|
Vaiilant VUW TR 240/2-3 Potans arızası.
-
-
benimkinde de benzer bir sorun var. şöyle yanında bir kod var ordan bulunabilir gibi geldi.
-
-
Hocam ölçü aleti ile tamamen açık iken ölçseniz direncini belki sonuç çıkabilir. Yanındaki sayılardan 10k olduğunu düşünüyorum ama emin değilim çünkü o kodda bir varistör çıkıyor internette. Bildiğim kadarıyla çok pahalı değil isterseniz deneme yanılma ile de yapabilirsiniz yada belki kombinin servis manuali vs de yazıyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba,
Arkadaşlar sorunu Karaköy selanik paşajı arkasında çimen elektronik'te aynı potansı buldum ( 10K ) 7₺ 'den 2 adet satın altım.
Aynı veya benzer sorun yaşayan arkadaşlar bu dükkandan elektronik parça temin edebilir.
Fiyat gayet makul.
Evde havyam ile eskisi ile değiştirip monte ettim.
Çok iyi çalışıyor.
Sorduğum Servisler kartı söküp getirirsen deyip 50₺ ücret talep etti. Sonra siz kendiniz kartı takacaksınız. Mesuliyet kabul etmiyorlar.
Bu sebeple kendim tamir ve mondaj yaptım.
Biraz dikkat ile rahatlıkla kendinizde yapabilirsiniz.
Bilginize
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttcengiz -- 24 Mayıs 2022; 22:8:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı sorun başıma geldi benim düğmenin dibi plastik kırılmış potans saglam tornavida ile istediğim sıcaklıkta ayarlıyabiliyorum yeni düğme internette baktım 20 tl falan sanırım sizin potansın kendiside arızalı demi ben yeni düğme alsam işim hallolacak fakat oda termoastadı olduğu için açıkcası değişmesem bile fark etmeyecek ama değişmek istiyorum bilgiler için teşekkür ederim yeni karta servis 4200 tl dedi ve düğme kırıldığı için komple değşiyor dedi kafayı yemişler gerçekten.
-
Merhaba, Vaillant parça satan dünkanlardan 20 ₺ kırılan parçayı alabilirsiniz.
Saygılarımla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün ben de trimpotu değiştirdim. Orjinalini Ankara/konya sokakta bir kac yere sordum bulamayinca istanbul/karaköyden aldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybora -- 26 Temmuz 2024; 19:55:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X