MRB VAİO Z İ7 ye Mac OS de yükleyebilirmiyiz. bir diğer sorum Windows 7 orjinalliğini yitirirmi...
Donanımsal olarak uyumlu ise yüklenebiir...Orjinallik için recovery DVD leri oluşturun... Böylece ister MACOS ister Linux vs.. yüklemiş olsanız bile eski orjinal Windows 7 yi yükleme imkanınız olur...
quote:
Orijinalden alıntı: xfacts
Donanımsal olarak uyumlu ise yüklenebiir...Orjinallik için recovery DVD leri oluşturun... Böylece ister MACOS ister Linux vs.. yüklemiş olsanız bile eski orjinal Windows 7 yi yükleme imkanınız olur...
bEN hem win 7 hem de Mac Os yi kullanmak istiyorum .bu mümkün mü
Olmaz diye birşey yok, azmedince olur elbette. Lakin kan kusarsınız
Tabiki yapabilirsiniz, hem de bunu yaparken Win7'nize format atmanıza gerek yok! HDD'yi en az 3 parçaya ayırın. C'de normal Windows, D Mac yüklemek için, E'yi de bilgisayarınızdaki verileri yedeklemek için kullanırsınız. Ayrıntılı kurulum rehberi için aşağıdaki linki tıklayın. Yalnız size tavsiyem tüm driverları bulmadan, donanım uyumluluğundan emin olmadan ve yeterince bilgi sahibi olmadan yüklemeye başlamayın. Win yüklemek kadar kolay olmuyor Kolay gelsin http://forum.donanimhaber.com/m_31698351/tm.htm
quote:
Orijinalden alıntı: nurixY
quote:
Orijinalden alıntı: xfacts
bEN hem win 7 hem de Mac Os yi kullanmak istiyorum .bu mümkün mü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme