Şimdi Ara

Vadaa'dan yeni yılda 108 TL Worldpuan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
20
Favori
30.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar listede olmasa da world üye işyeri ise geliyor. Derimod dan alış veriş yaptım 18 tl puan kazandınız diye msj geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    aynı pos makinesi aynı yerde daha önce benim de hata vermişti ama bugün oldu.
    bugünkü kasiyer konu hakkında bilgisizdi galiba, ben mobil ödeme yapacağım diyorum kasiyer ısrarla 50 lira üstü ödemeye olmaz diyor ve temassız ödemedeki şu 50 liraya şifre sorma olayıyla falan karıştırdı sanırım. ben deneyelim diye ısrar edince oldu.

mobil uygulamayı açınca şifreyle giriş yapıp mobil ödeme sayfasını açıyorum. nfc'nin açık olduğundan emin olmak lazım, telefondaki ayarlardan kontrol ediyorum. internet bağlantısı da önemli olabilir ama internete gerek bile olmayabilir.

telefonu da kendim tutuyorum artık hemen çekmemek lazım sanırım, işlem yapılıyor yazısı çıktıktan ve sinyal sesini duyduktan sonra bile biraz bekletiyorum telefonu. yani aynı pos aynı dükkan demek ki bir yerde bir aksama olabiliyor.

ben ısrarla kampanya oldukça mobil ödemeye devam edeceğim son 2 ödemede bir sıkıntı yaşamadım ve her şeye rağmen bana daha pratik geliyor. keşke her kartla mobilden sorunsuz ödeyebilsek de cüzdanlardaki şişkinlikten kurtulsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 17 Aralık 2017; 14:7:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LOFTR

Arkadaşlar listede olmasa da world üye işyeri ise geliyor. Derimod dan alış veriş yaptım 18 tl puan kazandınız diye msj geldi.

İnternet sitesinde mi?
  • Evet

• Flo, mavi, civil, aklınıza gelen world üye işyeri varsa mobil olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LOFTR

Evet

Cevap için teşekkürler.
  • Kazandığımız puanları ininal yükleme yapabilir miyiz?

• Ben dün dekorazondan alışveriş yaptım mesaj gelmedi. Dekorazon world üyesi ve ayrıca kampanyası var malumunuz. İsmide listede yok. (Dekorazon fiyatları baya düşmüş bu arada) Daha sonra migros alışverişi yaptım 18 tl kazandınız diye mesaj geldi. Ya mesaj sistemleri arızalı yada dekorazonda da geçerli kampanya da emin olamadım karar sizin.

• Altın alabileceğimiz world üye işyeri kuyumcu varmı bildiğiniz İnternet üzerinden

• Online Kuyumcu araniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkrdn kullanıcısına yanıt
    İlk işlem miydi dekorazon ?
  • Migros tan 100 TL Temassız yaptım ama kabul etmedi

Yapı kredi posundan çekti halbuki

Temassız kampanyası ile birleşmiyor galiba

• Mr.Hayko M kullanıcısına yanıt
    evet
  • Vakıf da dahilmiş arkadaşlar. Az önce baktım Vakıfkart'ta var, Cepte Kazan'da hala yok. Alem bu vakıf!

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/vakifbank-worldcarddan-108-tl-worldpuan-5817

VakıfBank Worldcard'dan 108 TL Worldpuan!
    VakıfBank Worldcard ile 16 – 31 Aralık tarihleri arasında World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, kırtasiye ,oyuncak, züccaciye ve ev tekstil sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 18 TL, toplamda 108 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 108 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya Business kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
    Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e göndererek katılım sağlayabilirsiniz.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Ocak 2018 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 16 Ocak 2018’dir.
    Kullanılmayan Worldpuan’lar 17 Ocak 2018 tarihinde geri alınacaktır.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya dahil alışverişler için Yapı Kredi Bankası sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
    Seçili internet siteleri:

