Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
80
Favori
396.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: tsipassat122

YARDIMMMMMMMMMMMMMM..Herkese merhaba. 2009 comfotline passat aracım var. bu cihazla acılabilecek olan tüm özellikler nelerdir ? konuya hakim arkadaslar kısaca cevaplandırırsa sevinirim.
    Herkese Saygılar..

İlk Sayfayı okuyunuz '

K.bakmayın görmemişim . tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Tüm iletişim bilgilerimi attım size..
    İstediğiniz zaman görüşebiliriz..

meraba bende ankarada oturuyorum. banada bu özellikler hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Tüm iletişim bilgilerimi attım size..
    İstediğiniz zaman görüşebiliriz..

meraba bende ankarada oturuyorum. banada bu özellikler hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: tsipassat122

YARDIMMMMMMMMMMMMMM..Herkese merhaba. 2009 comfotline passat aracım var. bu cihazla acılabilecek olan tüm özellikler nelerdir ? konuya hakim arkadaslar kısaca cevaplandırırsa sevinirim.
    Herkese Saygılar..

İlk Sayfayı okuyunuz '

K.bakmayın görmemişim . tesekkürler
  • Yardımcı olurum..
  • quote:

Yardımcı olurum..

eyvallah saolasın. su an sehir dısındayım ama 2-3 haftaya dönerim. iletisim bilgilerinizi atarsanız görüselim.
  • Radyo ekranında hız görme kodlaması RCD300 de olmuyor yada ben yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t u r g a y -- 4 Eylül 2012; 15:27:42 >
  • Yasin bey Oğuzhan bey yorum yokmu?
  • f_turgay Demek ki olmuyor...

Yasincim bana RCD 510 larda göstergeyi açmak için neye basılı tutup açacağımızı söylermisin.. :)

Bu arada arkadaşlar vag üzerinden beygir tork t.basınç nasıl ölçüleceğini buldum.. Ek bir prg. ile.. Yarın müsait olursam deneyeceğim size de bilgi veririm.

Salim bey çok memnun oldum tanıştığımıza aracınızın güzel olacağına inanıyorum her açıdan..
  • @f_turgay

radyo hız kodlaması için adaptasyonda channel 02'yi 1 yapıp kaydetmeniz daha sonra ise teybi menü tuşuna basılı tutarak açmanız gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_turgay

Yasin bey Oğuzhan bey yorum yokmu?

RCD300´de sanirim bu özellik yok ! Sadece RCD310 ve RCD210 icin gecerli bu. RCD510 veya RCD300´de bu özellik yok !

Saygilar Yasin
  • Yasin RCD510'da mevcut bu ayar ve aktif ettim..
  • quote:

Yasin RCD510'da mevcut bu ayar ve aktif ettim..

peki o zaman Sistem nasil calisiyor ? Ben sadece bu 2 Modelde var oldugunu biliyordum ! Peki RCD300 de oluyormu ?
  • 510 larda aktif ettim fakat nasıl açacağız bilmiyorum..

Bu arada müsait bi zamanda msnden görüşelim
  • rcd300'de de oluyor ama adaptasyon menüsünde çıkmıyor manuel olarak channel 02'yi seçmek ve değeri 1 yapmak gerekiyo çok da güzel çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

rcd300'de de oluyor ama adaptasyon menüsünde çıkmıyor manuel olarak channel 02'yi seçmek ve değeri 1 yapmak gerekiyo çok da güzel çalışıyo

Ayrıntılı bir şekilde anlatırmısın 56 radio 10 adaptasyon üst sekmeden seçmeyip chenell 2 yapıp nereye basacaz aşağıdaki ekranalıntısındaki chenell e mi girecez 2 değerini
    manuel olarak channel 02'yi seçmek ve değeri 1 yapmak gerekiyo demissiniz nereden girecem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t u r g a y -- 4 Eylül 2012; 15:28:12 >
  • channel 00 yazan yerin sağında up yazan düğmeye 2 defa tıklayın 02 olcaktır alt tarafdaki up yazan yere bir kere tıklayın new value 01 olcaktır save deyip çıkın
  • quote:

channel 00 yazan yerin sağında up yazan düğmeye 2 defa tıklayın 02 olcaktır alt tarafdaki up yazan yere bir kere tıklayın new value 01 olcaktır save deyip çıkın

rcd310 da bu kodlamayı yapamadım eror hatası verıyor kaydetmıyor bunu beceremedım
  • rcd310'nun skoda versiyonunda denedim çalışıyordu rcd310'a sahip jetta'da denedim channel 02 yi seçip ondada aktifleştirdim bir hata almadan dediğim gibi channel 02 yi seçtiğinizden emin olun zate altta stored value direk 00 olarak okunacaktır 01 yapıp kaydetmek yeterli
  • quote:

channel 00 yazan yerin sağında up yazan düğmeye 2 defa tıklayın 02 olcaktır alt tarafdaki up yazan yere bir kere tıklayın new value 01 olcaktır save deyip çıkın

Sonuç olumsuz malesef Channel 2 yok (körün attığı taş gibi bizim kontrol ünitesinde channel 2 yok) Farklı bir menüden diğer bir yerden aççıpta channel 2 aktif olurmu veya manuel kod girme durumu olabilirmi ?(aşağıdaki ekran alıntısı bana ait)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t u r g a y -- 4 Eylül 2012; 15:29:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.