Şimdi Ara

Vaillant VCK TR 242 kombi için oda Termostatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Vaillant VCK TR 242 kombi model kombi kullanıyorum ve Termostat almak istiyorum. Bugün bir Vaillant satıcısına gittim sordum. Bu kombiye Termostat olmaz dedi. Ama Vaillantın sitesindekilerde tüm Vaillant kombilere uyumlu yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalkesgin

Herkese iyi günler. Vaillant VCK TR 242 kombi model kombi kullanıyorum ve Termostat almak istiyorum. Bugün bir Vaillant satıcısına gittim sordum. Bu kombiye Termostat olmaz dedi. Ama Vaillantın sitesindekilerde tüm Vaillant kombilere uyumlu yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

o salak satıcıya söyle başka iş yapsın nasıl olmuyormuş oda termostatı hem 24v hemde 230v takılıyor bu cihaza ve tüm vaillant serilerine vcw,vck,vuw,pro atmotec hepsine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

quote:

Orijinalden alıntı: erdalkesgin

Herkese iyi günler. Vaillant VCK TR 242 kombi model kombi kullanıyorum ve Termostat almak istiyorum. Bugün bir Vaillant satıcısına gittim sordum. Bu kombiye Termostat olmaz dedi. Ama Vaillantın sitesindekilerde tüm Vaillant kombilere uyumlu yazıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

o salak satıcıya söyle başka iş yapsın nasıl olmuyormuş oda termostatı hem 24v hemde 230v takılıyor bu cihaza ve tüm vaillant serilerine vcw,vck,vuw,pro atmotec hepsine aynı

Teşekkür ederim cevap için. Belki de adamın işine gelmedi ilgilenmek. Aslında Vaillant Termostatlar oldukça pahalı. Daha uygun bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Bir de montajını kendim yapabilir miyim ki? Sök tak elektrik işlerinden anlarım biraz. Veya Vaillant alsam servis takıyormuş sanırım. Ona da ücret alıyorlar mı acaba?

• Bu kombinin neresine takılıyor Termostat? Resimini yükledim. İnternette bu modelle ilgili bir bilgi bulamadım hiç.
     Vaillant VCK TR 242 kombi için oda Termostatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalkesgin -- 22 Ekim 2014; 11:14:41 >
  • ?
  • özel bir servis çağır takar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.