A-C KİTABEVİ
    ADA MÜZİK, KİTAP VE MULTİMEDİA
    D-R
    DOST KİTABEVİ
    DÜNYA AKTÜEL KITABEVLERI
    İNKILAP KİTAPEVİ
    KABALCI KITABEVI
    LITERATÜR KITABEVI
    NOBEL TIP KITAPEVI
    NEZİH KİTAPEVİ
    E-BEBEK
    LEONARDİNİ
    DO-RE MÜZİK
    TRENDYOL
    MORHİPO
    BİZİM TOPTAN
    BON PRIX
    1V1Y.COM
    MODAGRAM.COM
    BEE GODDESS
    MİZU.COM
    UNNADO.COM
    LİDYANA
    LEZZETLİHEDİYE.COM
    MEMLEKETTENGELSİN.COM
    ALWAYSFASHION.COM
    SHOPİGO.COM
    EHAMAL.COM
    LCWAIKIKI.COM
    MARKAFONİ
    ADİDAS.COM   

Vadaa'dan yeni yılda 108 TL Worldpuan

• Hirbag kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iphone var hiç bakmazdım mobil ödeme kampanyalarına geçen haftaki market kampanyası ile kombo olur diye kardeşimin android telefonuna cüzdan ve yk mobil uygulamalarını indirdim.öğrenebildiğim kadarınj öğrendim markete gitmeden ne yapmam lazım diye.migros ve şokta defalarca denedim ama hep hata verdi ben de uğraşmadım başka

• Ben de hep tereddutle deniyorum zaten belki daha da gelistirilir yayginlasir ileride.

• Hirbag kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de yeni bir adios kullanıcısı olarak bilgilenmiş oldum ama iPhone telefonda mobil ödeme yok. Bu kampanyadan yararlana

mayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Vakıf da dahilmiş arkadaşlar. Az önce baktım Vakıfkart'ta var, Cepte Kazan'da hala yok. Alem bu vakıf!

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/vakifbank-worldcarddan-108-tl-worldpuan-5817

VakıfBank Worldcard ile 16 – 31 Aralık tarihleri arasında World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, kırtasiye ,oyuncak, züccaciye ve ev tekstil sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 18 TL, toplamda 108 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 108 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya Business kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
    Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e göndererek katılım sağlayabilirsiniz.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Ocak 2018 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 16 Ocak 2018’dir.
    Kullanılmayan Worldpuan’lar 17 Ocak 2018 tarihinde geri alınacaktır.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya dahil alışverişler için Yapı Kredi Bankası sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
    Seçili internet siteleri:

A-C KİTABEVİ
    ADA MÜZİK, KİTAP VE MULTİMEDİA
    D-R
    DOST KİTABEVİ
    DÜNYA AKTÜEL KITABEVLERI
    İNKILAP KİTAPEVİ
    KABALCI KITABEVI
    LITERATÜR KITABEVI
    NOBEL TIP KITAPEVI
    NEZİH KİTAPEVİ
    E-BEBEK
    LEONARDİNİ
    DO-RE MÜZİK
    TRENDYOL
    MORHİPO
    BİZİM TOPTAN
    BON PRIX
    1V1Y.COM
    MODAGRAM.COM
    BEE GODDESS
    MİZU.COM
    UNNADO.COM
    LİDYANA
    LEZZETLİHEDİYE.COM
    MEMLEKETTENGELSİN.COM
    ALWAYSFASHION.COM
    SHOPİGO.COM
    EHAMAL.COM
    LCWAIKIKI.COM
    MARKAFONİ
    ADİDAS.COM   

Vadaa'dan yeni yılda 108 TL Worldpuan  

Dün Migros tan yaptım. Slipte 11 wp kazandınız yazdı. İlk alışverişte puan veriyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

Migros tan 100 TL Temassız yaptım ama kabul etmedi

Yapı kredi posundan çekti halbuki

Temassız kampanyası ile birleşmiyor galiba

Temassız ödemeyi nasıl iptal edebiliyoruz

• brkrdn kullanıcısına yanıt
    Üye iş yeri ama sektör uymuyordur, mobilya geçiyor olabilir dekorazon. Ya da ilk işlem olduğu için puan mesajı gelmemiş olabilir. 2. işlemde tebrikler 18 puan kazandınız diyorsa sayılmıştır dekorazon.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.