Bildirim
vaio lcd panel yardım acill[:o]
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir ara bende araştırmıştım ve bir standartı olduğu bilgisine varmıştım
lcd-vga kart ile kullanacaktım ve hepsi birbiri ile uyumlu diye hatırlıyorum -
yanı 30 pin mı bu lcd yi ornegin dell 6000 makınamda kullanabılırmıyım daha once hıc vaio ya tornavida bıle degdırmedım o yuzden bılmıyorum. cok acıl bu ekran çift florasanlıymıs ama benım ıcın onemlı olan 30 pin midir?? -
bende de bozuk bir vaio laptop vardı ve ekranını kullanmak istedim
normal pc de kullanmak için lcd - vga kart almam gerekti
öyle bir kart araştırırken edindiğim bilgiler;
lcd panellerinin soketleri standart veya büyük bir çoğunluğu standart diye bilgi edindim
ama kesin bir şey diyemem -
15,4 sony vaıo Laptop VGN-FS215B yanı kımsenın elınde yok mu bu cıft florasanlı ekrandan 30 pin mıdır degılmıdır bı orenemedım gıttı kımse doru duzgun bısı demıo bırı dıyor 30 pin dıer yok onlar farklı kesın bılen yok mu ??lutfen yardım AKREPmt yardımların ıcın tesekur ... -
bendekini çıkarıp saydım ve 40 pin
bendeki SONY VAIO PCG-Z1VGP
14.1 ekran -
saol akrep kardes f serisı kullanan yok galıba fazla olsaydı cok ıı olurdu ama bılseler ztn soylerler ıns bı ara bılen cıkar saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X