Şimdi Ara

Vaillant SIEMENS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 m2 Bir salon için iki seçenek düşünüyorum lütfen başka model ve seçenek önermeyin bu iki model arasında bilginiz varsa lütfen secimime o zaman yardımcı olun .
    Vaillant V11-035W Mono Split Klima Soğutma gücü 3,81 kW (12970 btu/h), ısıtma gücü 4,0481 kW (13803 btu/h) 1000 tl / 12 ay taksit R 410 A

SIEMENS S1ZMI A24000 BIO FİLTRE 24.000 BTU/h DUVAR TİPİ SPLIT KLİMA 1100 /12 ay taksit
    soğutma:21000 BTU
    ısıtma:23500 BTU

Lütfen 30 m2 salonum için ikisi arasında secim yapmama yardım edin . Şimdiden teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 2 Temmuz 2009; 0:22:01 >

• Vaillant V11-035W Mono Split Klima klimayı 900 Tl ye aldım.
  • nasıl memnun musunuz?

siemenste iyonizer özelliği bulunmakta.
  • Daha takılmadı babamın evine aldım . secerken kulandığı gaza şikayet var com daki şikayet sayısına ve bir kaç klima tamircisine rastgele actığım telle mülakat sonucu karar verdim . Benim Duro klimam var 12000lik 8 m2 odaya aldım . Arızada şu an gecen senede bozulmuştu elektirik bilmem nesi yanmış büyük silindir gibi ayaklı su kulesi nesne .Garanti kapsamındaymış . kardeşimin boch marka kliması var 3 tane 2x12 1x24 24lüğü bozuk Boch dan mennun değiliz . Ama ben Demirdöküm servisinden mennunum . yanan elektrik parçasını garanti kapsamına aldılar sorunsuz değişicekler . Pazartesi takılacak vaillant takılınca izlenimlerimi yazarım . Babamında bu bozulma olayları ile uğraşmasını istemedim . Bakalım doğrumu karar verdim .
  • Kondansatör bozulmuş servis bugün cumartesi sabahı gelip parçayı değişti . Çok hızlı ve gerçekten temiz servis ne yaptığını iyi biliyorlar . (duro Klima için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 4 Temmuz 2009; 10:13:58 >
  • Evet Saat 18:14 Klima tekrar bozuldu işten geldikten sonra tamir edilmiş klimam sanırım 1 saat kadar çalışmaya dayanabildi . Servisi aradım kapalı bu saatte demirdöküme tekrar kayıt bıraktım . Hafta sonu salondaki samsung klimaya kaldım gene . Bugün gelen servise samsungun nasıl olduğunu sorduğumda abi o eski model eskiler pahalıydı çok kaliteliydiler dediği kulağımda çınlıyor 8 senedir canavar gibi çalışıyor 40 metre kare kendi salonum o zaman param ancak 7000 btu ya yetmişti herkes olmaz yetmez demişti ama ben çok munnumdum şimdi ise değerini daha iyi anlıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.