Nisan 2013; 0:05:41 >
  • Ne icatlar varmış
  • Şahin ile öğrendim araba sürmeyi. Radyosu bozuktu ve gaz siddetine göre ses çıkartıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena değil
  • v8 ile v12 arasında ne fark var
    bide gaza yüklendikçe motorda yağ kalmaz
  • Arkadaslar urun guzele benziyorDU ama boyle SAHTE 5-6 farkli hesapla yaziyomus gibi kendini gostermeye calisan bi PAZARLAMACI yuzunden almayi dusundugum halde almicam .
    Bencede bi eksoz sistemi yaptirin hem radyonuzu dinlersiniz hemde V8-10-12 olmasada yine guzel bi sesi alirsiniz. Zaten ses disari cikmiyo ve ciksa sen icerde sagir olursun BOSVERIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.