Şimdi Ara

Vah Japonya Vah Ssli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başkan boşver Hamza'ya laf anlatılmaz. Hiç unutmam zamanında Detroit'te 93 oktan benzin alıyorum demiştim de demediğini bırakmamıştı. Niye oktanını yazmışım da vay efendim amacım neymişte. Valla kendisini yüz yüze tanımam senin gibi görüşmüşlüğümüz yok ama 6 yıldır merak ederim Hamza orda ne demek istedin sen? :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En büyük nedeni anime karakteri Japon z kuşağının artık büyümüş olmasıdır.

Ülkeyi Japonya yapan onurlu, çalışkan, azimli, mütevazi insanlar artık öldü veya ölmeye yakın.

Mor saçlı, drift yapıp, zenci tak buddy arayan gençlikle çöküşe geçtiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bloklamis ustteki turkce bilmeyen kartal arkadas ne benzini ne oktani ne uyduruyorsa anlamadim

• Dünyanın içinden geçtiler hocam Japonya ölü haliyle bile yüzlerce ülkeyi sallar geçer,

• Güney Kore'nin durumu daha vahim. Doğum oranını mevcut haliyle kalırsa 100 yıl sonra nüfusun %95'i silinecek, ve ekonomisi de. İnanması güç ama rakamlar yalan söylemez. Bunun altına düşme ihtimali de çok kuvvetli. Bu ülkelere fazla göç de olmuyor. Yakın zamanda Kore'de inanılmaz bir çöküş görebiliriz.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Cok iyi olur

Guney kore ve japonyada hard kapitalizm var sirketler insanlari robota cevirmis durumda calismaktan ölüyor insanlar omg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.