Şimdi Ara

Vaio'nun Windows 10 akıllı telefonu çok yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaio'nun Windows 10 akıllı telefonu çok yakında geliyor

Sony'nin yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz yıllarda Japon bir ortaklığa satılan Vaio dizüstü bilgisayar bölümü, artık ayrı bir şirket olarak yoluna devam ediyor. Firma, dizüstü bilgisayar yanında Android akıllı telefon da üretmeye başlamıştı. Bu yıl ise Windows 10 mobil tarafında hareketlilik olacak. 

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Şubat 2016 tarihinde Japonya'da bir etkinlik düzenlenecek. Vaio patronu Ota Yoshimi ve Microsoft Japonya başkanının katılacağı etkinlikte, Vaio'nun orta seviye Windows 10 akıllı telefonu tanıtılacak. Microsoft Lumia cihazları haricindeki ilk Windows 10 akıllı telefonlarından birisi olacak yeni model, kurumsal pazara hitap edecek. 

Vaio'nun akıllı telefonu ile ilgili fazla detay yok ancak Continuum özelliğinin yer alacağı belirtiliyor. Akıllı telefonunuza monitör-klavye-fare düzeneği bağlayarak bir bilgisayar gibi kullanabildiğiniz Continuum özelliği nedeniyle, cihazda en az Snapdragon 617 ayarında işlemciler olacağı tahmin ediliyor. 

Vaio muhtemelen sadece Japonya'ya özgü bir akıllı telefon olacak. Xiaomi'nin piyasaya süreceği iddia edilen Mi 5 Windows 10 akıllı telefonu da Asya bölgesine odaklanacak. Bu bakımdan, global pazarda halen Lumia 950 serisi ve Lumia 550 modeli Windows 10 işletim sistemini temsil ediyor.  

• 1 yıl önce çıkacak haberi dolanıyordu, hala çıkacak.

• Kurumsal pazar maceraya (Windows 10'a) girmez.

• Windows 10'u güzel bir şekilde kullanmak için şirketteki tüm PC'lerin Windows 10 olması lazım. Hepsine Office kurup çalışanlarına da Windows 10 telefon dağıtacaksın. Şirketin gerekli programlarını(şirket içi iletişim, müşteri ile etkileşim, vardiya saatleri vb.) bilgi işlem bölümü Windows 10 için yazacak, bu sayede çalışanlara gereken programlar ekstra kod yazmaya gerek kalmadan hem PC'lerinden, hem de telefonlarından ulaşılabilir olacak. Microsoft bu sistemi gençlere yönelik olarak tanıtarak büyük hata yaptı. Sistem kurumsal tarafta müthiş bir potansiyele sahip ama halen daha Facebook, Instagram, Snapchat ile uğraşılıyor.

• kurumsal tarafta bulut cozumleri daha mantikli ki zaten o yoldan gidildi , yolda belde cok buyuk verileri islemeye ihtiyac olmadiktan sonra kurumsal olarak cok birsey ifade etmiyor mobil isletim sistemi en buyuk risk guvenlik tarafında ona yonelik birseylerin sozunu vermeliler ki anlamı olsun guvenligi en onemli kalemide belki guncelleme destegi , ms'in wp hakkında yaptıgı kafa karıstırıcı aciklamalardan sonrada bu platforma ne kadar destek saglarlar bilemiyorum.

bu arada telefon 2 gun sonra tanitilacak gfxbenchte grafik skoru var islemci muhtemelen sd617, 1,5 gb rami var.daha once sd820 ile gelecegini okumustum bir yerde sanki ama dogru degilmis demek ki , fiyatınında ucuz olacagını sanmıyorum daha onceki sd410 androidli bir teli yuksek fiyattan itelemeye kalkmisti vaio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 2 Şubat 2016; 23:29:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.