Şimdi Ara

VAİIO Z İ7 İŞLEMCİYE MAC OS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB VAİO Z İ7 ye Mac OS de yükleyebilirmiyiz.
    bir diğer sorum Windows 7 orjinalliğini yitirirmi...

• Donanımsal olarak uyumlu ise yüklenebiir...Orjinallik için recovery DVD leri oluşturun... Böylece ister MACOS ister Linux vs.. yüklemiş olsanız bile eski orjinal Windows 7 yi yükleme imkanınız olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Donanımsal olarak uyumlu ise yüklenebiir...Orjinallik için recovery DVD leri oluşturun... Böylece ister MACOS ister Linux vs.. yüklemiş olsanız bile eski orjinal Windows 7 yi yükleme imkanınız olur...

bEN hem win 7 hem de Mac Os yi kullanmak istiyorum .bu mümkün mü
  • Olmaz diye birşey yok, azmedince olur elbette. Lakin kan kusarsınız
  • Tabiki yapabilirsiniz, hem de bunu yaparken Win7'nize format atmanıza gerek yok! HDD'yi en az 3 parçaya ayırın. C'de normal Windows, D Mac yüklemek için, E'yi de bilgisayarınızdaki verileri yedeklemek için kullanırsınız. Ayrıntılı kurulum rehberi için aşağıdaki linki tıklayın. Yalnız size tavsiyem tüm driverları bulmadan, donanım uyumluluğundan emin olmadan ve yeterince bilgi sahibi olmadan yüklemeye başlamayın. Win yüklemek kadar kolay olmuyor Kolay gelsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_31698351/tm.htm
    quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Donanımsal olarak uyumlu ise yüklenebiir...Orjinallik için recovery DVD leri oluşturun... Böylece ister MACOS ister Linux vs.. yüklemiş olsanız bile eski orjinal Windows 7 yi yükleme imkanınız olur...

bEN hem win 7 hem de Mac Os yi kullanmak istiyorum .bu mümkün mü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.