Şimdi Ara

Vahşet ! Köpek besleyenler buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Köpek besleyen biri olarak (french bulldog) bu videoyu izledikten sonra 30 yaşına gelmiş biri olarak ve hayatta kolay kolay gözünden yaş akmamış biri olarak sanırım ciddi ciddi gözlerimden damla damla yaşlar geldi çok duygulandım ! Etmediğim ne kötü söz kaldı ne küfür .. Belki haksızdım ama dayanamadım bana göre vahşet bu neye ? niye ? ne için ? bu vahşet ? Pitbull'da olsa ne olursa ollsun ALLAH'ın verdiği canı almak sevap mıdır ? Ödül müdür ? Nedir bu vahşet ?!! Ve o canlılar ölüme giderken bile sevimli tavırlarından taviz vermiyorlar ... Bu vahşeti yaşatanlara bedduam büyük ..

'' ALLAH (c.c) der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."

http://www.youtube.com/watch?v=oBsbFgkCFuo&feature=player_embedded

• İçim sızladı ya hele o siyah olan sanki olayın farkındaymış gibi kapıdan girerken. Nasıl bi insan severek okşayarak o iğneyi vurur aklım almıyor ya yazıktır.
  • Serefiszler ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lande

Merhaba;

Köpek besleyen biri olarak (french bulldog) bu videoyu izledikten sonra 30 yaşına gelmiş biri olarak ve hayatta kolay kolay gözünden yaş akmamış biri olarak sanırım ciddi ciddi gözlerimden damla damla yaşlar geldi çok duygulandım ! Etmediğim ne kötü söz kaldı ne küfür .. Belki haksızdım ama dayanamadım bana göre vahşet bu neye ? niye ? ne için ? bu vahşet ? Pitbull'da olsa ne olursa ollsun ALLAH'ın verdiği canı almak sevap mıdır ? Ödül müdür ? Nedir bu vahşet ?!! Ve o canlılar ölüme giderken bile sevimli tavırlarından taviz vermiyorlar ... Bu vahşeti yaşatanlara bedduam büyük ..

'' ALLAH (c.c) der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."

Gercekten gozlerim doldu.suc veterinerlerin degilde o kopekleri uyutturan onun bunun cocuklarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenho23

İçim sızladı ya hele o siyah olan sanki olayın farkındaymış gibi kapıdan girerken. Nasıl bi insan severek okşayarak o iğneyi vurur aklım almıyor ya yazıktır.

Sen hiç kurban kesimi görmedin mi dostum? Severek öldürmek bizim geleneklerimizde var yani. Çok takma.
  • Kandil gecesi etmediğim BEDDUA ! Kalmadı VALLAHİ BİLLAHİ !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Vahşet ! Köpek besleyenler buraya !

Ne O... Çoçukları gördüm'de bu kadar kahpesini ilk defa görüyorum !
  • quote:

Vahşet ! Köpek besleyenler buraya !

Ne O... Çoçukları gördüm'de bu kadar kahpesini ilk defa görüyorum !

Beylikdüzünde o galiba nereden buldun ? öyle bir şey görsem direk arabayı ateşe veririm.

Yazık hayvana o fotoğrafa çeken isallah el atmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 18 Mayıs 2013; 21:23:06 >
  • quote:

Merhaba;

Bu arada biri konu dışında paylassın. Herkes görsün barınaktan alın köpek bu yüzden.

Sağlıklı köpekler ayakları tutuyor gayet aktifler hastalik göremedim.

• hayvana yazık ya

• Böyle bi yorum gördüm olay böle olabilir çünkü hayvanlara yaklaşımları gayet iyi niyetli bi şekilde

''onlar bizlerden fazla hayvanlara karşı sevgisi var.Türk milleti olarak hangi acı ceken hayvana el uzattık.yolda görseniz görmemezlikten gelirsiniz.bunların yaptıkları amansız hastalıkla boguşan hayvanları uyutarak öldürüyorlar acı cekmesin diye.''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.