Şimdi Ara

vaio kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
27.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bi sorum olacakti... bende bir tane vaio laptop var.... bir bucuk yıldır kullaniyorum, ilk defa gecen msn de kamerasini kullanmak istediğimde bir türlü msn e kuramadim kamerayi.... direk kameraya tıkladdığımda açıp kullanabiliyorum ; fakat msn de kurmak istedğimden kamera başka bir program tarafından kullanılıyor, once onu kapatın falan diyor... ama kamera acık falan değil o sırada.. problemi bir türlü cozemdim.... yardımcı olabilecek birileri cıkar umarim.... simdiden tesekkurler :)

• quote:

Orjinalden alıntı: cureshot2004

Benim bi sorum olacakti... bende bir tane vaio laptop var.... bir bucuk yıldır kullaniyorum, ilk defa gecen msn de kamerasini kullanmak istediğimde bir türlü msn e kuramadim kamerayi.... direk kameraya tıkladdığımda açıp kullanabiliyorum ; fakat msn de kurmak istedğimden kamera başka bir program tarafından kullanılıyor, once onu kapatın falan diyor... ama kamera acık falan değil o sırada.. problemi bir türlü cozemdim.... yardımcı olabilecek birileri cıkar umarim.... simdiden tesekkurler :)

kamera sürücüsünü aygıt yöneticisinden kaldır.yazılımınıda sil. yeniden başlat.. Makinanın içinde recovery center programı varsa burdan reinstall drivers and programs listesinden kamera yazılımını yeniden yükle.

Sony dstek sitesinde modeline ait güncelleştirme listesinde eğer varsa microsoft hotfix güncelleştirmesini yükle..

Sorun vista ile ilgili..

• Dediği gibi eğer vista varsa sorun vistadan,skype kullanıyorsan onu kapat,vista öyle saçmalıklar yaratabiliyor
  • evet vista yüklü, o sorun çıkartıyo galiba, bide ilginç olan control panelinde "scanners ve cam" kisminda gözükmüyor kamera, dün yüklemeye çalıştım, yüklüyo gözüküyo driverini ama listeye koymuyo bi türlü... akşam eve gidince denicem önerilerinizi.... tesekkurler
  • Recovery yapıp kökten çözsen?

Fabrika ayalarına döner ama büyük ihtimal güncelleştirme hatası,kamera driverlarını yüklemezsiniz?
  • arkadaslar 2 gundur ugrasiyorum ama bir turlu olmadı... önce remove programs tan kaldırdım programi,
    ama sonra driverstan yukleyemedim... sonra viao supporttaan guncel driveri yukledim olmadi,
    microsoft hotfix i de yukledim ama bi turlu yapamadim...

sizden ricam nasıl tanıtabilirim, programin kendisinimi indirmem lazim netten? sinirden zor tutuyorum kendimi
    kırmamak icin laptop ı :(

recovery de nasil yapilpiyo bilmiyorum :(
  • Sanırım FZ modeli var elinizde,Club VAIO'da expert'e ulaşın,o geçmiş dönemlerde hotfix yayımlamıştı orda,ona ulaşabilirseniz olayınız çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    9 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim model VGN-FE41Z
  • quote:

Orjinalden alıntı: cureshot2004

benim model VGN-FE41Z

Anladım,son olarak fz serisinde kamerada vista ile sorun yaşanıyordu,öncekilerde de sorun vardı,dediğim gibi club vaıo giderseniz orda hotfixler yayınlanmıştı,daha yardımcı bilgiler edinebilirsiniz...
  • Arkadaş Camerayı Tek Nasıl Açıyosun
    :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.