burdada tepki için yapılan kampanyalar var incelemekte fayda var
sağol dostum çok iyisin
Allah tez zamanda belalarını verir inşallah orspu çocukları. Gebersşnler inşallah topu. Çok sinirlendim ya o adamı bi elime geçirsem Bile bile sırf kürke zarar gelmesin die 2 kuruş fazlapara için haayvana eziyet çektiriyor şerefsiz. O hayvan keşke olsada o şerefsizin yerine geçse
arkadaşlar bizde donanım haber olarak haykoda destek verelim donanımhaberinde bu kampanyayı desteklediğini bildirelim admin arkadaşlardan rica ediyorum...
yuh be kardeşim bu adamlar öteki tarafta ne halt yiyecekler acaba. Allah sonumuzu hayır etsin.
off ya içim parçalandı ya.off o derisi yüzülmüş hayvanı atıyolar kamyona hala canlıydı kafasını falan kaldırıyodu ya abi böyle bişeyi nası yapar şerefsizler ya izlerken öyle beddua ettim ki bunlara moral falan kalmadı ya.allah belalarını versin bile diyemiyorum o bile az bu şerefsizlere ama allah büyük tabiiki yanlarına kalmıycak o yaptıkları.ama inşallah cehennemden önce bu dünyadada verir onların cezasını.
ya derisi yüzülmüş o hayvan nası bakınıyodu hala allahım ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme